Сакам да кажам... Од понеделник секој пут коа некој ќе ми каже “едвај врзуем месец со месец“ ќе му врзуем по еден шамар! -via Twitter најјаки мајке ми !!!
Влатко Васиљ @VlatkoVasilj Ѓорчев колку вика човече. На муте ми е ставен телевизорот и пак го слушам! Тутан Камон @IvoCmon Не прави селфи со предна камера пошто не и се гледа јаболката од телефонот. Тутан Камон @IvoCmon Да ти ебам живите. -А мртвите? Ми се ебе, не ми се копа. Курвин Водењак @jovanowsky # Твитер календар: #Избори - понеделник и вторник #ПрвиМај - четврток и петок #ПрашањаЗаЕкстерно - цел остаток од Мај Ina @mnogufina Ѓорчев да ми држи проштален говор ко ќе умрам ќе станам Дарјан Раденковиќ @darjanr Еден ден улиците ќе бидат пусти и само од звучниците по бандерите ќе одекнува гласот на Ѓорчев: „Во Делчево, во Прилеп, во Берово, во...“ Боби @BatmanSaysT Замисли да ти е цимер Влатко Ѓорчев и да учит со читање на глас. i999y @i999y Шо кур сеа македонската естрада ќе прае?? Констан Teen @KokiCvetanoski Почнаа комарциве, а? Крвта наша да им ја ебам. Озрачен @tode1514 Јас сметам дека сметам во државава
Ф или П? @FStojanovski1 Се надевам дека за следни избори нема да бидам тука.. Девојката @YLUUUUUUU Два најчести изрази во автобусите на ЈСП. -Не возиш компири! -Зашто нејќе апаратчево? А за ''Што смрди вака? '' одговорот сите го знаат. Dimitar M. @Dimitar_mi Секое ''ЗОШТО'' има свое ''ЗАТОА ШТО ЖИВЕАМ ВО МАКЕДОНИЈА''.... Dimitar M. @Dimitar_mi Vreme je da i ja kažem nešto pametno - NEŠTO PAMETNO. Г-дин Безгрешен @bezgreshniot „Да требаше машките да чистат по дома ќе се викаше генерал, а не генералка!“ -реков и го исцедив џогерот. Софија @leblebijaa Раскинале две поларни мечки. -Не им било студено Бапчо @TheFitzzz Дожд... 4 букви, 365 дена. Десно Сметало @DesnoSmetalo Пица бурек имате? - Да. Епа за мене четврт со капричиоза. Немам Ник @Stojkovski94 Не ми текнува добар твит... државата е крива! Грујо е крив! Бранко е крив! Заев е крив! Иванов е крив! ъ_ъ @milkandhoney08 Со бившиот ќе праевме иста тетоважа на прстот. Фала Богу шо не напрајвме, ќе требаше сеа без прст да бидам.
@podochnjak Жено, отидовме на пазарење или попис на супермаркетот да направиме? @mila_la Follow Единствен начин да живееш сам у Македонија е од децка да си отвориш врата накај вц и да си пуштиш скали од балкон @The__Zorro Follow Уклучив Shazam и почнав да трескам глупости, ми најде говор од Хорхе
M▇▇in ▇▇mov▇▇▇ @lacialec6h Седат у кафана Заев и Пендаровски , келнерот ги прашува дечки вие за што сте ? - За греота Iva@iva_pozitiva5h Колку сте плитки, се заљубувате само на база на изгледот. А кај се парите, колите, што работат неговите?! Алфалфа@maestralniot2h Да си паметен, а да не успееш у животот, треба да си глуп. Шеќер ага@ljube_a4h Многу ви се слатки твитовите, се надевам и телата. Оној со брадата@legovski1h - Понудата не важи, банкару. - Дечко, дојден си да платиш рата од кредит, прибери се. Оној со брадата@legovski9 Apr Лесно е да фатиш женска со БМВ.Ај фати со прераскажување на документарец од дискавери да те видам. Borche @el_guaje___1h Ритуал пред учење: 1. Чистам 2. Гледам филм 3. Гледам во ѕидот 4. Фаќам пеперутки во парк 5. Го барам гробот на Александар Македонски Thom Akeyz@thomakeyz1h Торта можеш да јадеш со било кого. Гомна, само со другарите! Мацната@macnata5h Од стомачни, имам само желба Д Зоро@the__zorro5h Глуп Поглуп Најглуп Си тетовира факинг партиски симболи Психо Патка.@just_weird__3h Еве дождот сака да ви ги испере душите, затоа не престанува. Изгубена во фантазии@alapevska4h Од кристали и дијаманти имам видено само маргарин. штрумф@iv_ivanna6504h Наместо дожд у Македонија треба да врне мозочни клетки.
