Најужасен состанок

Discussion in 'Врски' started by Trendafilka, Feb 26, 2010.

1. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Ај пишувајте уште да се смеам плиис.:D

2. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Ај ти пиши еднаш...:?:

3. edna_malecka

Не ми текнува :wasntme:

4. Elf

Elf Популарен член

Мене па вакви опуштени, лабави и спонтани луѓе ми се најјаки ..
    И јас сум дел од нив. :lol:

5. Аничкаa

Аничкаa Истакнат член

Најјужасен состанок :lol::lol:
    Се сретнавме и прво што направи ме гушна газејки ме врз цело стапало хахахах потоа стигнавне до кафичот ја отвори вратата и си влезее јас останав позади, потоа на секоја реченица ми викаше брат. Рековме ќе одиме на кафе, си порачав кафе а он кафе сок и пиво оф хахах потоа испуши 10 цигари за два саати пафкајки ми ги во лице (не сум пушач) не излегов повторно

6. Bellaa1234

Bellaa1234 Истакнат член

Se zapoznavme na instagram, posle 2 nedeli ajde da se vidime.
    Dojde da me zeme, pa bidejki kaficite rabotat do 9, a veke bese 8ipol mu predloziv edno mestence vo mojot grad.
    Samo sto prestignavme na mestoto, tipot mi se nafrli da me smuva.
    Jas si se trgam, ovoj ko se napna,, a sto e, ne ti se svigjam,,
    Hahah i jas zasto sum malku zabegana mu velam strav mi e radi koronata samo distanca
    Ajde pomina toa, koga mi se napna, sto mislis za mene, kakov sum vo zivo, ne sum taka los..
    Posle koga pocna da mi zbori kako na vremeto bil tepac jak, se nabacuval na zafateni devojki pred deckovcite nivni, si baral zakacki. I veli sega brat mi maliot, mora da go cuvam da ne praj gluposti.
    Site go znaele nego, kogo sakala da sum prasala.
    Mu velam, a sekogas si taka seriozen, i mi veli pa lici li covek kako mene da odi na ulica od 6ka do 6ka..
    Vikam okejj, nema problem.
    Taka si posedovme saat i ajde doma.

7. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

За вакви фалбаџии е измислено специјално смајлито " |(|(|( " .

Осе, Justicija, tinka-mace and 2 others like this.
  8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Мојот еден, единствен блајнд дејт.
    Јас 19, он 43. У стилот ко 65 да имаше. Нормално, не знаев дека толку год има. Требаше 27 да има.
    Ама требаше де.
    На најшвалерското место у градов седнавме и се молев да издржам цели 15 мин.
    Сакаше дома да ме носи.
    Аха.

9. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

Оној што не се ни деси, на мои 15/16 год.
    Сме се чекале на две различни локации, :rofl: јас на една тој на друга.
    Баш фино, а беше зима.
    Мобилен ко што добро памтам по тоа што после бев многу лута, немав се уште, а ни тој.
    Ех времиња без мобилен, ко сосема друга ера.:worried:

Veta, Осе, chocolateheart and 16 others like this.
  10. edna_malecka

Хахахахахаааа :rofl::rofl:

Се насмеав како никад до сеа, фала ти:hug:

Tajnaotrovna likes this.
  11. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Не беше прв ама беше прв дечко и домашните не знаеја дека постои. Седевме во парк на клупа, се вртам и гледам татко ми. Паника ме фати тргнав да си бегам демек глуп е и не ме виде.
    Заминав до негде и се вратив, реков нема смисла да бегам сега готово. Застанвам и ме праша татко ми "Шо прајш тука", му реков "Ништо еве тебе те барав". (facepalm)
    А ни договорени ни ништо, знаев дека треба да е на работа тоа време, немаше причина во паркот да го барам ама добро.

Не ми рече ништо, си одевме дома заедно, цел пат ќутеше, јас се црвенеев и се надевав дека стварно не виде. Кога стигнавме дома и' кажа на мајка ми дека ме видел, си се изнасмеа и то беше.
    Уште ми е срам.

12. LovelyGirl3

LovelyGirl3 Популарен член

Ахаха ме пресмеа :D
    И мене нешто слично ми се има случено, излегов на кафе со еден дечко а на моите им кажав дека сум со другарка.

После кафето си рековме ќе се прошетаме. Поминуваме низ плоштадот и ги гледам мајка ми, татко ми, тетка ми и тетин ми пред мене и толку ме фати паника им викам "аа здраво, што правите и тргнав, ги заредив еден по еден да ги гушнам. И ден денес не знам зошто... После дома не ми се доаѓаше од срам (facepalm)

13. minne992

minne992 Форумски идол

Леле се пресмеав :rofl:

14. CrazyGirl15

А кога татко ми си седна со маж ми , тогаш дечко , кафе да пие :rofl: ..

