Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најужасен состанок

Дискусија во 'Врски' започната од Trendafilka, 26 февруари 2010.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Сум дозволила да ми плати другарка , меѓутоа следното плаќање беше од моја страна за двете ( кога јас немав пари со себе плати другарката , кога таа немаше јас платив за двете ) и поштувам кога некој ќе ти се најде кога си во небрано , секако да му се најдеш и ти следниот пат кога тој ќе биде во небрано . Кога сум била на дејт со некој , обично јас сум се нудела да си го платам својот дел , посебно ако имам повеќе од кафе нарачано . Некогаш прифаќале , некогаш не , зависи од човек до човек . Маж ми никогаш не дозволил јас да платам , не знам зошто , ден денес не дозволува ( дури и ако парите се кај мене , инаку негови пари т.е негова плата ) под маса ми ги зема плаќа , па пак ми ги дава под маса (facepalm) . Не ја разбирам гордоста негова понекогаш , така ли е воспитан , што знам :?: . И кога ми беше дечко , и сега , не сака јас да плаќам , и не само јас , туку воопшто женско .

На little women, emiliana, nevermet18 и 8 други им се допаѓа ова.
  2. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.929
    Не е тоа финтата. Во денешно време мажот и жената се рамноправни. Еднаш јас ќе платам еднаш тој. Финтата беше оти нарачуваат многу а немаат пари.

На emiliana, lovemme, dayla и 14 други им се допаѓа ова.
  3. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.495
    Допаѓања:
    5.115
    Правилно.

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Твоето ќе биде џентлеменче бидејќи ги има најслатките обравчиња на светот :inlove:

На mssuniquee му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Zverot

Zverot Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2016
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    64
    165DDF01-3CB9-4045-A80A-56ADA803D7BF.jpeg

На sweet&girl, Vitaly, thelittle17 и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    Истово мим беше и демек кога немаш своја кола па девојка ти те вози со нејзината.
    И глупо е.

На shekerna, Sejfullai, Zverot и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Излегов на кафе со комшија на мои роднини (голема грешка), ми беше малку досадно оти не знаеше да прае муабет, ама послето отидовме кај мене, јадевме, игравме карти и на крај излезе ептен интересно, другарски. :D После некој ден ме вика кај него дома. Отидов, со план да се позанимавам, да си потрошам времето и секако да си остане другарски, ама од друга страна со страв дека ако ме видат роднините готова сум, одма ќе си помислат нешто и ќе ме изрендат. (facepalm)
    Игравме карти шо игравме, ме баци шо ме баци, ама кога почна да ме моли да сум останала на спиење, па кога почна да ми збори како тоа ќе сум му родела едно дете и ништо повеќе во живото не му требало, тука веќе се исплашив. :o Едвај некако се извлеков со изговор дека сум на факултет наредниот ден и мора да си легнам. Викнав таксито и чур да ме нема. :bandit:

На sweet&girl, raww, Nevenche26 и 14 други им се допаѓа ова.
  8. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Лелее Бог да чува какви има :o . Секоја би се исплашила богами :| . Добро е што си успеала да излезеш од таму .

На emiliana, cresa-jagoda, hermosa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. martiiinna

martiiinna Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2016
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.356
    Леле дечки само што ми текна на уште еден бисер. Пред некое време се допишував со еден дечко, се видовме еднаш и за втор дејт ме покани на театарска претстава - скроз кул нешто, почитувам.
    Јас како и секогаш стигнувам порано, а дечково касни, океј е, не драматизирам. Му се јавувам и ми вика еј таму сум за кратко, се успав.
    Стига 2-3 минути пред почеток на претстава, кај него се картите. Само што ни ги поништија на самиот влез ми кажува како по грешка му дале седишта во два различни реда и како демек до тогаш не го приметил тоа, премногу незгодно ми падна. Претпоставувам дека само тие останале, по едно во ред и ги земал...
    Седевме на скроз различни страни и кога заврши претставата се најдовме надвор. Не ми се веруваше што се дешаваше во тој момент, ко ватс д поинт? За на крај уште поубаво да ја усе*е работата, тргна да ме носи дома, а тоа го дознав бидејќи тргна по тој пат, а јас го утепав прашувајќи каде идеме и после неколку пати игнор ми кажа дека се договорил со другарите да се види после претстава.
    После тоа уште еднаш се видовме, ме однесе на место каде што бевме само ние и келнерот, а тој си гледаше ракомет. Бидејќи не бевме одлучни што да земеме му побаравме повеќе време и тој ни врати у смисла: ''Супер, размислете си, таман да го дојадам јадењето јас...''
    Останавме кратко, јадевме, муабет тапа, јас му раскажувам нешто, он брои сијалици. На крај отиде до тоалет, јас побарав сметка, ја платив и тука заврши ноќта.
    После тоа му кажав дека не сакам повеќе да се гледаме, ме прашуваше дали згрешил негде и тоа е тоа
    Каваљер братот испадна.:*:

А вака стварно симпатичен дечко...