Бапчо @TheFitzzz Apr 26 "АУУУ ПАЗИ БОГАТИ !!!" - Богати се, нек си се пазат сами! Бапчо @TheFitzzz Сакаш да извреѓаш таксист? ... Речи му "да ти ибам времето ружно" ... ептен си го земаат при срце. Ленка @e_soleva “Од утре нема благо!“ реков. И стварно нема, од сабајле се’ изедов... Човек од збор. Боби @BatmanSaysT Замисли да ти е цимер Влатко Ѓорчев и да учит со читање на глас. Iva @iva_pozitiva Знаеш како има денови кога ептен не ти се работи? Епа така и годинава. Чичко Кумплунг @Tekinec - Девојко, како ти е телефонот? - Ајфон. - Абе за бројот те прашувам... - Аааaa епа 5ка. Бапчо @TheFitzzz "Во право си, извини" ... is not available in your country.
Воки @voyoob2 позади секое “ама кој ве слика а? има едно “ти мајмуне, еве ти банана“ Man @Goran_Man Оние од средно што не знаеја да бекнат англиски,се преселија по светот.Ние што имавме петка,останавме да гледаме странски серии без превод. x→∞ t=0 @sheretoto жглап ми е ептен описно зборче БАТО @Joker_denied Некој турчин не има проколнато - од ВМРО да не куртулите ! Бате Ване @Bate_Vane Сакам да ја научам онаа финтана кога магионичарот од џеб си вади пари цело време, ја знае некој?
D.A.Lori@podzemnavoda3h Животот ти е баце, местење антена на покрив за да добиеш подобра слика, и секогаш ти треба уште еден за да ти каже дали е добра Боби@batmansayst3h Купив тегла љут Мамас ајвар со лажен рок на траење. На теглата пишеше дека ќе трајт до 7-ми мај, а немат врска, ја изедовме за 20 минути. Бапчо@thefitzzz3h Април со времево ви враќа за дебилните маски за Априлијадата. Moni@isnog00d5h Мајка ми ми подметнува вода во јогуртот. Ским ја то живим?
