Ina @mnogufina Станувам сабајле и го глеам еркондишнов седнат на каучот со куферите. Ми вика седи, треба да разговараме. Julián Carax @Julian666Carax Гостите ги делам на: 1. Здраво. Чао. 2. Еј милка. 3. Еј милка со суво грозје 4. Еј 1000 денари. 5. (Не искачам од соба додека не си отидат) Угурсуз@Ugursuz_7 Од Мистерии: - Египќаните ги имаат пирамидите. - Англичаните го имаат Стоунхејџ. - Ние го имаме зборот "Онади" Ана Ресана @AnaFiljana #ОнаКога таман на најбитниот разговор у филмот ќе се растропаат надвор 7 диносауруси, 4 конги, 3 бормашини и 5 багери. Крапчица Броз @dackua Идеш по улица со слабо осветлување и нешто ќе ти шушне од тоа грмушките па сфаќаш дека Усеин Болт добил конкуренција. ParanoID @AnDroidMkd А КАЈ СЕ СЕГА ОВИЕ ОД АНИМА МУНДИ ДА РЕАГИРААТ ЗА ТОА ШО КУЧКАТА МЕ ГРИЗНА ЗА СРЦЕТО А??? Бобан Илоски@Strshlen На интервју: -Вашата силна страна? -Логика. -Како се гледате по 5 години? -Како триесетгодишник. Петар Шестар@ 5ar6ar Зошто бе на сред живот нема реклами, да одмориш од сите срања на 5 минути. Мр Моџо Килингтон @mojokilington Учиш новинарство, сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството и на крај ти даваат да спушташ слики од Мелита и Карлеуша. Ф или П?@FStojanovski1 -Не одам да трчам, врне... -А да не врнеше ќе трчаше? -Не, ама вака ми е полесно. Софија @leblebijaa Просечен македонец вика мајстор дома и му кажува како се работе.
Џоџо @Kirca1000 28 Mar 2014 Што сме ние ? - Македонци ! Што правиме ? - Чуваме небитни работи ! Зошто ги чуваме ? - Остај ги бе не ги фрлај, ќе ти се најдат за нешто... Бони Топ @bonitopp Jul 25 -Има многу деца во длабоково бе.. -Што се секираш,сега ќе ги избркам.. МЕДУЗАААА!!! Бејтманолоџи @hasawatermark Jul 27 Не им верувам на тие што ми веруваат. Бони Топ @bonitopp Jul 27 Роди ме мајко и фрли ме во јахтана на Абрамович.
@ninjastic75: Вести: За Илинден, Иванов на Мечкин Камен, Груевски во Скопје, Заев во Пелинце.. а народот во Грција.
Банана @BishItsElsa 6h6 hours ago Бесплатни автобуси од Прилеп до Крушево пола град се испразни а замисли да има бесплатен превоз за надвор од Македонија. Банана @BishItsElsa 19h19 hours ago - МАМО МАМО МЕ БРКААТ!! - Зошто што стори сега!?!? - САМА СИ ГО ФЕЈВНАВ ТВИТОТ!! - Одма влегувај у кола! Sieman @siemanec Oct 30 Што правиш у животов? - Студирам на ФОН... - И како? - Уште 4 рати и готово! Cane Prebranac @plata_nema Aug 1 Летo е кoгa пиеш вoдa oд вц.
Baze Lazevski @BazeLazevski Sep 24 Мојот дедо ми раскажуваше како граделе ДРЖАВА ! Мојот татко ми раскажуваше како граделе ФАБРИКИ ! Јас ќе раскажувам како градеа СПОМЕНИЦИ! Банана @BishItsElsa 15h15 hours ago Стаила слика на фб со другарка е и пишувала #.NajPrijatnaSiiMi
попчето @thesmallpriest Aug 1 Лихнидa бaце кaјче веќе не веслa. Лихнидa си се сoнчa нa јaхтa у Будвa Ina @mnogufina Aug 1 Кај нас дома во шише од Кока Кола 50% шанси се да има ракија, 30% да е црвено вино, 15% нешо чудно и 5% да е Кока Кола. Sajsi @_Sajsi Aug 1 Многу е битно каква музика слушаш додека патуваш
Банана @BishItsElsa 5h5 hours ago Прилепчаните не можат да пишуваат со "ќе" па камоли да зборуваат. ParanoID @AnDroidMkd May 24 -Добродојдовте на интервјуто за работа, овде го цениме образованието,искуството, тимскиот дух... -Тато бе! -Ок ок сине, примен си... Честито СивЧереп @mjaYMARINA 19h19 hours ago Low maintenance lvl: Под романтики подразбирам пиво и чипс.