На sweet&girl, Indiegurl, Nevenche26 и 17 други им се допаѓа ова.
  10. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    9.244
    Уште за ваков дејт немам слушнато. :rofl:
    Дејт на далечина. Еве пример како ќе се оди на дејт наредниов период како превенција од корона вирус. :D

На Nevenche26, Alex.T, Kimberly11 и 19 други им се допаѓа ова.
  11. martiiinna

martiiinna Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2016
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.356
    Ејј да, гледаш не ни размислив од таа перспектива. Тој уствари ме тренирал за периодов...

На Nevenche26, Alex.T, Kimberly11 и 16 други им се допаѓа ова.
  12. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Барем имаш тренинг и искуство :D . Think positive :D .

На emiliana, cresa-jagoda, nevermet18 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.495
    Допаѓања:
    5.115
    Ова вреди за во колумна. :rofl:

На Nevenche26, Kimberly11, emiliana и 3 други им се допаѓа ова.
  14. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
    Прочитав погоре театарска претстава и биполарно поренетување и ми текна.
    Дејтот не е толку трагичен, ама читајте понатаму ако не ве мрзи, огромен пост ви следува.

Бев на театар со една другарка на некоја кич комедија зошто другар и глумел таму и се разбира и дал гратиси. И јас ајде сеедно седнав и гледам онака демек преценето што барам јас на ваква кич уметност, не ни гледам што се дешава, си правам филмови демек ова е срам за мислењето што го имам за себе дека ја сакам и разбирам уметноста и излезе на сцена еден дечко и онака ко што викаат наоколу како цел свет да застана. Глумата му беше очај, имитирање кокошки, правење некои фаци со испуштање некои неадренталски звуци, ама откако го видов, мене се тоа ми изгледаше како совршен настап, се топев во седиште. Тој ми беше еден од оние што прават многу глупости, ама имаше многу шарм и се тоа на крај изгледаше дури и привлечно.

Небитно. Ја прашувам другаркава кое е мачето, и ми вика па другарот што ми ги даде картите. И тука си реков ова судбина е нешто знак. И заврши претставата дојде тој како сите познати глумци нели да се заблагодари за присуството и се запознавме. И кога заминавме со другаркава и викам сместа да го викаш на кафе па после да дојдам јас демек врска немам дека има некој. И така и се договоривме.

Вечерта ми се јавува другарка ми и ми вика нема потреба да го викаме на кафе зошто сам ми се јави и те вика тебе на кафе. Јас, нема шанса одма сега на дејт да помисли оваа колку лесна за убедување. И викам не одам. И му кажала и ме аднал на фб па ми пишал зошто не сакаш да одиме на кафе ле...
    И викам ќе одиме јас, ти и другаркава ако сакаш и отидовме тројцата, дечкото стварно имаше смисла за хумор, зрачеше со некоја енергија и сместа мислам се заљубив. Седевме, се смеев со солзи и кога ни тргна муабетов другаркава вика морам јас да одам и не остави сами. Само што замина овој мртов озбилен и ми вика ова е маска за пред луѓето иначе сум многу повреден, еве ти ќе ми станеш девојка и пред кој ако не пред тебе да бидам вистинскиот јас. И почна. Татко ми ми е идол, секогаш како растев ме учел да бидам добар човек, строг беше ама праведен, сум имал одсекогаш стравопочит од него, сакам да бидам како него, премногу го сакам. И си реков јас умрел татко му и добро ајде нека му олесни. И?

Дечково купил кола, зел кредит и за време на исплаќањето добил отказ, сега гледам зошто, зошто беше ептен несериозен и без дисциплина. И пошто под покривот на мама и тато, нема кој, па морал татко му да го врати цел кредит. Па му се налутил и му рекол уште една грешка и ќе те избркам од дома ти си срам за нашето семејство и црна дамка на мојот образ. И јас онака втф, ама добро викам ајде ќе се смирите и овој тажен со наведната глава, депресивен замина, заминав и јас демек имам нешто да купам.