Кави_Флу @Kavi_Flu Да си богат во Македонија значи некој фраер од Катар да се смее до солзи кога ќе го слушне тоа. о.О @ShoMaajkaTi Неопределен - збор кој во македонија многу веруваат дека не постои Бапчо @TheFitzzz Се нервираш зошто не те сака и у тој момент ти приоѓа кученце скитник со натажени очи и поглед "Дај бе малку од кифлулето" ЕТЕ КОЈ МЕ САКА ! Beni @Shushmula Само што видов едно дете како моча на ѕид и ме гледаше право у очи без да трепне. Има да биде добар премиер од него! Sajsi @_Sajsi Замисли ти кажат 'не се нервирај' и ти стварно не се нервираш
Д Зоро@the__zorro3h Бев до завод, значи каков заводник сум... Бапчо@thefitzzz4h Me сакаш? - Да сонце. СОНЦЕЕЕ? Сонцето тежи 1.98892 Nonillion кила... ДЕБЕЛА СУМ ТИ А? ЗНАЕВ ДЕКА НЕ МЕ САКАШ ... ЦРКНИ #ПМС Муарко@muarko2h Еве само да си го средам целиот живот и те барам за кафе. Бапчо@thefitzzz6h Дефинирај ми симпатија? - Епа она коа викаш "Еј кој сака да ми прави друштво" ... и сакаш она да рече "Јaс" Фрида@foolinth3rain2h „Ти што ми ја украде душата ти што ми ја зароби младоста...“ - Дали Трајче Манев пее за Владата на РМ? Bad Luck Macedonian@noluckmakedonec5h -Одиш у диско -Наоѓаш малолетничка -И кажуваш дека Маклмор умрел -Се убива од плачење и си оди -И ја пиеш пијачката -Повторуваш до опивање Д Зоро@the__zorro5h Знаеш дека е нетокму кога ја викаш да џогирате на кеј а она се избацува со џогерот Тања@azhdaja5h Ги лажеш - ти простуваат. Им ја кажуваш вистината, ти се лутат за навек. Д Зоро@the__zorro3h Питбул уште со Наум Петрески не напраи песна лавицата. @bubzzz_3h Муда is not available во гаќите на симпатиjата. говедо. Девојката@yluuuuuuu1h - Бабо, ме боли ногата... - Така ти е кога не јадеш! Маци@viktorynik53m Знаеш што треба да направиш ако женска ти е повисока од тебе? ДА Ѝ РАСКИНЕШ ГЛУП, ЦЕЛ ГРАД ТИ СЕ СМЕЕ! Алексовски@naleksovski5h Кога ќе те видам во живо не ми личиш на оние 386 лајка Iva@iva_pozitiva4h И мафта на келнерката 20 мин и доаѓа на крај со: `еј, сакате да порачате?` Не бе девојче,ќе шетаме викендов па да се поздравиме ко шо е ред! Бапчо@thefitzzz5h Ми рече "Те сакам, но во животов ми треба и баланс" ... и` отидов на врата со Јогурт. Borche @el_guaje___3h - Отидов у бољи живот. - Шо бе ќе излегуваш? Кај ќе одиш? - Да јадам. маиша де ла круз@patapatae2h Вистински патриот не пие турско кафе Ana Golejshka@a_golejska5h Осминка бурек е за залажување нели .Stoyanoφ @sstojanov15h Досада левел: пρеκρстени ρаце Сплинтер@sinisa_goliotok1h Утре со какво месо на скарата ќе протестирате за работничките права? Г-дин Безгрешен@bezgreshniot2h Сега и фуфиците почнаа да праат твитери,ало тука се хејта нема пари тука! ВЛАХОВАта@svlahova5h Јас сум личност што писмените по македонски јазик ги измислував на час. Dora@dorarotten5h Денес имам мотивација колку човекот што го нацртал Јапонското знаме ВЛАХОВАта@svlahova26m Да сум јас Мис на светот, наместо мир, ќе посакам на сите луѓе да им се даде смисла за хумор. Девојката@yluuuuuuu14m Љубов е кога невестата не е трудна. Павловиќ@pavlovikjd2h Дојди заедно да славиме први мај и да гледаме како постираат скара и пиво на инстаграм. Мерилин@_rouzz6h Минута молк за сите други убави песни кои не знаеме дека постојат.. Јас Сум Бе@blagavoda2h Јас кога одам на кафе не се тагнувам. Дали тоа значи дека не одам на кафе?!
Спојлер Не можам да редактирам погоре. ЗнамТешкоЕ@pesimistot6h Колку си трула од 0 до вишна? Iva@iva_pozitiva4h И мафта на келнерката 20 мин и доаѓа на крај со: `еј, сакате да порачате?` Не бе девојче,ќе шетаме викендов па да се поздравиме ко шо е ред! Бапчо@thefitzzz6h Ми рече "Те сакам, но во животов ми треба и баланс" ... и` отидов на врата со Јогурт. Мино = Дете + Фино@minomkd4h Хороскопот уште си мисли дека имам женска. #КраденТвит маиша де ла круз@patapatae2h Вистински патриот не пие турско кафе ♠Алиса У Вондерленд♣@iamalicemadness5h како тоа јадеш малце од чипсот и го оставаш за после/утре?! ♠Алиса У Вондерленд♣@iamalicemadness5h кога јадам шопска, морам на вилушката на секој залак да имам парче краставица, парче патлиџан и парче сирење. Иначе не може! Stefan Duvnjak@stefan_duvnjak3h Ако премногу долго ја гледаш,може да ја видиш и како се мажи....
