Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најужасен состанок

Дискусија во 'Врски' започната од Trendafilka, 26 февруари 2010.

1. Peppermintka

Peppermintka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2022
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    1.903
    Немам прв ужасен состанок, дури и да не успеал дејтот, биле искуство некое...

Најужасни состаноци се последните, кога раскинувате врска. :|

На sj *O*, christinnn, sweet dreams ** и 4 други им се допаѓа ова.
  2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.063
    Допаѓања:
    268.813
    Абе сите изгледаме поубаво на соц.мрежи него реално, и тоа е нормално, зошто сите сакаме да сме најубава верзија на себе кај што имаме контрола, нели.

И јас не се срамам ич со дводелни купачи на плажа да седам, ама не ставам слики како крофна седната на лежалка со салово свиткано :D

Мислам, очигледно е дека не сум манекенка, ама дека баш би бил некој свесен не знам, а и зошто па да се ставаме во лоша ситуација.
    Може тој нема заби, треба да ми каже и ај со здравје :D

Тој нејќе дебели, ја нејќам без заби, ќе си најдеме де некои други шо ќе не' сакаат :D

На Just a chill guy, sj *O*, sunshinebabe и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Јас имам псоријаза и како мала плачев, кој ќе ме сака ваква мамооо и она ми викаше ако некој те сака со таа уста навиена ќе те сака и со псоријаза. :D

На sj *O*, Gosh, sunshinebabe и 8 други им се допаѓа ова.
  4. NoirSerpentine

NoirSerpentine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2021
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    2.405
    Не. Да се работеше за жена ти повторно ќе го напишеше ова, само од друга перспектива.
    Ако жена дојдеше на состанок без неколку заби и ова го пишеше маж, ќе пишеше „зошто не ја прифатиш жената каква што е“ etc..
    Патем, таа само пиша за изгледот на личноста (дека изгледал убаво и бил нејзин тип што значи дека и она дека многу бара ако сака да е убав ти паѓа у вода зошто во случајов бил), за тоа дека бил паметен и имал одлично однесување.
    Значи пиша се´ освен за состаноток, што всушност е темата. Тоа ми беше и прашањето.

5. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.474
    Dojde so nokti pogolemi od moite,aj rekov bar da se cisti,lele lele,polni so kal,ok i toa aj ke pomini,covekot zborva i pluka ,se ligusi,lele rekov kaj go najdov ovoj,slika katastrofa,barem odi sredi se lici na nesto,pocna ;;glavata da me boli;;i si zaminav,posleden pat so nekoj da se zapoznaam na socilajnite mrezi i da se sretnam:rofl:posle nego na site im gi gledam noktite(highfive):D

На Andrijano31, Cutiepie1 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  6. Jane Doe.

Jane Doe. Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2023
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    927
    Како предвиде што ќе напишам?:rofl: страшно.
    Ако бара нешто во физички изглед и не му одговара, нека најде поубава. Секој си има свои стандарди. Нема потреба со сила да се тераш да прифатиш некој ако неќеш. Има милион луѓе, ќе најдеш некој.

7. Jane Doe.

Jane Doe. Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2023
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    927
    Многу женски ми го кажале истово. Нокти на мужи треба да гледаш како орел од небо хахахах

На Ouravanture и Dayandnight им се допаѓа ова.
  8. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.786
    Допаѓања:
    19.618
    Јас пред дејт се јадам ноктите до живец ги јадам од нервоза, овие со еден кубик кал иделе во ноктите. :D :D

На sj *O* и Dayandnight им се допаѓа ова.
  9. Gockaupside

Gockaupside Нов член

Се зачлени на:
    4 април 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2

Od kaj znae nekoj sto Vcera se ispilil kolku se Dva i Dva.

Eve primer za Prijatel:

Visok i onaka beshe Fraerce cel zivot,raboteshe i na nekoj nachin dostignuvashe vo svoite pomladi godini da bide i Fashion Modelce, onaka kolku za vo Grad.

Devojkite na nekoj nacin go obozavaa i sve ubavo.

Koga napolni 22 Godini, Majka mu se razbole od Mozocen Udar, no vo isto vreme roditelite negovi bea razvedeni.

7 Godini (do svoite 29 Godini), vo Cetiri Zida beshe zatvoren da se grizi sam so mala pomosh od rodninite, za svojata Majka koja beshe Bolna na postela.

Koga pocina Majka mu, pak nasledi 7000 Evra dolgovi imotni, koi beshe obvrzan da gi isplati za 3 Godini.

I taka taman se otarasi od dolgovite i gi sredi, pak negoviot Tatko se razbole, pa za nego Trosoci preku 1000 Evra, fala bogu prezivea i se vrati vo normala.

