The @BishItsElsa 24h24 hours ago Те тера на сила да јадиш и на крај дебела ти вика.. #ЕднаЕМајка The @BishItsElsa 17h17 hours ago 12 year olds talking about "I'm sexually frustrated..." bitch you mentally retarded. ЖРТВА НА РИТУАЛ @JumalaTuoni 25 Apr 2013 Четирите годишни времиња во Македонија се: -Да ти ебам тоа поленот! -Аман веќе од жешково! -Да тибам дождот! -Аман веќе од ладново! Звонко @zabusanto Jul 16 "Ни Јохан не ти помага" - Синоним за будала во Прилеп. Демон. @NonoBoyGenius Feb 13 Што слушаш? -Нирвана. Аааа ЈЕЛЕНА РОЗГА омилена ми е!! -УМРИ ТЕ МОЛАМ!
Џони! @iKokkii Mar 29 Дајте нов живот, овој го заебав The @BishItsElsa Jul 24 What does the fox say "Go fuck yourself ебате " Тегет Чорапа @teget_chorapa Jul 23 Ние шо неаме базен, напунеме си кадата и од пералната се фрламе.
Аурорa @pp_aurora Jun 30 Понекогаш се прашувам дали на некого да му ги симнеш ѕвездите од небото или да му залепиш една па да ги види сам...! The @BishItsElsa 20h20 hours ago Би сакала да губам кила како што губам мотивација. The @BishItsElsa 20h20 hours ago - И ти на твитер а? -Бич можам да закопам во твитој и фоловерси со фан акаунтот шо ми е. -_- ALEX∀NDRA @La__Rebelde 10 May 2013 - Падна од точак? - Не бе секогаш така се симињам.
Брато од Велушино @najproscoek Jul 28 (2060 година) -„Дојди, седни кај дедо да ти раскажам некој твит.“ Брато од Велушино @najproscoek Jul 28 Турски филм be like: -ОМГ погоден е во главата, донесете колонска вода! Банана @BishItsElsa Jul 27 - Мамо ме фатија како продавам марихуана. - ШО ЗБОРИШ ТИ! ГОТОВА СУМ ЈАС! ЈАВИ МУ НА ТАТКО ТИ! - Се заебавам паднав математика. *ШПЉАС* Миле Паника @Mile_Panika Jul 27 Порано беше лесно, ќе се договориш да се најдеш пред Палма, се знае дека сладолед ќе јадеш. Сеа може за туширање те викаат. Банана @BishItsElsa Jul 25 Се прашувам тие шо живеат во Хаваи кај ода на одмор.. Стризле @SStrizloska 19h19 hours ago Ко ќе ги видам диетиве со триста глупости, не јас туку паричникот ќе ми ослаби.