Бапчо @TheFitzzz Во Лондон врне секој ден... Во Скопје врне секој ден... Комшијава Боби доби решение за цајкан у МВР... коинциденција? Тутан Камон @IvoCmon Искочив со јакна, се вратив со шорцеви. Ленка @e_soleva “Има време бе“ најчесто ми завршуа со “Е јеби га, сеа касно е.“ Констан Teen @KokiCvetanoski колку многу јадев стомаков мисли дека ми е роденден Џамбаз @elena_tekinec Дилемите ми се во главно како да го спасам светот или како да го уништам.. зависи од расположение The educated брада @ViksaaSkool #1виМај е светски ден на борба против вегетаријанството. Александар @alxQ Бришете ги тоа апликациите за време...и така само дожд ќе покажуваат. Основоположникот @xposedinthedark Јас ретко сликам јадење за социјални мрежи, затоа што трпезата што ја правам не ја собира во кадар освен ако не е сликана од Месечината.
Тања@azhdaja18 Apr Умри си, да те види Господ. R.@ratkonakratko11 Apr Егото ја убива љубовта, освен ако љубовта прва не го убие егото. R.@ratkonakratko11 Apr Има периоди кога не ми се искача и има периоди кога не ми се искача, ама искачам. Алек Сандар@ristevski_729 Apr Новите генерации имаат погрешни идоли. Непознат Проекат ®@nepoznatproekat30 Mar - Ме соблече со зборови ! - Што ти рече ? - Соблечи се Стеки@dr_ofboli1 Apr Што е калуѓерка?? - Едина жена што знае што ќе облече утре. Стеки@dr_ofboli1 Apr Тато може вечер да ја земам колата? - А за што ти се нозете? - Левата за кумплунгoт, а десната за гас и кочница. Стеки@dr_ofboli13 Apr Ставиле водовод во Шутка и ги прашуваат: -Како се осеќате со новиот водовод? -Па не се осеќаме толку. Стеки@dr_ofboli31 Mar Би ти пишал, ама млад сум за seen чување. ЦеЦе.@it_is_her3 Apr Ај веќе шо почнаа да се чупат, депилират, ама и пудра да си стават неможам да го прифатам тај факт не е поимливо, за машко говорам GODослав@bogej14 Apr Кога ќе се напијам им се јавувам на бившите и им ќутам ! - Ѓорге Иванов ХАХААХАХХАХХАХХАХАХ Stefan Duvnjak@stefan_duvnjak20 Apr Те бараат на мобилен и те прашуваат КОЈ Е ? да ми се објаснат тие Stefan Duvnjak@stefan_duvnjak10 Apr Зошто децата прво се караат, а после пак играат заедно ? Затоа што среќата им е побитна од гордоста!! Stefan Duvnjak@stefan_duvnjak4 Apr Тие што се лигавевте на класните успеавте ли во животот ? The educated брада@viksaaskool16 Apr станувам прееска целиот у паника: СУМ ГО ПРЕСПАЛ ЦЕЛО ЛЕТО! The educated брада@viksaaskool6 Apr студентите во 4ток бесплатен автобуски превоз ==> brace yourself пензионери ќе почнат да запишуваат факултет The educated брада@viksaaskool16 Apr Македонска божица на дождот: Сара Мејс zuberot@zuberot4 Apr Македонија не беше спремна за "Розо моја" и "Туѓа си бескрајно" во '90 Џото@giotto_mkd20 Apr остави му рана на човекот. само така ќе крвари инспирација Zdravko Spasev@kenzoawa31 Mar Да ме киднапираат и по моб од татко ми да бараат откуп,он ќе побaра да ми слушне глас и ќе ми каже дека на мои години он не бил киднапиран. Маринка@daughter9428 Apr од луѓе само нелуѓе имам видено Шеќерче@deviantgirl19819 Apr Ја со