После два дена од тоа (јас живеев сама, а другарка ми ми е комшивка) слушам дрешти музика од некоја кола и тоа мојата омилена, ама толку гласно, сите излегоа да видат. И излегов и јас. И го гледам овој дотеран пред балконот мој, отворени вратите од колата, една песна од Alphaville, тогаш зборевме дека ги сакам и се дере ко будала: Ирелевант ти си мојата љубов, знам од истиот момент кога прв пат те видов на претставата. Само на тебе мислев и очи не можев да тргнам цела претстава (не е вистина, кога се запознавме прв пат ме виде не сум будала видов по реакцијата) знам дека ти си ми судена, ти ќе ми бидеш жена, жената на мојот живот, иако те знам само два дена, како да те знам 200 години, кажав на сите дека сум заљубен. Те сакам.

И јас со другаркава на другиот балкон се кикотиме се топиме, комшииве онака ооооо ама слатко и убаво и тогаш јас уште повеќе се затрескав.

Замина и по 3 саати јас веќе спиев ми ѕвони ѕвонче на врата. И не отворам јас касно е сега кој може да биде и ми стига порака од овој, отвори јас сум. И отварам и излегов во ходникот, ја затворив вратата зад мене и викам кажи и демек викам баба ми спие внатре за да не напне да влеземе.

И вика ако јас сакам баби. Баба никогаш сум немал (баби има две живи) и тоа животна желба ми е да имам баба. Многу сакам баби. И викам кажи побрзо да одам да не излезе баба ми. И почна да плаче и падна на колена. Ама она драматично како телевиса шпанските серии и почна да реди: татко ми кој е мој идол и човек што највеќе го сакам и сакам да бидам со него денес ме избрка од дома ми рече оди кај сакаш ти повеќе не си ми син, доволно го извалка името наше.
    И почна да се дере пред врата јас сум никој и ништо. И се маваше по глава силно. Плаче и се мава силно. На колена паднат, плаче ли плаче, па ми ги гушка колената. Јас сум животно, се што ќе фатам уништувам, не сум вреден да живеам. И ова беше стварно втф онака дремев и се чудев по пижами пред врата овој паднат на колена и плаче и сам се тепа. И викам стани ајде оди легни си утре се ќе биде ок. И ми вика ама ме избрка и сега кај да одам јас освен ако не кај мојата девојка. И немав заприметено ама си носеше торба, си се спремил да се пресели.

И се шокирав јас тука викам утре одиме со баба ми во скопје на преглед нешто не е во ред и ми вика ако јас ќе го чувам станот, ќе ви готвам знам да готвам. Не можам велам полека полека треба да те претставам не да и донесам маж дома да спиеме сите заедно. Баба ми во станот не постоеше, ама тоа ми беше прв изговор на кој што се сетив. И никако не сака да замине. Ме убедува, дури и за кваката се фати. А не сме се ни бакнале. Кој психо. Нема шанса човече оди кај некој другар , оди извини се кај татко ти и веќе почнав да се нервирам. Никако да замине, пак почна да плаче да ме моли. И проблем не можам да го избркам и видов очигледно е психички пореметен. И викам одам јас да спијам сабајле рано одиме за ск на преглед чао. И ми вика со што ќе одите, со бус викам. Не, јас ќе спијам сега во кола и ќе ве возам сабајле. Ок викам ајде оди. И се симнува и се дере сигурно сабајле ќе ме разбудиш да ве носам? Да викам оди ќе те разбудам.

И си легнав, станав другиот ден накај 12 претпладне и отварам фб и ми пратил слика кај што се бакнува со некоја, ама апла навистина се гледаше дека сликата е од дамнешни времиња, пошто баеѓи помлад изгледаше и ми пиша ме изгуби засекогаш, ќе видиш како е да живееш без мене, не ми беше поддршка кога најмногу ми требаше а јас толку те сакав. Толку од мене, најдов друга која можеби не ја сакам, ама барем е тука за мене. Драми, лаги, преправања леле леле. И си викам ок супер, го блокнав и со другаркава кога во друштво еднаш кажувавме за ова да се смееме ни кажа еден дека кај сите женски што сака да ги легне иде со овој истиот редослед, со татко му, па серенадите и изјавите на љубов, па избркан од дома, само дека јас се погодив сама вака иначе ги викал во кола друштво да му правеле дур се смирел дека избркан нема кај да оди вака да биде со таа што ја сака демек и да падне нешто. И после се правел дека не ги познава.
    Јакиот маж демек, легенда.

