ГаГа Гρеј@dashy_191h Моментите κои ги поминав со тебе беа единственото нешто за κое неκогаш посаκав вρемето да запρе и ниκогаш да не завρши. Squirrel@lovelysquirrel_56m Јас би го чувала во креветот, вие чувајте си ги во подрумот. mamicA@oloshpolosh33m Ја плачам со месеци за едно говедо, на мајка ми не и текна да ми го донесе, фино лепо у црна вреќа. Да учиме од кавадаречките мајки!
Сериски Самоубиец @elleonoraav Aug 9 Да е жив Курт Кобејн и да слушне за песната на Јелена Розга-Нирвана, повторно ќе се самоубие. Грета @GretaOdTreta Aug 11 ТВИТЕР Одобрено од здружението на психијатри на Р.Македонија!!!
Тања @Azhdaja - Како настана гужвата? - Сите си рекоа: Тогаш нема гужва, ќе одиме тогаш. Ina @mnogufina Вадам селфи стап и баба ми ми вика "убаво помини по ќошевите горе" Julián Carax@Julian666Carax -Здраво, колку ви е џемперов?? -11 000 денари.. -Аха..Пајак да не го плетеше?! Објавувачот@Publishermkd На Анима Мунди им остана уште да го тужат астероидот шо ги истребил диносаурусите. Една е Тетка! @TheTetka На жена кажи ѝ едно „Убава си“ и гледај цел ден како шири позитивна енергија. Еднаш не ѝ врати на порака и гледај како почнува III светска.. Некогашен Нокширџија @KrisManev · Кристијан тргни ги нозете од масата. - Чекај да ја допушам цигарава мераклиски. КРИСТИЈАНЕ ВАДИ СОЛЕНКАТА ОД УСТА И СИМНИ ГИ НОЗЕТЕ !!! Теретвита Колудо@drizzymon Суштество шо не знае кај тера?? -Бруцош Д Зоро @The__Zorro Ти се лежи во затвор? Во Златна книга 98 ќебапчилници. Slobodan Jakoski @FlavrSavr Македонија е лидер во регионот по украдени: a) мајмуни б) ќебапи в) гласови #ПрашањеЗаЕкстерно Бони Топ @bonitopp Ги собрав чувствата и ги пратив на колективен одмор.
ЛИНА @Linachokolina Nov 30 Пишал оглас:Продавам Yugo може и замена. -А за што бе другар замена,за тостер? Slenderova Kći @SheenaVicious 26 Oct 2013 Volim da šetam sa dečkom na plaži. Sve dok dejstvo droge ne prestane i ne shvatim da vučem granu po parkingu.