комшииве здраво не си викам, а не па со него. Тој Со Плочите@andrejaleksov4 Apr Глуп Поглуп Менаџер на кафич Вратар на кафич ој Со Плочите@andrejaleksov28 Apr Избегнувам те како вир после дожд. Тетка Биберче@tetkabiberce2229 Apr Не запирам! - Дождот Паднат од Марс@padnatm7 Apr Таа лажна надеж што ја давате еден ден и вие ке ја барате. Miѕs. Always Right @karamelicka22 Apr -Зошто имаш кармин по чевлите? -Одев по жени. acmeBka@hacmebka15 Apr Привремени луѓе, за трајни сеќавања..... Тетичка @mnvs_00017 Apr Колку е поголем игнорот, толку е поголем копнежот. Иницијали Б.Ф.@fello_sheitan1 Apr Ако жена ти држи сукало, не значи дека ќе јадеш зелник.... Иницијали Б.Ф.@fello_sheitan22 Apr Докажано е дека фразата: "Дојди кај мене да гледаме филм" ги тера девојките да се депилираат... Duke™@avtokomandos9 Apr Од вакви си патиме: Person is typing... Person is typing... Person is typing... Person is typing... Person is typing: hi Duke™@avtokomandos23 Apr Пољуби ме случајно ко баба у уста на слави. Пајси@polovnjak31 Mar А тебе те лаже мајка ти дека си убава? И мене Песталоци@pesta_loci13 Apr Како мислиш никад не си се изглупирал пред личност која ти се свиѓа??? НеТааЈана@notthatyana3 Apr Застануваш рандом девојка на улица и и викаш: "Кааај си бе Мацо? Што праи Ана?" И ја замуабетуеш. Пошо сите имаат другарка Ана. НеТааЈана@notthatyana5 Apr Не може да те фати, па ти се понаша ко сељак. Ако@tpechat_24 Apr Јас низ кујна како pac-man се шетам. Ivana@ismiljanska31 Mar А од кога почнува летно сметање на алкохол? имона за тро Бојана@koropanovska19 Apr И на шанкериве не им верувам појќе,КЛАВЕТ БИВШИ ВО ПИЈАЧКИТЕ.
Bad Luck Macedonian @NoLuckMakedonec -Мамо, се вработив ! -ОД ЦИГАР... Аааа убав тој на мајка <3 Силвија на Маглешци. @silvishhka - Праваш продажна хала за одреден производ. - Га крстуваш Мадрид. - Реал има утакмица. - Хала Мадрид! - Бесплатен маркетинг. - Профит. Девојката @YLUUUUUUU - Бабо, ме боли ногата... - Така ти е кога не јадеш! Мрмејд! @Mnemosynee_ Утре денот на трудот ќе го прославам како што доликува, во читална. Девојката @YLUUUUUUU Љубов е кога невестата не е трудна. iskric @iskra_iskrich Ти збори нешто, ти раскажува а тебе ти доаѓа нагон да го гушнеш. Тоа го може само дете и симпатија. ♠Алиса У Вондерленд♣ @IamAliceMadness Од боречки вештини знам само да бегам брзо. Д Зоро @The__Zorro Питбул уште со Наум Петрески не напраи песна лавицата. @bubzzz_ Муда is not available во гаќите на симпатиjата. говедо. Витамин М @Ladescarada11 Од новата турска серија "Диви јагоди" и јагодите ќе ги замразам
Да снема дијазепами којзнае што ќе се дешава во Македонија. Абе, а му пукажувате цицки на кафето за побрзо да се дигне? Скопје е станато толку село што од време на време мора да паѓа град, за да се врати во нормала. Проект бр: 1085:Поставување столб за кош 1086:Поставување табла за кош 1087:Поставување обрач за кош 1088:Ставање мрежички на обрачот. Не е страшно ако седиш сама на тросед, страшно е ако седиш и нема место за други. - Колку чадоров? - 200 - А бе нека ме врне, види шо е убаво! Зашто како Мали сме се чуствувале толку сигурно под Ќебе навечер?Демек ќе дојде некој да не "Утепа" и ќе рече ај да си идам овој под Ќебе е. Коа дојде Адриана Лима да е изневерена, ја не знам што останува за нас другите. 1.Искачаш од дома 2. Се качуваш у авион 3. Идеш на журка на Ибица 4. Забораваш на сите проблеми 5. Се будиш 6. Плачеш
