Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најужасен состанок

Дискусија во 'Врски' започната од Trendafilka, 26 февруари 2010.

1. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    769
    Се рачуна дејт кај што ти ќутиш од што не можеш да дојдеш на ред за зборење затоа што соговорникот не може да прекине да се фали?

На eliesaab, Anonimnna5, Mnik и 11 други им се допаѓа ова.
  2. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    801
    Ајде јас да ви пишам еден утепан дејт! За мене не беше дејт бидејќи сакав само другарски да направам еден круг на друштво бидејќи една нова другарка што ја запознав имаше друштво башка детето што сакаше да ми го мести комшија ми бил населба до населба сме. Но она сакаше да ми го мести а јас кутрата друштво барам :lol: Како и да е бидејќи јас неа ја знам и има мирно друштво си викам сигурно е мирен и ќе свати дека не сум заинтересирана за нишо поише од другарство. И пишувавме на инста се тоа се договоривме да пиеме кафе и девојки јас како женско се средив се скоцкав како и секад а он доаѓа у фармерки старомодни доле широки и излитени и патика прљава и палто безвезе, човекот нема вкус и срам ми беше да шетам со него :x А не дека нема пари туку човекот нема стил и не го занима да се среди. Забите предни му беа со кариес. А у главата ќељав шо уопште не му стои да е ќељав а на тело беше како скакулец :x
    Дојде пешки скоро до центар :x па цело време правеше муабет како полагал за кола па паднал па беше напнат нервозен. Послем тоа правеше муабет не спиел никад на работа идел често ненаспан зашо пиел со друштво и зашо морал да се посвети на кучињата (за мене куче е исто како нечестивиот да ми го споменал бидејќи имам фобија од кучиња и многу ми е страв) мене ме нервираат муабети за кучиња. Па потоа како кучето било лошо но само него го сакало (facepalm) Скапав од досада. Едвај чекав да си отидам не го допив ни кафето само гледав магла да фатам и ме испрати до буска и седнавме на клупата јас 3метри подалеку од него и он само се доближување полека и јас станав од клупата но морав да чекам уште бус. Како и да е и он стана коа стаса нели да ме испрати да се поздрави и ме повлече кон него и јас го бутнав и само со рака се поздравив и му викам многу мило беше пријатно и да ме нема со бусот :rofl: а он пешки ќе си идел а идеме кон ист правец но несакал он да дава пари за бусеви а не е блиску за пешки (facepalm) Послем тоа пак ми пишуваше типот но ми беше незгодно да кажам дека не ми се допаѓа на изглед ни во стил ни карактерно како и да е морав да кажам на крај зашо беа мн досадни со другарка ми. Еднашка па бил болен па морав да отидам и јас на гости со друштво во посета (божем за да му било поарно сум морала и јас да отидам :drunk: ) отидов шо отидов од шо ми беше незгодно ќе му ја запалев гарнитурата со цигарата и туку почнав да пафтам а другаркиве ме приметија и почнавме да се смееме :rofl: и си отидов порано бидејќи ми беше незгодно ептен! Денес ако сакаш да си во друштво мора да ти местат некој глупак :envy: така да ги баталив сите...

На Mnik, sweet&girl, Alex.T и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Jasmin88

Jasmin88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2022
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    1.091
    Имало многу ама ќе издвојам два најлоши.

Во едниот јас бев главна улога за време на факултет. Бевме заедно неколку недели, првпат преспав кај него во стан после дискотека, да не се враќам дома, немаше ниедно слободно такси, сабота вечер. Дечкото многу убави кафиња правеше зошто работел порано како шанкер. За утринско кафе се пофали какво еспресо ни направил, сакал да биде романтична атмосфера. Се супер, само што кога пијам јако кафе веднаш ми се оди во тоалет кхм и не ми прија на желудникот баш... Го испив од култура и не му кажав дека не сакам такви кафиња, особено такви јаки.
    Си викам брзо да си одам дома, да не се брукам тука, кога ме заболе стомак, осетив грчеви, заглавив во тоалет. Да, ме фати дијареа. Како за еднособно станче каде што се се слуша и згора на се живееше со цимер, се изрезилив многу. Сигурно многу се слушало, за мирисот се надевав дека помогна тоа што пуштив вода 5 пати, после 12 години уште ми е срам кога ќе се сетам. :sweat:
    Се објаснив дека јако кафе ми смета на желудник, дечкото се извинуваше дека не знаел ама после таа ситуација врската брзо ни заврши. :sweat: Резил, невиден резил. Врска пропадната поради дијареа. :rofl: Кафето е криво. :| После тоа научив да кажувам НЕ на утринско кафе и да не го пијам од култура.

