Deneska previme 1god.i 8 meseci,zaedno ziveeme.Preubavo ni e,se nadevam taka i ke ostane [mod-kirilica:2cyzt6yx][/mod-kirilica:2cyzt6yx]
Единствена и најдолга...година дена Ееј деца,си викавме дека ќе се земеме,имиња на потенцијалните деца им мислевме...хаха колку е само слатко кога мислиш дека нема да има друга после првата љубов...абе забегани работи Пред месец дена сие отсели во Канада и моравме да се разделиме..Ама секогаш ќе ми биде прва љубов....една година,ееј
Во септември 2 години и преубаво ми е Спојлер никогаш не би помислила дека средношколска врска толку може да трае
Година и скоро 8 месеци. Живееме заедно, средуваме работи за да се земеме, бремена сум 5 месеци супер ми е! На сите им посакувам ваква врска!
Мојата претходна беше година и седум. Сега моменталнава е година ипол + некој ден гратис , па ќе видиме до кога ќе биде убаво за да се остане сеуште во неа..
Најдолга врска ми е моменталнава. 2 години 4 месеци и 2 дена. (ги бројам ) Се надевам дека ќе останеме заедно засекогаш како што планираме,но никогаш не се знае.
Година ипол, мојата прва врска, прва искрена љубов мислев дека неможам да жевеам без него, но не било така без секој се може, се е минливо
2 години ауууу колку љубов имаше а сеа коа ќе ми текне ми доаѓа да се изнасмеам , сеа ми е другарче и мн си го ценам и дури чудно ми е коа ќе ми текне дека се лупав од земја за него