Дојде дечково да се видиме , ама јас не бев спремна за излегување бидејќи вечно доцнам ( добро не вечно , ама често знам да доцнам ) и демек да ме почека , го викнав во двор , велам татко ми не е дома , другите знаат за тебе :D седни во двор почекај ме . Мајка ми , знаејќи ме мене , му направила кафе , а татко ми кој обично доаѓаше во 23 часот од работа , тој ден решил да затвори невообичаено рано , околу 21 часот , и дошол дома , и го видел детево седи пие кафе :D . Ја викнал мајка ми да му направи и нему и си седнале си пијат кафе и си прават муабет . Можете да замислите кој шок беше за мене кога ги видов двајцата :| . Си реков во себе : " ах Крејзи , баксузе , сега нема излегување , you are grounded for life (facepalm) " . Брзо излетав надвор , кажав аа стигна тато .. ние ќе одиме на кафе . Го зграбив дечково за рака и џом да ме нема :| . Остана татко ми во двор да се чуди . Ма да , јас верувам дека и тој знаел за дечково , мајка ми никогаш ништо не криела од него , само се правеше дека не знае . Откако така избегав , го прашав дечкото што разговарале додека ме немаше . Одговорот : " па ништо онака се запознавме малку , ме прашуваше колку години имам , од каде сум , каде живеам и слични работи . Фин човек е татко ти , на мравка не гази :D . Да беше друг до сега со карабин ќе ме бркаше :D " .

Така помина првата средба на татко ми и маж ми . А јас , во земја пропаднав ми се чини кога ги разменив сама со себе оние пет - шест збора :rofl: , а околу месец дена бегав од татко ми , а се ближи времето да си дојде дома , јас се затворав во соба :D .

15. edna_malecka

Каде да сместам пропаднат состанок?

Детево од друг град јас од тука. Ми се јавува и ја се ќезам од среќа. И го прашувам каде си ти за да дојдам јас, јас сум на железничка. И ми вика "дојди на Битпазар ќе свртиме два круга".(тука одма ми светна што сака ама нмв..). И јас му викам не ми е познат тој дел дојди ваму.
    Му објаснувам, смирено од време на време ќе се насмеев неприметливо.
    И паметниот ми вика -Со кој си се заебаваш со мене, вака така. И мртва озбилна му викам сама сум ме гледаат луѓе кај што ти објаснувам.
    И ми вика -Дојди кај влада.
    И ја викам -Кај која, таму ќе ме чекаш?
    И ми вика -На бугарија, на Грција. Тука сум кај градска кај мајка Тереза незнам како се вика болницата. (за 4 секунди од Влада до Градска да стигнеш треба да леташ, и да леташ нема стигнеш..)
    И го прашувам -Кај градска да дојдам?
    И ми вика -Да да па после ќе свртам, лево па десно..
    И јас пак го прашувам -Добро кај си?
    Човеков дали се навреди, дали се повреди. Ми вика -Ај чао не си сериозна.
    И јас уште побезобразна. Му викам -Уживај ај. Кај јас ти објаснувам убаво ти уште побезобразен си.
    Му спуштив. Блок.
    На инста ми вика "немам јас работа со нестабилни луѓе"..
    Алоо 10 минути потрошив да ти објаснам и ти на крај ми викаш "нестабилна"

Заборавив да напоменам дека додека му објаснував ми вика "незнам дали ќе погодам" и ја му викам "еии за мене нема да погодиш?". Мртов озбилен вика "не".

А пред тоа филмови од типот, "ќе те изгушкам, срце, ми требаат пари да те запросам" вака, така..
    Ужас..

Last edited: Dec 29, 2020
  16. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Е од вакви се бега! :!:
    "Ми требаат пари да те запросам" 8-| :rofl: ова ли се кажува на прв дејт :wasntme::rofl:

17. Spit

Spit Истакнат член

Bevme dogovoreni vecerta da se sretneme i jas pred toa ispadnav no bev blizu mestoto kaj sto trebase da se najdeme.
    Koga dojde 5 minuti pred da se najdeme mi se imase javeno ona deka bila blisku i deka kje stasala uste malku , no mene pocna togas da me stega stomakot i da mi se odi vo wc za da seram. BIdejki ne bese mestoto daleku od mojot dom trgnav nakaj doma vednas , no mi tekna deka i ona ide po toj ist pat pa morav da kruzam po skrisni patcinja za da stasam doma , a ona da me ceka plus 30-40min bez da znae nisto.
    Posle toa se najdovme, no ne i kazav zosto me cekase tolku dolgo , sepak vrskata ne traese dolgo samo 2-3 dena :D

18. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Може да се каже дека врската ви траела од една до друга серка.
    Си ја посрал работата и literally и figuratively. :rofl::rofl::rofl:

19. Spit

Spit Истакнат член

хахаха чекав таман да ме фане другата серка па да и раскинам :D
    Се зафркавам раскинавме онака со 2 збора , секако не одеше добро уште на старт

Puffy2019 and edna_malecka like this.
  20. CrazyGirl15

Аман , уште прв дејт не сте истерале , пари за просидба ќе му требале (facepalm) . Добро е што дејтот сепак пропаднал душо , да не си ја мачиш душичката со типов :D .

Tajnaotrovna, macor24, Осе and 4 others like this.