На друг состанок не бев главен лик :rofl:, прв состанок договорен преку интернет.
    Отидовме на вечера, тој го кажа местото, елитен ресторан со сочни цени, дечково си порача се што стигна, се најаде, доаѓа сметката и ми вика немам пари да платам, плати ти се. :| Цели 2 часа јадеше само и ми раскажуваше за како не фатил спортска за една утакмица. Дојде, се најаде, си отиде. Како за крај сочно се иждрига и се поздрави. :|Поглупаво се немам осетено. Ексик и тие 3000 што ги потрошив, толку досадно и одвратно не ми било.

На Mnik, martine, Veta и 17 други им се допаѓа ова.
  4. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.060
    Допаѓања:
    10.710
    :x :|
    Ти пиша после?

На cresa-jagoda, KateKane, Snowflake99 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Jasmin88

Jasmin88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2022
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    1.091
    Да по една недела, за да праша зошто јас не сум го барала, не бил човек што моли, ако сум чекала он прв да пишува, сум се лажела. :rofl::rofl: Брука, после тоа ми беше јасно зошто 37 години немал никаква долга врска зад себе и е сингл. Само кратки љубовни искуства имал, на интернет така се претставуваше, немал среќа демек... Штета за убавината, убав, а толку прост лик. :| Не делуваше толку забегано пред дејтот.

На Mnik, martine, Tanjamm и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.487
    Абе па криво ми е за првиот што една дијареа требало за да да не се видувате више. :D Сакал романтична атмосфера да направи...

На Mnik, Albertos, buba4e89 и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Овој што ти раскинал ради дијареата требаше да го прашаш случајно он да не сере бисквити.

На Tanjamm, Espadrila, Glowy и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Jasmin88

Jasmin88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2022
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    1.091
    Суптилно ме откачи, после дури 3 дена со изговор не е до тебе, до мене е. ;( Сепак беше фин, го имам уште на фб, си честитаме родендени, прослави. Пред некоја година му честитав свадба, си викам да не ме претставил пред жена му "оваа една бивша од факултет што дојде кај мене, дијареа ја фати", па да ми се смееле заедно. :D Кога и да го видам на слика, објава, ми текнува на таа ситуација. Некогаш ќе легнам да спијам и ќе се сетам пред неколку години како сум се резилела. :rofl:

И мене ми е смешно, се смеам сама на свои глупости. :lol: Не се лутам што ме остави, секако млади бевме многу. :D

На Espadrila, buba4e89, crimson и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    9.242
    Хаахха тој се потрудил да се покаже пред тебе ти си му се искакала на трудот.

Шала на страна, никогаш не ми било јасно зашто одење по голема нужда се смета за толку срамно, сѐ е тоа нормална работа.

На Mnik, Espadrila, Glowy и 14 други им се допаѓа ова.
  10. Jasmin88

Jasmin88 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2022
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    1.091
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Нормална работа е така е, но изгледа го посрамотив пред цимерот. :rofl: Било па поминало, случка за смеење.

На Espadrila, cresa-jagoda, Amelia и 2 други им се допаѓа ова.
  11. babygirl20

babygirl20 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2021
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    278
    Пред негде 1 месец излегов со еден. Се знаевме од инстаграм. И се договоривме у 20 он ми доди у 21. Добро нема врска и кога се видовме место да ми напрај здраво ко човек он ми прај за да пукне:rofl: Ко мали деца. И то гласот му беше ко женско:D И на рацете имаше влакна ама онака поголеми и накај прстите:envy: Башка кога пиев нес неле стават сламка кога и да земев он ме гледаше:envy: И кога си кренавме уште вика дај ја ќе те однесам(facepalm) После па ми замараше за кога на кафе у дено по 5 пати ме прашуваше8-|

На Mnik, Amelia и Vanwik им се допаѓа ова.
  12. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    21.210
    Значи луѓе што онака немаат малце усул за дали другиот има пари ми се....не знам.
    И да сакам да пивнам или каснам на туѓ трошок прашувам однапред дали е океј и колку има.

