Ноншалантен Дечко @Nonshalanten Oct 20 И на џогерот да му стават 500 лајкови, ќе мисли дека е правосмукалка. Фичомен @Ne_se_bricham Oct 2 Ко мал мислев дека Мајкл Џордан и Мајкл Џексон се браќа субрата рој @subrata_roj Oct 12 -Кaкo се викa СЛУШНА нa Јaпoнски ? - ЧУ ЛИ Лејди Ди @The_Lady_Dee Oct 20 Секоја девојка кога ќе ја запросат, барем на секунда во себе си вели: Така, ќе молиш и ќе клечиш! Cane Prebranac @plata_nema Aug 17 Мaјкa ти ли јa бaрaше тaму!! - единицa меркa зa ќoтек у нaјaвa. Сајлент@dr_arsen Фитнес инструкторот:значи девојки денес изгубивте калории колку за 5 пати екстра секс! -Една дебелка:па шо не мачиш тогаш, шо не не ебеш?
Кирил и Методиј тупеле мозок за вие Ш и Ч да ги пишувате со 6 и 4? Мајка - жена која гледа дека одиш бос по плочки дури и кога спие. Еј ама добро виново,се гледа дека е старо. -Брат остај го оцетот ни треба за салата. Ми снема интернет! ај ќе земам да уч.. А еве го дојде! Ако некоја девојка се вика Ана Марија,ондак може и некое машко да се вика Трајче Благоја "Тоа е" единица мерка кога немаш што да кажеш. "Милка" единица мерка за кладба. Толку од мене ќе поставам утре други