Zdravooo procitav pa sakam da ti pomognam ) Ke zemes sampon od kopriva od 500ml ke stavis ampuli : 2- vitamin b6 2- vitamin b12 2-vitamin b1 1 -vitamin c seto ova se mesa i se dodava rastvor pantenol i seto se mesa uste ednas i se ostava da odstoi edna vecer pa sledniot den moze da se koristi
Inaku luge uste od prvo mienje na kosaa so ORZENE samponite sum prezadovolnaaa preubav miris koj traee i drugite denovi svilenkasta kosata mekaa...Nemam zborovi
Од страната го порачуваш или од МК? Гледам на страната на МК е различно пакување, ама претпоставувам дека се работи за истиот шампон. http://www.yves-rocher.mk/shop/item.aspx?itemid=1195
Истиот е. Кај нас е уште старо пакување, иако кога го менуваа и ова немаше промена во квалитет... Инаку од ГТЦ или Сити мол го купувам, многу поштарина ми доаѓа ако го нарачам од каталог.
Фала срцка. Не сум од Ск, ќе гледам да го порачам по некој да ми го купи,па ако не,од нет. Баш сакам да го пробам. А, друг да ви препорачам шо сум го користела за виткана коса, е од ДМ на Балеа тој во портокалова туба.Зедно со кремот за виткање,супер се.И не се скапи.
Тој рецептот за растење на коса, со ампули, кај мене не даде резултат. Освен што проникнав со бебешки влакненца (као демек ми се згусна), ништо друго. За кадрава коса, најдобрата и ефтина колекција, е Хоби. Јас го користам кремот за локни, а има и шампон.
Здраво на сите дали некој имал проблем со растење и згуснување на веѓите и дали користел нешто за да ја постигне својата цел околу веѓите и дали можеби сте го примениле овој рецепт и дали сте имале разултати http://www.crnobelo.com/zivot/ubavina/42166-domasen-tretman-za-zgusnuvanje-na-vegite
Nema sto ne sum stavila na kosata ,no posle poroduvanje mi se podispravi ,koristev balea za vitkana i bev zadovolna no poslednite denovi kako da mi se mrsi , kazete nekoj ubav sampon i regenerator
Јас користев кога имав накупено на залиха од Пантен Pantene curl perfection и шампон и кондиционер мене ми се погодија уште гио барам и никако да ги најдам кај нас, исто сум задоволна од шампонот од Авон за сува коса и кондиционерот исто од Авон ми се добри за мојата сува коса. Сега сакам да ги пробам овие на Yves Rocher
Јас ги купив додека бев Америка. Ги имаш на feelunique, за некои 6-7 евра. Јас не живеам во Македонија па не можам да ти кажам дали можеш да ги најдеш и таму.