Димитар Атанасов@stariot1h -Здраво девојко... -Имам дечко!!! -А, бе, и јас имам, туку за ташнава сакав да те прашам од кај ти е? Др Арсланагић@arslajemenibog2h Порано на гости се бараа папучи, сега штеќер Миле Паника@mile_panika5h Најади се убаво во кафана па кажи му на келнерот дека немаш пари за да платиш. Ќе видиш колку луѓето малку ја ценат искреноста. Д Зоро@the__zorro2h Со деца не се пие алкохол, ќе се напијат две чаши пиво ќе ти ја искршат цела викендица Чејс@chasework5h Не си дете кога ќе престанеш да си ја кажуваш половинката во годините. Tom is Love@egodollaric4h Сиромашен си ако прво ја глеаш цената па после глеаш дали смее да ти се свиѓа кошулата. ln(a)@ellenadsk1h И на отворена ливада фудбал да играм, ќе скршам џам, толку сум несмасна. Тања@azhdaja5h Некои не ги интересира ни дека имаш дечко за да те имаат, некои па те губат зашто замараат за бивши дечковци. ЈасСумТаа@wetliquid4h Јас кафе немам, не па среќа. Духот кој шета@gordiev_jazol6h Денес ако ти се скара, сигурно се вика Маја Дарко@malechok1h Глупаво би било Денеска да Штрајкувавме....А Пред 3 дена Сами си ја Решивме Иднината. На Баба Најубавиот@mrisafov4h 1 Мај или фотосесии ? Ф или П?@fstojanovski12h Порано се знаеше, машките прават скара, а женските салата. Сега сѐ е измешано. Dominique@lafemme903h Ме уништуваат "што ако" мислите. Песталоци@pesta_loci3h -Те сакам KISS -И јас тебе AC/DC лавицата. @bubzzz_4h Две работи кои се прават на 1ви мај: 1. Скара 2. Селфи Френк Дребин@ggooccee55m Започна летното сметање на алкохолот. Black Widow@georgievat1h Јас сум девојка што лесно се заљубува, ти си човек што бега од се, па дури и од самиот себе. Black Widow@georgievat28 Apr You have 3 new feelings requests. Do you want to accept them? Wild Rose @fina_devojka4h Наставничке, како се пишува правилно- „невработен“ или „ не е член на партија“ ? Витамин М@ladescarada113h Точно е "Јави ми се" часот
Borche @El_Guaje___ Apr 28 Ритуал пред учење: 1. Чистам 2. Гледам филм 3. Гледам во ѕидот 4. Фаќам пеперутки во парк 5. Го барам гробот на Александар Македонски Божана Мечката @Amoretisi Apr 28 У која секта се они што кога ќе отвараат чоколадото јадат еден ред и го оставаат ? Несфатен™ @Nesfaten Apr 27 Здраво,омекнувач имате? -За алишта? Не,за нерви. Бапчо @TheFitzzz Apr 20 "Прости им Господе, незнаат што прават" - "Незнаат" се пишува раздвоено, чедо мое неписмено. Џоџо @Kirca1000 Mar 7 Јас сум од она време кога игравме „Дали бил татко ти во војска“ со тервки. Резилка @_rezilka Feb 12 Треба да учам: -Гладна сум. -Жедна сум. -Ми се брише прашина. -Ми се зачленува во секта. -Размислувам да станам терорист.