Пред 4 години беше ова и сега помина од кај мене на раб пред некој месец и јас цигара пушев надвор и почна. Во овие години бев со 1000 жени ама никогаш не те заборавив тебе. Доаѓав пред зграда и седев гледав во твоите прозори и си слушам музика и се каев што се така заврши. Само гледав во светлото и не замислував нас двајца таму со деца, среќни... Ти беше и секогаш ќе бидеш таа што потајно ќе ја сакам. А сега ќе се женам ми вика и ќе станам татко. Останала трудна некоја кутра душа. И му викам со среќа, да си го гледаш таму бебето, жената, да си ги сакаш и пак тој да ама се тоа ќе биде маска, јас секогаш тебе ќе те сакам. И викам мило ми беше што те видов, морам да одам останав многу надвор. И трчам да се спасам побрзо и се дере овој секогаш тебе ќе те сакам!!

И последно тогаш го видов.

На sweet&girl, Chanell*, Reina.Gitana и 53 други им се допаѓа ова.
  15. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    Леле ту мач драма еј :worried::worried:
    Вредеше да го прочитам цело :rofl::rofl:

На Tajnaotrovna, Alex.T, Ingvild и 11 други им се допаѓа ова.
  16. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.568
    Допаѓања:
    12.847
    Леле солзи ми течат од смеа.
    Ова било како комичен филм баш.

На Kimberly11, buba4e89, Ingvild и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Regina.Phalange

Regina.Phalange Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2020
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.429
    Хaхахахахах, значи вака сабајлечки ми го разубави денот. Овој снимал шпанска серија, нека му даде некој оскар ве молам :rofl::rofl:

На Alex.T, Ingvild, emiliana и 7 други им се допаѓа ова.
  18. irrelevant

irrelevant Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    708
    Допаѓања:
    8.328
    Морам да ви кажам за еден дејт на една моја другарка. Никогаш нема да заборавам.

Трета средно. Бевме на ескурзија во Србија во еден хотел и карши нас имаше срби, па на еден бааѓи му фрли око оваа. И ко другарки одма план да направиме да го ќари. И комшија како е ова она и направив јас муабет го прашував го напнував некои работи демек да најдам заедничка работа со оваа па да го направиме планот. И после стандард муабет за земјите, го прашав какви женски сака и вика многу сакам женски што вежбаат, што се грижат за своето тело. Ахам ок. После ќе те викнам на кафе му викам ќе пиеме јас, ти и една другарка.

И со трчање јас кај оваа и викам сестро сега одиме во собата, има да легнеш на земја и овој кога ќе тропне да влезе ќе правиш склекови демек на сред вежбање те затекнал. Во ред.

Седиме ние со неа, дојде време да дојде на кафе кај нас во соба, оваа легна и тропа овој, оваа одма демек некои вежби прави и му вика извини да не се навредиш јас секој ден вежбам, ќе продолжам да си завршам за денес дека си имам рутина секојдневна. И на овој му светнаа очите супер си рече ваљда ќе се ќариме, јас задоволна варам на плинското, тој се испружи на кревет а оваа доле нешто нозете ги крева застаната на сите четири. Вежба. И муабет си прават.

И си седиме ние, тој испружен на кревет, јас на столче и оваа вика сега на ред ми се стомачни да правам. И ги става нозете под креветот кај што лежеше овој и рацете на глава, легнува и почнува... Легна и да се исправи нели стомачните ко што се прават зеде се испрде гласно и долго и звучно беше ептен, па кога зеде да смрди на јајца...

Се пикна под кревет будалата жена. Овој кутриот како шок да доживеа. Само лежеше и зјапаше де во мене де во просторот збунето. Јас не можев да се смирам солзи ми течеа од смеење највеќе не дека прдна оваа него дека се пикна под кревет од срам.

Дечково збунет, изгубен, замислен стана и замина. Последен пат го видовме тогаш, ни на забавата за збогување што ни ја направи хотелот и кај што присуствувавме сите, не дојде.

На sweet&girl, Chanell*, Reina.Gitana и 63 други им се допаѓа ова.
  19. burthdaykake

burthdaykake Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    2.327
    I'm dead :rofl:

На sweet&girl, душленце, Nevenche26 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    :rofl::rofl::rofl:
    Замисли некоја да ти раскажува
    - Ех...имаше еден момак, убав згоден, абе маче да го грабнеш и да бегаш. Долго време го сонував и ни се среќаваа погледите:inlove:. Се заљубив на прв поглед.
    И конечно собрав храброст да го поканам кај мене, онака муабет ни оди све, рај. Ама за жал нашата љубов не успеа....
    -Зошто?:(
    -Се испрдев на дејтот :rofl::rofl:

На Принцезичка1, Tajnaotrovna, Alex.T и 13 други им се допаѓа ова.