Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најубавите моменти со личноста што ја сакате

Дискусија во 'Врски' започната од Mitevska, 24 јануари 2010.

1. srekaa

srekaa Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    2
    Имам 15 год, и вчеρа се запознав со едно дете κој е 1 год поголем од мене.пρвиот ден помима "миρно".но денес имаше повеκе ρомантиκа,стρаст.κога се баκнувавме(уста во уста) јас неκаκо се повлеκував бидејκи неκаκо се плашам да не дојде до бρеменост и дρ пρоблеми.ова може е навистина глупо но сепаκ се плашам,затоа саκам совет од возρасен,да ми κаже дали да уживам во тоа или повеκе да се κонтρолиρам

2. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Ох деца, не е важно тоа што сеуште не знаете како доаѓа до бременост, важното е да се следи модата и да се има дечко. Мислам стварно не е лошо најпрвин да се информирате, барем сега сите информации ги имате на гугл па потоа впуштајте се во авантури, во кои ќе уживате или ќе се контролирате.
    Не не можеш да забремениш од бакнување во уста, освен ако дечко ти е медицински феномен и има сперматозоиди во плунката, со неверојатен пат на движење, тогаш се е можно.
    П.С се извинувам за ваквиот пост, обично ваквите детски мислења ги прелистувам, нели секој има право на свое мислење и прашање, но стварно ова веќе ги мина границите, не знам дали немаат работа па се шегуваат овде или стварно постојат такви девојки кои на 15 години уште не се информирани како доаѓа до бременост?!

На poi, Dust и КикиМаус им се допаѓа ова.
  3. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Најубави моменти ....тие неколку емотивни минути после кавга,кога јас нормално почнувам да цимолам,а тој веќе почнал со проза и поезија :wasntme:

4. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.088
    Допаѓања:
    134.970
    Среќна сум што најубавите моменти со него ги имам секоја вечер. И секоја вечер се поубави од претходната. Имаме некоја луда навика да се смееме до бескрај пред заспивање. После напорен ден, работа, обврски, трчање насекаде, дома ни е мирот кој ни завршува со смеење до болка во стомаците.
    Гризење, гребење, бакнување, скокоткање, мирисање, кубење, откривање, покривање...и вака понекогаш со часови. И никогаш не можам да се сетам како сме заспале, оти сме заспале среде смеење, преморени од денот и од смеењето. Не сум чула никој друг вака да заспива :) Нема поубаво.

На marija305, PinkGirl*, Dust и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.801
    Сите моменти се убави кога сум со него. Но ако треба да се издвои, тогаш најубаво ми е кога заедно ќе легнеме да спиеме, ќе се гушнеме и не се пуштаме :)

На thelittle17, КикиМаус и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  6. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    824
    Допаѓања:
    12.651
    Има мноооогу, ама овој ми е како најпосебен од сите :D
    Бевме на вечера во ресторан заедно со друштвото и малку си се поднапи, претера со виното :lol: Во еден момент стана и почна да се дере "Девојкава до мене е нешто најпрекрасно што ми се случило, неа ја сакам најмногу и таа ќе ми биде жена"..Ресторанот беше преполн и сите беа воодушевени, а јас не знаев како да реагирам, не можев да поверувам..Како на филм :o:clap::l:

На poi, KejtV, Vitaly и 9 други им се допаѓа ова.
  7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Најубав момент ми бил кога дечкото во едно тефтерче ми нацрта маче и окце. Не знаеше што да напише и му реков да напише од ****** за Пупи и го напиша датумот. По неколку дена ми кажа дека тоа е датумот кога јас и тој сме стапиле во врска.
    Ништо посебно за некоја, но за мене невообичаено и детски, а децата си се по тие слатки работи како што беше и тој. Прекрасен момент.
    Исто така ме изненади кога ги знаеше песните од СИДО и заеедно си ги пеевме. Ете за тие моменти после ќе те боли глава и срце :u:;(

Последна измена: 9 август 2016
    На crazylady и hermosa им се допаѓа ова.
  8. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.085
    Najubaviot moment koga za prvpat toj pocuvstvuva strast.haha koi peperutki gi osetiv znaci ne se opisuva

