Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најужасен состанок

Дискусија во 'Врски' започната од Trendafilka, 26 февруари 2010.

1. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Се ставаат нови заби без проблем.
    Не е лажење, лажење ќе беше да си фотошопирал заби, а да немал. Дали насмеан или не ќе постираш слики е твој избор.
    Или си некое дете во средно што уште не видело како функционира права љубов или си некоја возрасна без чувства и толку ладнокрвност во тебе. Да, за едни заби до толку да одбиеш и ругаш човек на јавен форум е злобно. Кај го откачила, уште тука треба да се "пофали" што паметно направила.
    Се спасил човекот право да ти кажам. :)

На anastasijaki, NoirSerpentine и LoneWolfGuy им се допаѓа ова.
  2. Alexandrite

Alexandrite Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2022
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    6.234
    Баш дека се ставаат заби без проблем. Мене насмевката ми игра огромна улога при бирање на партнер.
    Те читам низ темиве, според тебе никој не треба вкус за ништо да има за да не се навреди другата страна.

На sj *O*, dea.18, christinnn и 11 други им се допаѓа ова.
  3. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Па веројатно бил во фаза на поправање де. Што да прави тој период додека чека, дома да седи човекот, за на јавен форум некоја да не го пише дека без заби бил?
    Кога се прават заби за да ти стават порцелански има период кога треба да почекаш, не е одма туку така.

А, вие едни исти во секоја тема за секого имате мани и напаѓате луѓе за се можно, особено физички изглед. Спротивен карактер ќе да сме јбг, не проценувам луѓе по изглед, површно е. :)

4. Alexandrite

Се зачлени на:
    11 март 2022
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    6.234
    Ти тоа не го знаеш.
    А и во фаза на поправање заби сигурно нема на дејт да одам.

На sj *O*, christinnn, GirlRose и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Убаво што отишол, на време видол со кого си има работа. Ако за такво нешто го одбила, за нешто поголемо да било, ехе. Win-win за него.

6. Alexandrite

Се зачлени на:
    11 март 2022
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    6.234
    Не е дека му паднале забите додека биле во врска, па да го одбие.
    И ти не би излегла со некој без заби во уста ама ајде.
    Досега немам нападнато никого за физички изглед. Кога веќе ме напаѓаш барем со факти и цитирај каде тоа сум коментирала за физички изглед.

На sj *O*, franca, Angie1432 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Jane Doe.

Jane Doe. Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2023
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    927
    Ругање ќе беше да стаеше слика да му се смееме.
    Вистинска љубов не е да се тупнеш со некој што не почекал 2 месеци за да си стави заби и да дејта оти не му се чека на дечакот.
    Негрижата за себе укажува на милион други маани ама ќе се правиме на тошо и ќе преминеме врз нив затоа што жена треба да прифати маж што нема заби за да си ги измие во име на "вистинска љубав":rofl:

На sj *O*, dea.18, Agness и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Би излегла, ќе ги поправи, нема проблем. Луѓе нос, уши, се на нив сменија, изглед се менува, општеството е одвратно што наметнува комплекси на луѓето, а не луѓето на кои тоа им се случило...

Може поради пад да немал заби, не мора да е од орална негрижа само. Тука со ругање цел е напишано, затоа претпоставуваме, не знаеме од страна на дечкото што и како е.

На Snowflake92, NoirSerpentine и LoneWolfGuy им се допаѓа ова.
  9. Alexandrite

Се зачлени на:
    11 март 2022
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    6.234
    И ти кога би излегла, мора и друг да излезе?
    Твој проблем си е тоа.
    Ама не го прави проблем и нештото кое му пречи на некого.

На sj *O*, Agness, franca и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Не мора да излезете, но не мора и да исмевате и ругате. Доволно е да се каже не ми одговараше, не ми се допадна, не кликнавме, а не исмевање толкаво и поддршка за едни заби. Кешки заби да беа проблем кај сите што се решава, да немаше жени што завршиле со убави мажи што се коцкари, алкохоличари, насилници, е таков проблем не се решава.

На NoirSerpentine и LoneWolfGuy им се допаѓа ова.
  11. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Па ја имам другарка што на маж и пола заби му паднаа он не се замара да оди на забар, оваа нонстоп му збори он нејќе, само предните му се останати, ептен приметливо, дури девојката си кажува дека и смета и му корне здивот од расипаните заби, голем проблем и е, со тоа се нервира ептен. Од кај знаете дека е во фаза на поправање? Може си е таков не се замара, може му се скапани шо се вика и распаднати од кариес. Брзо носите заклучоци, а незнаете како е вистината.
    И јас искрено не би била со ваков, зошто не знаете дали он намерава да си го среди тој проблем или ќе си тера така. Мене прво грозно ќе ми е да го бацам некој така, не па повеќе. Ако ја сум во процес на правење заби, на дејт нема да одам или па веќе ќе му кажам кога ќе седнеме дека сум во таков процес на средување, зошто реално прв впечаток на прв дејт игра голема улога

На sj *O*, dea.18, 1209 и 15 други им се допаѓа ова.
  12. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.063
    Допаѓања:
    268.813
    Не знам за заби, ама ја би си кажала дека сум дебела.
    Не ставам на фејс слики кај што сум како прасе оти секако сите сакаме да сме убави на соц. мрежи, не верувам дека некој баш би бил свесен.

