Алајпрда @gaz_oza На испит: Вие колешке зашто сте дошле со папагалот на испит? Онака да не седи сам дома. Папагалот: хемијата е наука која го проучува... Бапчо @TheFitzzz Иам комарец у соба, го бркав 3 сата, на крај поступив многу чоечки, го седнав у трпезарија му реков: Брат, кажи шо те мучи? Ноември е јеботе Julián Carax @Julian666Carax -Да можеш да бидеш во цртан филм во кој би сакал да бидеш? -Во Том и Џери. -Том или Џери? -Тоа малото што е увек гладно. Хан Соло @Han_Taken Се знаеше дека си богато дете ако твоите ти купуваа пет пакетчиња сликици. Едно значи. ЕДНО ДНЕВНО, ок?! Ернесто @Petar_Che Дечко, јел си ти за вечерас слободан? - Слободан сум јас, да! Можеш да ме викаш и Цобе. Ф или П? @FStojanovski1 Многу ми е жал кога ќе се тагнат сите и само една ќе ја допишат "i Petranka...". Петранка срц, дојди да те гушнам. Ina @mnogufina За танго се потребни двајца...за пица е доволно еден! Дечкото од Бруклин @Stiflerche Премиерот не знае математика, претседателот англиски. Министерот по образование македонски. Мислам дека е јасно кој треба да прави екстерно. Марија Дел Реј @marijamkd123 Денес будала ќе те направат ако: -знаеш да готвиш -си легнуваш на време -не се дрогираш -поминуваш на пешачки -им помагаш на другите G33x0n @jocoska OK, можда не баш на сите...
Банана @BishItsElsa 19m19 minutes ago Новата песна на Адел ме натера да ми недостигаат луѓето шо не ги ни познавам Бони Топ @bonitopp Oct 2 -Што ти оди во животот? -Годините. ☆ida☆ @idamak123 Oct 26 Сите искачаат во град.Јас гледам да искочам на крај со проблемите. Ен♛ @sitnodinamitno Sep 22 И ние женските зјапаме во машки задници. Анонимнa ♥ @edno_devojce 13 Nov 2013 Во името на ладното, грчот и светскиот студ - Камин!
Џими Чилакс ® @DaStRaDamus Турист дошол во Скопје да се слика со сите споменици, и му снемало меморија Ina @mnogufina - Ќе одам да зеам фамилијарна пица - Ќе имаме гости? - Не, боранија. Бони Топ @bonitopp Кажи му на човек дека не може да го направи тоа што го наумил, ќе го направи два пати и ќе го фотографира. Phoenix@mima1975sk -Колку јакната? -25.900 -А крила за летање излегуваат од негде ко ќе стиснеш копче? Зодијак @ElenaCFC9 Јa сум oд тие шo aкo ти речaм декa ќе ти пишaм пoсле, ствaрнo ќе ти пишaм пoсле. Ернесто @Petar_Che Има два типа на луѓе: 1. Прифаќаат заебанција и се шегуваат на сопствена сметка 2. Сакаат да зафркаваат а се лутат кога ги зафркаваат. HacmeBka @HacmeBka Оглас: - Природно зголемување на усни, гради, бедра и дриги делови на телото без операции. Лице за контакт, Мичо пчеларо. Ina @mnogufina Гледам Мастершеф. За пола саат прават сос, печат месо во тесто, пире и варен зеленчук. Јас пола саат ножот си го барам. Тутан Камон @IvoCmon Инкогнито се отвара пред да почне друштвото да ја пушта Цеца од твој компјутер, после џабе е.