Been a while... Мр Моџо Килингтон @mojokilington Студентскиот дом "Гоце Делчев" има одлични услови за живот. Ако си мувла... Марија @kapkejks мојата пирамида на исхрана е чоколадна Man @Goran_Man Македонски Брод ќе добие доктор, ако од локалните села се соберат 600-700 пациенти за да му се исплатело. 21 век. Македонија. Бекутан. Ластик @tronovno Коа бев мал една комшивка заседна кај нас 5-6 саата и ја и реков на мајка ми: - Мамо ај да си идеме.. Марче? Да, јас сум. Се прејадов на инстаграм, одам сега да ставам лајк на некоја теретана. Марче? Да, јас сум. @markoratatata Доста се лигавиш на твитер. Биди муж лупни и го во фаца дека ја сакаш! Марче? Да, јас сум. @markoratatata Си го сменил ајфонот за плус 1 сантиметар екран? Пази девојка ти да не смени така. Борќе @El_Guaje___ Почнаа сериите да излегуваат, забавен период е пред нас. Една е Тетка! @TheTetka Жено, комшике, пријателке на мајка ми, мене ич битна ај те молам глеј си кафето и не ми прави ирелевантна компарација меѓу мене и ќерка ти! Грета @GretaOdTreta Се заљубила-се изгубила. Амори ја се изгубив и незаљубена еднаш, па никому-ништо!!! Калинка @lavabo33 Од наследство, само реума. Нароз Волокин @zorbital Приоритети на Германецот: 1. Германија 2. Работа 3. Фамилија Приоритети на Македонецот: 1. Германија 2. Работа 3. Фамилија Тања @Azhdaja Беше тоа љубов на прв поглед...до вториот не истраја. Љубопитна @Bibliotekarka7 Нашата верзија на The walking dead е избoрен список.
@Han_Taken Па за 650 милиони ќе го земеа Меси, Роналдо, Агуеро и Видал у Вардар и ќе освоеа Лига шампиони.... Али не,они споменици ќе градат.
Оној со брадата @legovski *се качува на шпански скали на плоштад* - ТЕ ЛО ХУРО ПЕТРАНКА,ТЕ КЈЕРО - НО МЕ ИМПОРТА ДИМЧЕ. СТЕВО ЕС МИ ВИДА. *драматична музика* Мр Моџо Килингтон @mojokilington - Кој е вашиот утрински ритуал? - Жртвување на девица на богот на подземјето и релаксирање со кремасто капучино. Ф или П? @FStojanovski1 Кога бев мал сите гости со моите завршуваа со „АААА ТОЛКУ, ВЕЌЕ НЕ ТЕ ВОДИМЕ НИКАДЕ НА ГОСТИ, ДОМА ЌЕ СЕДИШ САМ“. Ф или П? @FStojanovski1 Јас од "ехеее има време" си патам. Ф или П? @FStojanovski1 Ми рекоа дека е најважно да се пронајдам себеси, па до сега се срчав на Гугл. Д Зоро @The__Zorro Сречен празник на сите шо си праат Бајрам на умот Ina @mnogufina "Што е мое ќе си дојде" до сеа ми се потврдило само за сметки! Мр Моџо Килингтон @mojokilington - Како онеме? - Прочита "Приказна што ќе ве остави без зборови" на македонски портал. Миле Паника@Mile_Panika - У Шведска сум, да не ти треба нешто? - Па донеси една маса. Бони Топ @bonitopp Пролет Лето Да не знаеш како да се облечеш Зима
ДрЛудиoт @drludiot Sep 25 Пролет Лето АЈВАР Зима Ina @mnogufina Sep 18 Сите праат ајвар само јас праам глупости! Бони Топ @bonitopp Sep 21 Пролет Лето Да не знаеш како да се облечеш Зима Угурсуз @Ugursuz_7 Jul 16 Не ми е страв да ми го украдат новчаникот, срам ми е.
е легенда е овој Сплинтер - Зошто носиш бркови? - Направив квиз 'Дознај кој лик си од Карадај', ми се падна Карадај. Сплинтер 'Северина закажала свадба' Севе извини, нема да можам да дојдам, на мекици кај Џогани сум. Ќе прави операција за повторно враќање на видот зошто ослепел поради отварање на линк 'Погледни ја скопјанката која ќе ти го помати видот Сплинтер На добра нога грев е да не носиш подвезици. - Синиша соблакај ги подвезиците!! - Ок мамо.