АХАХАХАХАХА лелееее абе дали се тачни еј, блазеси им на паметот. Ех, да им го имав бар на еден ден. И ова другиов бисер, тоа со сликите од мажите, озбилно праќаат слики? Кои ретарди човече..
Па нз шо имаат памет ли или нешо колку да им тропа у тоа главата празна ама не стварно блазеси им, такви лабави, не се замараат, си кулираат, умот само за глупости го користат. И подолго ќе живеат таквите, верувај. Аха, сигурно. Ама како сликовито опиша еј, секоја чест. Скокнал одеднаш, шо не скокнал у морето да се бањал кутриот тој, ради жена му немиен ќе остане. Абе ние се смееме ама женчето на мака си е.
Жими се и на мене таква да ми се погодеше и јас ќе се глупирав така, неам видено до сега таква а не ни знаев оти постое
Ова е срамота , се гледаше дека жената е постара а и дека не разбира.Може и да имаше некоја пречка. Сите и пишуваа дека е параглајдер она беше стилена дека видела до сега параглајдер и дека не е тоа.
Испод објава на портал за тоа како Спенџарска ужива на одмор и дека Инстаграм „гори“, некој пишал вака