Летото еден ме замараше цело време некои глупави муабети и се пушташе одоколу и решивме со дм да се позафркаваме со него па го снема и не му текна да пиши пак.
Е не ќе се замара со муабети одма си прашува. А дека е очигледно дека сум во врска не е битно пак да се проба.
Пред некој ден уште еден. Почнав да го тролам дури што ми беше гревче Дел од неговите удварачки фрази Mnogu slatka si da ne si rodil u slatkarnica? Mn jaka picka si, sakam edna nokj u hotel - Имам дечко бе. Abe ako, i jas imam devojka, ama so mene samo edna nokj, kje praime sex. - Aj e*и се. Sakam tebe da te ebam, jaka picka si, nema da doznae decko ti, veruj mi. Го блокнувам, и ете ти го од друг профил истото ми го пишува Те molam prifati ja ovaa slatka ponuda, kje se trudam do kraj da ja dobijam taa edna nokj. Па ми праќа видео од него како вози и некоја музика у позадина и пишал - so ovaa muzika kje te ebam. (блокче)
Откако станавме Северна, нашите јужни соседи станале многу подарежливи со нивните комплименти кон нас. Се изнасмеав зашо имам заклучен профил, па нема кај да ме види ама сигурно на сите вака им пишува. Признавам, интересна фора, одамна порака толку не ме изнасмеала.
Се запознав со типов во една дискотека, свежо сингл и малку пијана. Во живо висок, строен, елоквентен, па разменивме контакт. Му го отворам Фејсбукот наредниот ден - што да видам. Цел профил со „длабоки“ цитати, глупи вицови и чат-пат икони. Оттогаш не му правев многу муабет, но еден беше епски: Тој: Добро вечер Јас: Здраво Тој: Што правиш? Јас: Ништо гледам еден филм, ти? Тој: Јас ништо, миев садови, па уште малку ќе седнам да прочитам малку од Библијата, еден туш и во кревет Тој: Кој филм го гледаш? За деца или за возрасни е? Замисли си, се запознаваш со некој, ти се свиѓа, сакаш да го импресионираш, и спомнуваш Библија во првите муабети. Зошто? Која ти е целта? Сакаш да предизвикаш некоја реакција? Па бонус и лоша шега успеваш да вметнеш, со „филмот за возрасни, хехе“ И после опасно било да запознаеш некој онлајн, можело лажно да се претстави, како не. Обратно знае да биде многу полошо.
Еден манијак на улица ми вика девојче сакаш на вечера да те носам? И тоа пред стари баби и жени. Јас ќерка можев да му бидам.
Типов го знам од видување, а се немаме запознаено. Во последно време почна да ми пишува на Инстаграм, чат-пат му враќам. Конкретниов муабет се одвива во 1 часот по полноќ, он се жали дека не му правам муабет, јас му викам предложи некоја тема, па ќе правиме муабет. Искрено, помалку ќе се изненадев да ми пратеше dick pic отколку темава што ја предложи: Тој: Okay on the hot topic, how about the presidential elections? Јас: Одлична тема (иронично) Тој: Палам со Стево Пендаровски упаљач оти само за тоа е корисен Тој: He looks like he's drunk 24/7 Тој: And btw he's only a signing machine Тој: Now you dislike me even more Не беше далеку од вистината Религија, политика, уште за абортус не сум зборувала со некој при упознавање