Најубавите моменти со личноста што ја сакате

Discussion in 'Врски' started by Mitevska, Jan 24, 2010.

1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Секој момент поминат со дечко ми ми е најубав!! :angel:
    Сега баш ми се тие денови на најубаво... :inlove: Најубаво ми е кога сме заедно и кога спијам кај него и се будам покрај него...сакам секогаш да ми е така убаво...Сакам кога ќе ме гушне толку цврсто што и забрзаното дишење и отчкувањето на срцето му го осеќам!! Убаво ми е кога ќе ми каше те сакам ама уште поубаво кога тоа и ќе ми го докаше...Убаво ми е кога ме гледа со неговите очи ( очите се слика на душата ) а погледот му свети и толку јасно ми кажува со погледот дека сум му мила ( без зборови). Убаво ми е кога ми е посветен само на мене, кога ме бакнува, кога шетаме, кога се играме, кога дискутираме ( иако сме сосема различни во мислења ) на крај доаѓаме до заклучок...Убаво ми е кога се лути за глупости ( како мало детенце ) многу ми е сладок.... :wasntme:
    Убаво ми е кога сето ова го искажеме со секс...кога две тела стануваат само едно!! :$
    Све ми е убаво со него! Многу си го сакам! И Сакам да го сакам ! :*

2. crnokosata

crnokosata Истакнат член

имам многу моменти убави поминати со дечко ми,заедно сме веке 6 години и можам да ги издвојам само моментите кога сме сами на одмор така со романтични вечери и со долги непреспиени ноќи :D :$ :inlove: :lol:

nedzma likes this.
  3. Mini.girl

Mini.girl Истакнат член

Мојата прва сериозна и вистинска врска сеуште трае, веќе две години и нешто.
    Уживам! Има многу моменти, би ги издвоила двата летни одмори и викендот во Крушево. Знаме од време на време без повод да си направиме роматична вечера во некој поотмен ресторан. Кога сме тенко со пари, тој кај него готви или јас кај мене. ;)

4. maja8

maja8 Популарен член

Ова ми е најдолгата врска, и сакам да ми трае засекогаш. Сите моменти кога сме сами ми се прекрасни, но најубаво ми е кога спиеме заедно (за жал тоа е многу ретко). Обожавам кога се гушкаме цела вечер... Го имам најрекрасното суштество на светот :inlove:

5. Froshinka

Froshinka Истакнат член

Убав ми е секој момент ... И мене ми е прва најдолга и сериозна врска ... И би сакала да остане уше мнг ... Најубави моменти ми биле летово на одмор ... Секој ден исполнет со љубов ...

6. bluberry

bluberry Истакнат член

Па сум минала прекрасни моменти покрај него :lol: Има многу интересни и смешни случки :rofl:
    Но,најубаво ми е кога се возиме и се шеткаме со низ градовите без некој да не контролира :lol:

7. gami

gami Истакнат член

2 години сме заедно и тој е мојата вистинска и единствена љубов. Секој момент поминат со него ми е најубав. Секој негов поглед, допир, збор, галкање, гушкање...............................Едноставно најубавите моменти кај мене веке траат 2 години и сакам вака да продолжат засекогаш. Најубаво е чувството кога сакаш некој :inlove:

8. mysterious

mysterious Популарен член

Ајде јас во минато ќе зборувам.

Неочекуван повик во којзнае кое доба од вечерта,порака со само едно Те Сакам...
    Вечери каде тишината и љубовта само беа присутни..
    И во тишината се разбиравме.
    Кога ќе го разбудев наутро,па ќе му се извинував,а тој само ќе ми кажеше ..ти ако ме будиш,ништо не ми смета..зборувај ми уште,гласот да ти го слушам само...
    Кога милиони бакнежи не се доволни..
    Боже..Колку само бев заљубена...

Каде е таа љубов сега..?
    Три години отидоа во бестрага...
    :u:

9. joelle

joelle Популарен член

оваа врска ми е најдолга, нешто повеќе од 5 години, прекрасни работи сме поминале.

