Помеки се премиум. И сите бројчиња се со индикатор за полна пеленА. Не значи дека на бебе ќе му се најдобри. Гледај што ти одговара на буџет и што планираш да користиш. Секое бебе своја приказна
@IRBBB Јас почнав со премиум, па земав актив да ги пробам и не видов некоја огромна разлика. Премиумот се потенки некако, меки, имаат индикатор (актив мислам до 3ка имаа ама секако ќе научиш веќе кога ќе биде полна пелената) и наводно повеќе апсорбираат ама и со активот секогаш газето му е суво. За мене немаат некоја разлика.
Премиум Кер се памучни, за почувствителна кожа. За почеток подобро такви. Ние ги користиме, и се единствени пелени од тие што сме ги смениле неколку марки, коишто и одговараат моментално. Исто и за големата ќерка кога беше бебе, до кај 6тиот месец некаде добиваше пеленски осип или се воспалуваше од други, само тие и одговараа.
Премиум се памучни, повеќе впиваат и за течни каки се подобри. За почеток тие. Кога ке почне потврдо да кака и актив се супер.
Актив ми се како миризливи. Имаат пудераст мирис. И мене потенки ми делуваат и помеки некако. Престанав да ги користам затоа што 6ката му е мала, а 6ка премиум е поголема. Мислам дека актив се со гел.
мирисаат актив и мочките се прават во гел, да. искрено, не ми се допаѓаат, едвај чекам да си се вратиме на бејбилав.
Кога беше помало бебе користевме вакви , Puffies trends се викаат , мислам во Дм имам видено пелени Пафис (јас ги купувам тука во Грција)
Читав тука дека многу мајки едвај ги погодиле пелените за бебињата, моево дали нема проблем со кожа или го погодив одма не знам ама памперс не би ги сменила. Премиум или актив сеедно, добри се. Сега ми текна дека уствари продолжив со актив зашто 3ката мислам ми смрдеше многу.
Кога ке ми текне и јас кај 3ката забележав мирис. Актив и подобра цена имаат, ама мали му се. Ама премиум се прескапи, посебно 6ката. Едно пакување е 38 пелени, или 40. И со акција 2 за 1200 се скапи. Јас само со протекување имав проблеми. Виолета зедов едно пакување и едвај ги потрошив. Кога се со мочки како камен се. И оние на рамстор брендот, минис ли беа. Пуфис се тенки ама влажно му беше газето. Премиум не ме изневериле.
Violeta nas retko ni propustaat za proba mm zema can bebe ama mnogu propustaat e sega sakam da prasam dali ima tema za odviknuvanje od peleni