Јок.. има од „пуштања“ до „пуштања“ да речам додворувања.. Како што гледам од примеров „како машки ви се додворуваат“ .. а прилично гледам невкусни.. Така постојат додворувања и од ваша страна кон машкиТЕ де
Последно ме пресмеа едно типче Тој: Лелеее женскаа кој гз го имаш никоја неможе со тебе аууу Имам видено секакви ама твоето е некое посебно имаш многу јака форма и неможе никоја далеку се од тебе многу.. Јас: еее нема Тој: Ти у хеланки или тренерки којзнае каква си поарно да не размислувам ке умрам одма уфф... Јас: сеен.
Мислам имам спомнато претходно за еден: da beshe llubovta religija, ti ke beshe llubovna bogina. Одамна беше, слава му. Исто на стариот профил имав еден што ми ја прати една песна што беше актуелна негде 2ро одд. дали бев „Зеленооо, око мооојеее зеленоооо“, за мене била, сум била во очите ко ЗМИЈА, whatever that means... Нема врска, кафени ми се со зеленкасти шарки и од блиц некогаш светли излегуваат. Битно ме избриша после пошто не бев импресионирана. Ова повеќе влече кон очајно, али нека стои како пример зашто женско не враќа. Тип преполн со деминутивчиња и фалби за себе, па и кога сконтавме со друго девојче дека и на двете ни пишува исто, решивме да видиме до кај ќе тера, ама после стана досадно и прекинав, по што следи ова...
Тазе од пред малку. Пишувавме со еден пред 2-3 години. Убаво се однесуваше на почеток, а после многу почна кукле и срце да употребува, па почна да ми наредува да се видиме (има да си одвоиш време за мене и точка...Има да дојдеш со мене...Има да си најдеш време...), па така престанав да му враќам. Пишуваше, пишуваше ама јас ништо не враќав. По грешка само сум престанала да го следам, но уште ми бил пријател. И сега веќе сум заборавила дека постои, а тој (значи после 2-3 години) ми праќа селфи со бремена девојка до него и ми пишува: - Slusnav si prashuvala za mene...Da izlezevme togas sega ti ke bese na mesto na zena mi i zaedno ke se raduvavme na trudnocata. ama to e ..ja ednash molam vo zhivotot.... pozdrav. Ок
Ме фолоуна еден на инста и ај јас прифатив и типот одма порака ми пиша. Јас : Од каде ме најде вака? Тој: Па ми излезе, ми вика follow this girl because its so beautiful ... Тој: Па немаш многу слики гледам Јас: Да, немам Тој: Па стави повеќе, да видиме и ние нешто .... Тој: Дај бе части кафе негде, да си попраиме муабет на раат. Убава си, ми се свиѓаш, сакам да те запознаам. После ова го блокнав.
Да не бил тоа случајно дуплиот профил на Драган Таневски ?! https://365.com.mk/232548/za-kuklinata Mystery solved.
Ааа пак ми пиша странчето dj producer со директна понуда за брак Јас сум реков дека е луд и ми врати сериозен бил и ми праќа слики од мкд и кажува дека ќе дојдел Потоа јас му кажав дека имам дечко така што му го срушил целиот план па кога се влуте се наљути и ме казни! ххахахахахахахаха со тоа што престана да ми пишува Така да си знаеш ladyinthedark! Нема повеќе ни на сон да ти пише странчето!
Пред неколку дена еден тип ми пишуваше преку инста ама сам престана. И прееска пак ми пишува: -sexy noze imas -Кај ми ги виде нозете жити све -nekade go vidov -Кажи бе ај, ме интересира -na fb gi vidov ..... -Ili prati da te zirnam - Шо да ѕирнеш -nozeto tvoe .... - kje prates ili ne? - Само момент И му ја праќам сликава Спојлер: Noze -Еве ти noze Па два пати ми праќа смајли и после пишува bye - Еј толку? Ме разочара бе - I ti mene, ama ti si znaes odam, pozz Ај барем сам се откачи
Уште еден тип на инстаграм (Моето е на кирилица,неговото е на латиница) Ми пиша прво здраво, како си, ми кажа дека многу сум сум била убава и стигнува до: -imas decko? -Да -eiiii -Што? -jas pa mislev kje izlezeme da pieme kafe, da se zapoznajme podobro I potoa da vlezeme -u vrska -Аа многу брзаш ти -ne brzam....tuku mislev deka mi se svigjase...zatoa -Епа сега тоа е -ima li sanci ...da se macam za tebe za vrska -Тешко -aman be,znaci ne biva - За врска? -da be srcka -Епа на два стола не се седи -mozes da vidis koj stol e podobar na toj da sedis, a duso. Ne se isti site. -Еј викаш? -ne mozam da vikam, ne se slusa tuka -Не сум глува уживај -ima ili nema kazi mi poso edno neso znam deka dobar covek sum.koga kje mi vika edna devojka nema I.nema kje te slusam I nema da ti dosadvam vise -Епа кажав веќе, нема Aa epa dobro cim taka Следуваше дека сакал да ме ќари дека сум била убава ама сум го игнорирала и после сам се откачи.