Аурорa @pp_aurora Sep 9 Многу љубам да веслам... ама немам кајче. Ф за Фендета @Vasily_ZaytseFF Mar 3 Nirvana не е само Smells like teen spirit. Metallica не е само Nothing else matters. Pink Floyd не е само Wish you were here. Black Widow @GeorgievaT 28 Oct 2013 - Ај идам да си легнам. Те сакам. - И јас. - И ти ме сакаш? - Не бе и јас ќе си легнувам. #најубаво Dzanna Molly @Dzanna_Molly Sep 6 Туна Рио Маре 172 денари...Да не стаате Сирени у конзервата ви ибам ненормалните...
Вујче од Америка @vujceodamerika Apr 17 friEND girlfriEND boyfriEND bestfriEND Малечката Невеста.... Мрчатор / Б. Илоски @Strshlen Aug 27 -Што ќе се напиете? -Макијато. -Густи сок. -Мохито. -А вие? -За мене пиво и тројца нови другари ве молам. Бони Топ @bonitopp Sep 10 Некој се надева дека ќе ја види симпатијата а јас сѐ уште се надевам дека ќе ја видам тетката од Том и Џери. Марија Дел Реј @marijamkd123 Aug 20 -Ало Марија ти си? -Да. -Добро бе ти имаш телефон или немаш? -Не од дигитрон ти се јавувам.
Пред некое време прочитав еден твит, идеше нешто вака „Некои луѓе толку многу си одговараат што треба да им се забрани да се запознаваат до 28 години“ или нешто слично. Ако има некој што знае чив е, молим вас, скрин шатче да ми пратите.
ГикУанаби @katiestrummer Приметив дека секогаш кога ќе сфатам колку сум среќна за нешто што го имам во животот, веднаш почнувам да го губам. Хартиган @Mad_Hartigan Колку омраза имаш во себе за себе? Italianova @vitanovaaaa Толку сум емоционална што кога ќе имам бебе кога ќе плаче оно и јас ќе плачам со него.