9. Shnolkicka kiki

Shnolkicka kiki Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    11
    Нaјубaвиoт мoмент...секoј нaреден пaт кoгa ќе ме бaкнеш нa челo (или нoсетo)

10. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Се е најубаво со него:inlove: Буквално сите моменти заедно ми се омилени. Кога гледаме лоши серии,одиме на романтични вечери,премногу сме мрзливи па си нарачуваме храна дома,кога изиграваме аристократи и пиеме шампањ во када,кога сака да ме изненади и ќе ми нарача тон благо затоа што знае дека тоа заедно со него е нешто за кое што живеам,кога се шетаме заедно,чистиме заедно....се.
    Најубави моменти ми се кога ќе дојде од некаде и цело тоа чекање,цел копнеж,цела љубов и невоздржаност,страст,радост,среќа создаваат една бура од емоции која не не разделува со часови.:l:

На poi и thelittle17 им се допаѓа ова.
  11. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Се ми е убаво со него . Но ако мора да издвојам тогаш нека биде : првата ноќ заедно кога ми приреди романтична вечер со свеќи и вечера ( без алкохол , тој не пие , јас бремена ) . Раѓањето на нашите бебиња и ноќта во викендицата , кога готвеше за мене и се качи до горе за да " чисти " а всушност наместил све за преспивање а потоа и цвеќиња и слики од самите почетоци на врската .. во комбинација со свеќи и винце . Најдолга врска ми е оваа која заврши со брак и две деца . Веќе 4 години сме заедно .

На poi, Aleksandar1212 и fallenangel им се допаѓа ова.
  12. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625
    Кога пиевме кафе на тераса фантазирајќи за автомобилите што сакаме да си ги купиме.
    Кога заедно се шетавме во парк и страсно се бакнувавме.
    Кога го терав да ја гледа полната месечина со мене.

13. worrieddd

worrieddd Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    3.601
    Најубаво ми е ко се возиме со колата, музика гласна, брза вожња, ми ја држи раката и ми ја бакнува. :inlove:

На molikaMk и marija1907 им се допаѓа ова.
  14. gloriabebo

gloriabebo Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    104
    Буквално секој ден ни е исполнет.Ама да ги издвојам најубавите.
    Кога ми приреди свеќички со вино и пица и музика за да играме.За роденден кога јас бев на пат и коа си дојдов имаше цвеќе и поклонот.И напишано те сакам на ливче.Креативно и не скапо.Сам си измислил и направил.
    Бев прерадосна.
    Истата таа вечер ми беше роденденот и бев најсреќната девојка таа ден и вечерта прв пат спиевме и никогаш нема да ја заборавам.Емоции и страст се преплеткано.. љубов.. пијана јас и опијанета од се заедно.
    Вечерите кога правиме муабет за све и свашта.Кога водиме маратонски разговори.Кога ме бакнува на очињата и челото.Кога ме држи за рака и ми ја бакнува дури и кога одиме по улица.Кога ме врти по улица онака дамски како да играш танц .
    Кога пиевме џек в када и пушевме пури.Кога ме изненади со крофни а јас отепана од учење.Кога ми помагаше додека живеевме заедно.
    Сега се ќе ми недостига.Буквално...Ама ќе издржиме.Се сакаме то е најбитно.

На tinka-mace и ELIDavor им се допаѓа ова.
  15. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Првиот ден кога се запознавме.
    Деновите пред да ја потврдиме бременоста, и првите денови кога сфативме дека е реално сето тоа.
    Секој заеднички оброк.
    Денот кога излеговме и покрај тоа што ми забранија да бидам со него.
    И уште многу.

На thelittle17, honey.11, tinka-mace и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.245
    Допаѓања:
    103.191
    Има доста но ќе одвојам еден момент во кој многу уживав и е од скоро.
    Знае дека обожавам да се возам со кола па изнајми кола од негов другар и ме возеше околу мавровско езеро.Снег сонце свеж воздух го купил моето омилено кафе и се возевме пиевме кафе и уживавме.
    Ме изненади едноставно ме викна да излезам од работа ме собра и ми го пружи ова задоволство.