Би си рекла зашто сите имаат преференци, прва ќе кажам дека чоек без заби и набилдан чоек не ми е привлечно.

И ок е некому да не се привлечни дебели, не е навредливо.

На 1209, Glowy, Agness и 8 други им се допаѓа ова.
  13. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.309
    Допаѓања:
    19.657
    Што знам мене па убавината на човек ми е кај забите. Прво нешто што приметувам кај маж е тоа. Прво гледам заби, раце и чевли ( не дали се марка туку дали се чисти). Ако нешто од ова не ми се допаѓа колку сака нека е добар не би излегла пак. Секој си има некој критериуми, не би ми сметало ако е за пријател али за партнер да. Искрено до сега не сум имала дечко без заби може не биле перфек, али чисти и уредни. Исто тоа прво ме привлече и кај маж ми. Разбирам некој да нема убави заби некогаш е и генетски али млади луѓе посебно ако работат да си ги зспуштат толку забите и да не се замараат не ми е сфатливо. Да не збориме само од естетски причини и на целото здравје влијае состојбата на забите.

На sunshinebabe, GirlRose, FridaodaMk и 11 други им се допаѓа ова.
  14. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    2.535
    Се чудам што читам, ама ок, на зборови сите се јаки, ова дека не смета што на некој му фалат предни 4 заба ми е исто со сите тие кои би живееле и во колиба со маж ако нема каде, ама само на форум знаете тоа да кажете, во пракса далеку сте од тоа, ако сме реални ама ок нема да се убедувам, јас сум имала многу проблеми со заби ама секој ден сум одела да ги правам и ден денес одам на контрола да не имам случајно некој проблем, темата е ужасен состанок и нема зашто да не го вбројам овде, кога за мене беше разочарувачки, оттогаш поминато е време и гледам на инстаграм објавил видео во живо каде што малце се гледа дека нема заби, што значи изгледа не му смета на дечково, ама како и да е, ќе најде некоја што верува во вистинска љубов, а не ко мене :rofl:

На sj *O*, dea.18, christinnn и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    8.285
    Да имаш заби е неопходно бе, за себе пред се! Не е ова, ај ќе идам со Фиќото, а не со Бугатито, да видам дали е вистинската :D

Да бил среде правење, сигурно ќе кажел и пред тоа, а и на дејтот. Не е ништо страшно.

Ама има многу на кои побитно им се други глупости, отколку заби да имаат. Примери во околина, многу :D

И зошто тоа некој да го прифаќа и нормализира ако не сака?

На sj *O*, CoverGirl10, FridaodaMk и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Frosty!

Frosty! Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2018
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    3.642
    Абе не можам :D и јас сум дебела, ама мислам и во фаца на социјални мрежи ми се гледа..и цел живот у грч за кој, како ме гледа...сиротиња.

Инаку во врска со забите, има луѓе со страв од забар до таа мера да цел живот ќе иде таков, и ако не ви се допаѓа тоа зошто па да прифаќате. И мене некој не ме сака мекаста, буцка, ни јас не би сакала зуби ни скапани, ни криви, ни без.

На sino.o.oka, Alexandrite и Mnik им се допаѓа ова.
  17. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Не рековме да го прифати така туку едноставно која потреба е на јавен форум да се исмева човекот што немал заби. Има и друг начин да се искаже нешто.
    Кажав веќе, да не се повторувам.

Небитно, да не се прават офф топици, лично кажав што имав.

18. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Чоек и ја имам огромен проблем со забиве, уште предниве што 5 горе и доле што не ми се пломбирани, 2 пати сум правена операција за циста во непца, не познавам никој со волкави проблеми со заби ко мене, значи внатрешно ми се расипуваа, ми се ронат, ама ги средувам бе. Годишно 6 пати сум на заболекар, таман на еден сум ја сменила пломбата дека под неа почнал да се расипува, еве го сега друг ме заболува и се така во круг, а па прави ми се, во живот не сум носела протеза, ама па нема ни да дозволам да шетам без заби. Ко што можат да се даваат пари за нокти, депилации бла бла, така и за заби. Толку имам да кажам. Ама нека си зборат, да ги видам да им дојде некој што му корне здивот на умрено, нема да сакаат да го завидат, не па без заби.

На sj *O*, GirlRose, CameliaMiller и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.786
    Допаѓања:
    19.618
    Јас последниот дејт што го имав е со девојка што е мнооогу поразлична од сликите на фб и инста. И не ме бендиса некои нејзини постапки во смисла, не се ни понуди да плати пола пола, мислам океј би платил ама не се ни обиде, стана и излезе ме чекаше надвор. xD

20. Shalitra

Shalitra Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2018
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.982

Извини ама чоекот изглеа галиба бил ужасен чим си дозволил у 21 век, притоа млад, да му фалат 4 заби. Или друга варијанта е типот да бил преинтелегентен фрик па намерно ја извадил вилицата или како и да се вика тоа, па сакал да и напраи стрес тест на типката, при што сигурно се смеел цела вечер и му било многу забавно :D

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.