Најдолгата врска ми беше 1 година , а најубав момент ми беше кога се фативме со дечкото беше прекрасно чуството седевме кај него дома на прослава и наеднаш ме однесе во кујната си зборевме неш онака и наеднаш ме бакна и ми подари подарок што го чувал одамна за мене и уште еден златен прстен
Најубавите моменти со бившиот оваа зима, немаше ноќ да не дојде во 2 во 4 часот после полноќ ех што се не правевме на снегот...
Се плашам да напишам ама мислам дека во последно време ги нема... И оние кои биле порано не се обновени, застарени се...ме боли ова.
Секој ден во нашава врска. Трае веќе 1ипол година. Сепак, како најубави би ги издвоила деновите кога бевме заедно на одмор, по цел ден заедно
Нашата прва заедничка вечер која никогаш нема да ја заборавам која беше проследена со страшна бура душо моја ми недостигаш врати се поскоро
Летото, после 2 месеци кога се видовме, кога се прегрнавме и бакнавме. Не ми се веруваше се секавам дека не се смеев од возбуда, треперев и бакнежите ми беа чудни како да сум заборавила да се бакнувам ... имам многу убави моменти поминати со дечкоми кога по цел ден сме заедно, кога знаеме дека ке се гушкаме по цела вечер, кога и двајцата сакаме во исто време да се галиме по косата (или по раце,стомаг,грб,нозе, тоа ни е најубаво и на 2 ) додека гледаме филм. Со него ми е најубаво
Моментот кога заедно си плачевме кога мислевме дека нема да идеме заедно на одмор, кога тој бранеше дипломска. Ма многу ги има.
Мене секој момент поминат со него ми е најубав и прекрасен па дури и она кога седиме без да кажеме ниту зборм,но посебно ќе ми останат во памет моментите кога ќе сме заедно повеќе денови и кога ќе се разбудам покрај него,моментите кога си го пиеме утринското кафе во кревет и гледаме филм комедија и се смееме до солзи,моментот кога ме тешеше а јас плачев што нема крв ова ми е многу тежок момент но сепак ми е во памет моментите кога разговараме за иднината
Секој момент со него ми е прекрасен. И покрај тоа што одиме 1 година и неколку месеци, љубовта секој ден се повеќе расте. Покрај него се чувствувам исполнето и пресреќно, тој е човекот со кого сакам да остарам. Ма малку ми е и еден живот со него.
секој поминаат момент со него е најубааав, сите 365 дена поминати заедноо моментите кога јадееме и ми смее зашто сум се ушлакала со некој мајонез или зашто ми е надуена устата од што е полна. Најубаво ми е кога се гушкаме и галиме онака нежно и ке се мувкамее онака нежно полекаа секој момент кога ќе ми се насмее или ми праи тажни фацички само за да го гушнам или му кажам Те Сакам, кога ми шири раце на скајп за да дојдам да го гушнам, кога ме крева во рацее, кога ќе ме гушне одзади и ќе ме баци неочекувано, кога ме држи за рака..... едноставно секој момент поминат заедно
ех тој ден кога побегнавме од школо.....(1 год е постар од мене) ни бесе годишнина (неколку дена пред тоа доби на спортска) и цел ден го поминав со него
Во последно време се помалку ги има. Најубави спомени имам од летото на Закинтос Ама во последно време само кавги..па доста веќе бе
Најдолга врска ми е оваа во која што сум сега на 14 Фебруари 11 месеци. А убави моменти има многу и се надевам дека ке ги има и уште многу..
Таа прекрасна вечер, кога врнеше снег... Јас, ти, снегот и празните улици. Како мали дечиња им се радувавме на снегулките кои лутаа по нашите лица. Смеата одекнуваше по целиот град.
Кога прв пат ми рече „те сакам“. Моментите кога заедно истражуваме нови нешта во животот. Кога им се радуваме и на најмалите, но сепак значајни работи. Секој момент поминат со нашето друштво, но и секој момент кој го минуваме сами. Секоја минута кога се смрзнувавме надвор на снегот на некоја клупа, покриени со снегулки, не ги чувствувавме нозете но сепак уживавме бидејќи тоа беше единствениот начин да се видиме и да поседиме заедно. Секој момент за време на летото кога буквално само небото ни е граница Кога избегавме од дома само за да отидеме на концертот што го сакавме Многу се за да ги набројувам еден по еден...
Секој ден , секој момент , секоја секунда и милисекунда ми е најубава и носи вредни за паметење моменти. Најсвежо , е летово што го поминавме заедно. Далеку од сите