Не би ти дала 24 години би ти дала 19. -Битно би ми дала хехе... ок е сам ќе се блокнам. Прав Македонец ги чува кесите од поклоните од неговиот роденден, за подоцна да ги употреби истите кога ќе оди на друг роденден. Жена може да побегне толку брзо колку што ќе и дозволат цицките. Kaкво време дојде да треба да се понашаш сељачки за поише да те ценат
Желба ми е - печат во пасошов со тебе покрај мене , неколку дена надвор од реланоста , ништо повеќе... Сите имаат нозе. Сите немаат слики со нозе. Му викаат на нарцис: - Имаш убави очи. - И косата ми е убава. Ако ти треба да го чуваш од други женски, батали го копилето. Жена ти е толку културно створење што пред да ти каже дека ти си крив, најпрво ќе ти се извини. Брутална искреност сепак повредува помалу од добри намери завиткани во лаги. Ми фалиш ко моето име на кока кола. Не ми се јасни оние "7 год.чекам за вработување" Раб. се бара, не ти доаѓа. Таа државна администрација ќе ве остави осакатени за живот.
Asa Akira @AsaAkira Jun 18 Had to google what continent Nepal is on. I am so lucky sex for money is a career option.
Звонко @zabusanto Sep 2 Во Македонија ножот освен за сечење се користи и како виљушка. Петар Шестар @5ar6ar Mar 2 -Од каде црпиш инспирација за твитање? -Имаме бунар позади куќа уште од дедо ми кога твитал. Ф или П? @FStojanovski1 Aug 13 Не е крај кога викате, се лутите, трескате врати. Крај е кога ќе ви стане сеедно. Бони Топ @bonitopp Jun 28 Одбирањето филм трае подолго од самиот филм. #Факт Мр Моџо Килингтон @mojokilington 12 Aug 2013 -Здраво, линија са помош на алкохоличари? -Да... -Како се прај Мохито? Аурорa @pp_aurora Aug 25 Ти го мислиш в бандера се мава, тој по жица ти оди! Бони Топ @bonitopp Aug 30 Зад добра слика се крие лоша позадина. Ернесто @Petar_Che Aug 29 Ги ставаш слушалките на уши и влегуваш во друг свет. Шо не е тука јасно? Брато од Велушино @najproscoek Aug 29 Господ слегол на земјата, пошол во Македонија, за да му помогни на народот таму... Се загледал турска серија и се друго забораил... Брато од Велушино @najproscoek Aug 25 - Ај баци ме - - Чек јас сега хехе - Ете и јас - Ањњ --Брат, шо прајш сам пред огледало? Брато од Велушино @najproscoek Aug 21 Мило ми е за симпатијата оти успеа во животот и ја има на телевизија . . . Анимал Планет и не е лоша телевизија нели ? Твитагора @Tvitagora Sep 22 Само три врсти на луѓе ја зборат вистината. -Детето -Пијаниот -Оној на кој му пукнал филмот. А замисли, пијано дете на кое му пукнал филмот.