@Mandarina_84: Идеш да купиш јаболки, ги глеаш од сите страни, оп скапана! Одма ја оставаш. И си викаш - Зошто бе зошто кај луѓето не се познава скапаното?
Italianova @vitanovaaaa Толку сум емоционална што кога ќе имам бебе кога ќе плаче оно и јас ќе плачам со него. Како јас да сум го напишала Хит!
Темава веќе не е тоа што беше. Претходно влегував во темава да се насмеам, и поздрав до девојките кои ставаа твитови, а не беа copy- paste слики од "Најдобрите твитови". А сега, еден ист твит по неколку пати. Епа не може да не сте забележале дека неколку мислења погоре го има истиот. Фала, пријатно
Коска@koska666 Ми фалиш да се изгубам. Бони Топ@bonitopp Мачките ги отвараат очите една недела после раѓање, а некои луѓе никогаш нема да ги отворат. Бони Топ@bonitopp Го сонував бившиот,велат среќа е кога сонуваш "коњ". Iva Na@velkovaiva На стујардесите им е најлесно,мажите секогаш им се наредени по класи! @von_Mistery: Господ кажа "И би жените да имаат јака меморија" А технологијата кажа: "И скриншотови за секој случај"
На тезга на зелено пазарче: -Колку ви е маицава? -1800 денари. -За толку у бутик ќе си купам. -Па и ова е бутик. -Аха. Вратата кај ви е? Сум се ρазгледала ρеκлами за тави, чиниш утρе ќе се мажам.
Дневна доза (х)умор. @tamito7 Кога немаш интернет дома одма има нервози. Кога имаш интернет, тишина. Се слушаат муви, сателитот на Марс, има комуникација со вонземјани. @DarkoWolf Цело време плачеш за неа, да се потрудиме да ти најдеме некоја друга или да те оставиме да се давиш? @Mad_Hartigan Каролина, кога ќе гo добиеме зетот? Каролина:.................. . . . . . . . @edna_tetka
Гаровски™ @Garowski17 Sep 20 Прав Македонец никад не јаде бомбоњера што ја добил за поклон него ја поклонува на друг и се така во круг дур не се расипе Мрчатор @Strshlen Aug 30 Слики во мојот телефон: -3% мои слики -30% смешни слики -67% скриншотови, потребни и непотребни, ама ќе се најдат. Бони Топ @bonitopp Sep 21 Пролет Лето Да не знаеш како да се облечеш Зима точак @deckosotocak 15h15 hours ago а некои се да им симнуваш ѕвезди и од гла да им ги акаш Винарот @Kristijan_Gates 18h18 hours ago Најдолго досега ми траеше врската со виното и сеуште трае и трае и трае.... the emoest pickle @R0rschachs_Face Sep 21 fuck you fuck your tweets fuck everything about you Пукнан Ѕид @puknan_zid Jan 12 Американски форум: -Прашаш нешто и ти одговараат! Македонски форум: -Прашаш нешто и сите ти објаснат колку си глуп! Брато од Велушино @najproscoek Sep 18 hii -hi, welcome to Macedonia omg he's got blood on his hands. ruuuuunnn Дур му објасниш дека е ајвар... отишле преку граница... Зборливиот @dulle101 Sep 16 Од супер моќи правење будала од себе поради угодување на луѓево. Лабав Стол @LabavStol Jan 8 Кога и да пишам на некој асистент „Асистенте“ ми делува некако шпански-бразилски Асистенте џо тенго ке сабер лос резултатос.... #Исповед