На Mnik, cresa-jagoda, Amelia и 3 други им се допаѓа ова.
  13. riba79

riba79 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    1.514
    Допаѓања:
    5.609
    Jas bi si platila jas sto jadev, a ne celata smetka.
    Bi go ostavila sadovi da mie,seljak neviden:envy:

На GymGirl❤, Mnik, martine и 14 други им се допаѓа ова.
  14. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.562
    Допаѓања:
    12.834
    Тоа садови миење само во филмови го има, во реалноста ти викаат полиција и ако не сакаш да си добиеш пријава т.е да се жалат од тебе, ќе си платиш.. Брат ми има така преспиено во станица еднаш, и сабајлето пак дошол газдата на ресторанот во станица за да се разберат со убаво да платат да не се жали, со девојка му направиле 10к сметка во кафана и немале да платат, па татко ми отиде и плати накрај иначе човекот ќе си се жалеше.

На sweet&girl, cresa-jagoda, Jasmin88 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Ау, каква некултура. :x:x

На buba4e89, cresa-jagoda, Jasmin88 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Зошто не си го плати само својот дел?
    Некои луѓе се оперирани од срам. :x

На martine, najjacha, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Најужасен состанок ми е во прва средно.
    И тоа првото излегување на состанок со момче. Јас 14, тој главниот женкар во средно училиште, 3та година беше, мислам скоро 18 ќе имаше, не се сеќавам веќе точно, долго помина. Небитно.
    Цела среќна дека со најубавиот дечко од школо ќе излегувам, ме приметил баш мене, филмови (facepalm), зачинето малку со трема зошто прво излегување со некое машко ми беше. Отидовме на пица, негде кај тие покрај кеј ресторанчиња, со договор да шетаме после тоа низ плоштад.

Разочарување беше состанокот. Убав ама празен како шупелка бил мозочно.
    Повеќе молчев од што немав што да кажам. Само се фалеше нешто, колку пари имале неговите, каде ќе одел на одмор, ме измори излегувањето. Сељак невиден. Сељачки и прости муабети, со колку женски излегол до сега, си запишувал со кого се бил на состанок, еден ден ќе се фалел на децата за неговото богато љубовно минато. Ќе заспиев од досада, една тема немавме заедничка освен школо. Само едно заклучив за време на состанокот, со овој човек нема првиот бакнеж да ми е.

Плативме сметка, да стануваме, му реков си одам дома одма, нема да шетаме. Кечапот што беше останат на маса, за да си ја земам ташната преку стол ненамерно му го истурив на панталони. Почна да ми се дере пред сите, знаеш ли ти која марка ми се панталоните, колку ги платив, од странство ги купив, неспособна, ми ги уништи. :x Не беше намерно, многу се извинив, но не требаше така да ми се дере пред сите...

Баш бев возбудена пред да излеземе, мислев конечно first kiss ќе ми е, знаете тие тинејџерски филмови на времето сите што си ги имавме. Од денешна гледна точка мило ми е што ништо не излезе со него и првиот бакнеж ми беше со маж ми. Најсмешно е што тогаш ми беше најдобар другар маж ми, му кажував кога си дојдов дома за ситуацијава и го пцуеше каков сељак бил со девојче така да се однесува. Пред тоа кога му кажав ќе излезам со него, се напна што барам со тој женкар. Тој бил љубоморен зошто ме свиѓал, после тие случувања и мене почна да ми се свиѓа и еве сме сега happy couple. :lol:

На Rama, Mnik, martine и 16 други им се допаѓа ова.
  18. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Освен доцнењето, искрено се друго е детски муабет. Ама веројатно си баш млада.

На cresa-jagoda, babygirl20 и cooll им се допаѓа ова.
  19. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    2.947
    Имав една колешка од факс идев повеќе пати кај неа у стан и нешто зборуваме и ми вика пушти си музика. Викам не ми е до музика у 9-10 сабајле глава нешто ме боли. И отиде некаде и само шо влезе излезе и ми го зема телефонот од раце и пушти музика. :rofl:
    Ја ем сонлив ем изгубен дур тогаш сфатив кај отиде она :D

Ништо не се деси ем вмровка беше ем не знаела како се размножуваат растенијата и било небитно пошо она се размножувала природно :nod:

Последна измена: 16 август 2022
    На Alex.T и Jasmin88 им се допаѓа ова.
  20. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.755
    Допаѓања:
    16.487
    Снаодлива ]:)