би ги издвоила денот кога ме праша да му бидам девојка :lol: беше нешто најслатко и најневино (замислете 24 годишен да ве праша официјално дали сакате да ми бидите девојка :D сите разделби и повторни сретнувања, наискрените :D и најубавите чуства што се јавуваат, сите меилови и пораки кога ги читав додека бевме разделени, викендот во париз, во нашиот дом кога си седиме и си правиме муабет за иднината, има многу ќе напишам реферат ако продолжам... :D

Srekicka likes this.
  10. Srekicka

Srekicka Популарен член

Многу убави моменти сме поминале заедно.
    Посебно ги сакам прошетките низ маало во зима кога паѓа снег и кога се тепаме со снежни топки, викендите во Охрид, во викендица, романтичните вечери, кога се спремаме за на одмор итн... :inlove:

11. DzamPolat

DzamPolat Истакнат член

Најубав момент поминат со него...........Летно време на еден дожд.................. :worried: Штета што помина се..........

12. Marge

Marge Популарен член

...кога за 8-ми март ми поклони порцеланско желче со најслатко смотано фациче на цел свет :D

13. Sephora

Sephora Популарен член

Секогаш кога ме гушка и гали, пораки за добро утро или пак нешто кажано од длабочините на срцето. :)

14. creshicka

creshicka Популарен член

секој момент со него ми е најубав, така најубави периоди би ги издвоила кога бевме на одмор за охрид, кога се будев покрај него
    кога неможев да спијам бидејки ме турна од креветот... повеке пати и кога прдеше страшно што ми ја оцрни душата.
    кога правиме планови за заедничка иднина, кога сум кај него или тој е кај мене и разговараме сите заедно со родителите... со еден збор било каде било што да правиме кога сум со него ми е најубаво. едвај чекам да дојде денот кога ке се разбудам покрај него и ке осетам бурма на раката. срце мое најубаво :inlove: :* :l:

karenin likes this.
  15. maca99

maca99 Популарен член

Најубавите моменти се всушност оние секојдневни мали моментчиња,кога го гушкаш и го држиш за рака,и ја чувствуваш вашата љубов...кога си тажна а знаеш дека тој е тука да те подржи,кога ти треба совет-а тој е тука,кога си среќна-се веселиш со него....зошто да се случи нешто спектакуларно,за да ни биде најубавиот момент?Се заборава на малите а најбитните работи...Најубавиот момент е нашата љубов се додека ја има,се е убаво :inlove:

16. karenin

karenin Популарен член

Нашиот заеднички одмор :inlove:
    Секогаш кога ќе ми подари цвеќенце :*
    Кога ми пее :$
    И кога се смее :P

17. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Еден од најубавите моменти е кога во текот на ноќта ако спие, а јас се уште сум будна (гледам ТВ или Фемина :lol: )...ќе ме погледне полубуден/полузаспан ќе ги рашири рацете да му одам во прегратка, ќе ме изгушка и избакнува...и ќе продолжи да спие :* :inlove:
    Во тие моменти најдобро чувствувам колку многу ме сака.... :)

18. Neytiri

Neytiri Популарен член

Една луда ноќ кога рацете не можење да ги тргни од мене и во неговите очи тогаш видов многу измешани чувства и бев пресреќна доволно за да уништам се веќе следниот ден. Исто така никогаш нема да заборавам еден момент доволно долг за да ја запамтам секоја линија на неговото лице, раце, врат...Го имав во раце и добро го искористив тоа. :)

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Кога ми вари машко кафе и задолжително ми носи бисквитно колаче со него.
    Кога ми ги свири омилените песни.
    Додека готвам и потпевнувам со Љубов, доаѓа
    и ме плеска по газето.
    :lol:
    Кога изненадно ми носи лижавчиња и не толку изненадно боза.
    Ми ја гали косичката додека предам како некое маче.
    Кога на моите љубовни исповеди залиени со убаво црвено вино - што тој го донел, драматизирам со насмевки, поеми и солзи, а тој ме гушка и ме гледа како да не постои ништо друго околу нас на светов.

baguf4e likes this.
  20. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Кога ќе ме погледне и кога ќе ми се насмевне толку слатко како што тој може. И кога сме излезени, заедно, само ние двајцата. :inlove:

Секогаш кога сме заедно и кога ме гушка ми е преубаво. Кога знам дека е покрај мене и дека можам да сметам на него, и знам дека не сум сама. Во тие моменти чувствувам дека сум сакана, чувствувам дека сум жива. :inlove: