немам дечко и него го изедов ... Ja ću da pevam, a ti naplaćuj izlaz. чувството коа ќе легнам и ќе спијам едно 12 часа! е тоа е чувство, да го ебам, се да му ебам ne pagaj u trans i CACKO gol da se sobleche site ke go gledaat. )))
Има еден шлакнат што постојано објавува безсмислени групи, абе која од која се. Повеќето немаат поврзаност со него, ама нема врска, битно дечкото ме изнасмеа. Нејзе уште менструација не и дошло а има проблеми у љубовта. Јас сум принцезата шо ја бараш Сите ние што не се џиткаме ласта од бољер у када Dosta ma, si se nashminkala ko domorodec pred bitka Od mnogu ebenje slabee vidot ! ( дека носи наочари дечкото...) Никогаш немојте да плачете за Кромид кој не ве заслужува.. Не сум јас крив што сум во кревет толку див! Ona vika plesni me plesni me, jas ja pleskam, ona vika posilno posilno, jas ja pleskam posilno, ona vika uste posilno usteee... Sedam... Ja gleam... Si vikam so e sea ke se tepame ili ke se ebeme? Глумат светици, а го примаат ко сочуство. ноќта е долга...куров бетер so takvi usi koga vikas ne ..aplauzii mavas Џабе големи цицки, ако петата не и е мазна! jaka cicka, prsluk ne ja drzi ma ni morinjata ne se bezbedni kako sho bea ... segde rusi so podmornici Лајк за Тамара да почне да снима порничи! СВАДБА = ЕДЕН ЌЕ ЕБЕ СИТЕ ВЕСЕЛИ .) Calling your penis АЛЕКСАНДАР because it's ВЕЛИКИ
Imam i ja osecanja. Salim se al' lepoo to zvucii!! Jesam BUDALA, al’ meni je bar zanimljivo. Nisi Nova godina pa da te cekam!!!
Знам дека сум МАКЕДОНЕЦ зимам плата 200 евра , а трошам 400 и врска немам од каде ми се тиа 200 евра плус - Тато спиеш? - Не! . - Дај 200 денари , - Остај ме бе СПИЈАМ!
Taa veruvashe deka toj e volsheben....i navistina toj ischezna ..haha Вакви биле девојчињата, такви биле... со пудра грди, дебели, со цицки, без цицки... аман бе клошари видете се вие во огледало... ГЛУП МАШКИ РОД!!! на крај секогаш со ороспии завршувате! Еј дечки! - На кого бе ти „вљекчки“? Не, не тебе.. - Кој ме ебе? Не, не... ништо! - Шо бе пиштол? Абе, не ти викам ништп, дека во ред е. - Кај тече мед бе?! Добро, кога не сфаќате си одам! - Каде бе оган? Глуп/а си, чао! Што бе, ме викаш на какао? Ги сакам оние кои се присутни во мојот живот и го прават неверојатен. Истовремено им се заблагодарувам на оние кои го напуштиле мојот живот и го направиле фантастичен...=)) Станувам сабајле, кога гледам 12h. Ми ѕвони Ајфонот, секретарицата ме бара - готово ми било кафенцето Облакам сакич, палам Ферарито, "boss" парфемче на мене и цепам накај фирма... Мора да се работи Влагам внатре, кажувам "Здраво", се врткам 5 мин. и "Чао". Абе газда си е газда !!
Вчера кај мене дома, влага лопов и бара пари, ја коа се разбудив и ја почнав со него да барам! HAHAHAHAAH значи групава е КРАЈ!