Марија Дел Реј @marijamkd123 Dec 4 -Kiss me hard before you go... -НЕМАМ ЈУГО!! Ф или П? @FStojanovski1 Dec 4 Не ѝ пишувајте додека е "is typing..." Можеби ви пишува дека ве сака, а вие ќе пишете нешто како „Jас сепак мислам дека доматот е зеленчук“. Ty Дуп @toodup Dec 2 Попрво Австралија ќе влезе во Европска Унија отколку Македонија Крлеж @MacetoOdTreta Dec 2 "Ќе"- идно време од "никогаш". Сајлент @dr_arsen Dec 2 И реков:јави ми се кога ќе најдеш подобар! Ми се јави по пола саат и ми рече:извини Боби, имаш број од другар ти Саше? Julián Carax @Julian666Carax Dec 2 -Ај пробај го ова само нешто да видам. -Али тоа е отров. -Ајде ајде пробај малку, не се плаши. Само да видам нешто. Тутан Камон @IvoCmon Dec 1 Леле ќе си умрам самааааа! -Здраво. Бегај бе сељак еден! Бетмен од Ендор @dimitrov_1 Dec 1View translation *Хорхе доживува несреќа* - Хорхе, добар ли си?! Кажи нешто! - - Добро е! Жив е! Мина Мандарина @Mandarina_84 Dec 1 Логиката на мајките: - Ако паднеш и ја скршиш ногата немој да си ми дошол и да ми плачеш некоја си @Sibel_Rac Nov 30 мистерие на мајку: - куде е кусур - к`д ке фатиш дечка - што ке кажев тија бубрези Мр Моџо Килингтон @mojokilington Nov 30 Коби Брајан сега ќе можи да се вози бесплатно со автобус два дена во неделата и да оди на бања.
Ina Mnogufina: Она кога Ким и Кање ќе го крстат син им Светец и кога ќе дознаат гадовите на интернет! но коментарот на фотографијава е врв! Еве: Во името на отецот Кање, синот Свети Запад и Пречиста Ким! Амин!