Pa togas dojdoa izvrsiteli na negoviot Tatko poradi sto ne plakjal cel zivot Dolgovi, pa sega i negovite Dolgovi gi plakja, koi se okolu 5000 Evra.

I sto mislis ti, deka prijatelot koj 13 Godini (najubavite godini), maka macese za da go sredi zivotot unisten od necii greski, sega do Zabite mu doslo ili poradi nekoja si nabildena so Standardi, ke se zamara poradi nejzinite Osetlivi Emocii na izgled?

Deckoto e snazen,visok,mnogu rabotliv i vreden, ima premnogu pominato vo Zivotot, ima i vkus i stil za Moda i izgled, no poradi tragicnata sudbina sto go snajde, ne uspeal ili e vo moznost da si gi popravi Zabite.

I sega tamu nekoe si malo Pile, neispileno, ovde javno pred cel Forum ke ismeva nekogo za necija nesrekja.

Se cudam i do onie sto slepo veruvaat vo necii prikazni i sudat premnogu brgu.

Nekomu Zabite mu se tolku bitni, sto mislis deka Svetot ke propadne a vsusnost se samo popravlivi za nekoja si sitna Para sto ne vredi vo Zivotot.

Do tolku li Parite i Materijalnoto li vi gi ispra Mozocite na site?

На Stark и tanjita им се допаѓа ова.
  10. Jane Doe.

Jane Doe. Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2023
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    927
    Колку ти траеше моделинг кариерата и дали си ги поправи забите?

П.с. Ако толку се небитни парите, зашо цел живот му пропаднал на овој твој другар? Од таа "ситна пара" како што рече ти, у гуша со долгови

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  11. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.097
    Не.
    Ама треба да си ги среди поради себе и сопственото здравје, како и се друго во животот.
    А девојката има целосно право да има стандарди за партнер, и да го откачи ако не ги исполнува. Исто ко и тој.

На 1209, christinnn, noteforself и 10 други им се допаѓа ова.
  12. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Изгледа ја имаме и другата страна за читање.
    Сепак мала е Македонија, лесно може некој да се препознае..

На sj *O*, Frosty!, noteforself и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Gockaupside

Gockaupside Нов член

Се зачлени на:
    4 април 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    I sega treba nekoj da bide isfrlen na Ulica poradi izvrsitelite od neplateni Dolgovi od Roditelite, poradi nekakvi si Zabi?

Treba da gi ostavi Roditelite da pocinat, poradi negovite Zabi za da si gi popravi?

Coveckiot Zivot i zivotnata Ekzistencija e mnogu pobitna od edni Zabi.

I ovdeka ne gledam deka Devojkata se zamara tokmu za negovoto Zdravje, tuku nejze i e pobiten Imagot, odnosno Izgledot a ne Zdravjeto.

Inaku ne bi izlegla da veli vaka onaka ili kako izgledal.

Koga zboruvate za Standardi , neka si fati tamu nekoj Bogat.

Znaes sto im pravat Bogatite na takvi kako nea?

Ja iskoristuvaat kako Alatka dodeka e mlada, ja procenuvaat deka ne vredi nisto poveke od nekoja si (kako ja velea porano za Bugarkite) "za dve Cerveni" prodadena, za nakraj zavrsuva onaka neslavno, ja isfrla i ja meni za nekoja si pomlada i povredna od nea i nejziniot Novcanik.

Nam ke dojde ovde posle nekoi si 10 Godini i ke popuva na site, kako Mazite bile vakvi ili onakvi, deka bile Predatori, no vsusnost toa e nejziniot Izbor, poradi "Standardite".

Logika = ne se raspravaj poveke na ovaa Tema, dovolno bese izrazeno kako odgovor na Stereotipite vo Opstestvoto.

14. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.871
    Допаѓања:
    8.285
    @Gockaupside Биле на прв обичен дејт и секој има право ако нешто не му се допадне, да не продолжува со втор дејт. Во спротивно би било глупо влечење за нос.

Од друга страна, имањето заби не е одлика на милионерите, па веднаш да инсинуираш дека девојката трчала по исклучиво богат.

И како што нема да и е убаво ако богат ја искористи, верувам нема да и биде убаво ниту покрај исфрустирана личност, за чии лични проблеми девојката не е виновна.

На Gosh, sj *O*, Frosty! и 13 други им се допаѓа ова.
  15. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.659
    Допаѓања:
    39.517
    Да. :(

На Mnik и crimson им се допаѓа ова.
  16. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    40.052
    Не е ова толку лесно да се поправи како некои овде што го пишале.

Јас немам два заба, среќа во несреќа, назад се, па естетски не ми пречат.
    За да се средат, пример, да се стави имплант, кошта 300+ евра од заб.
    Има и друго решение, поевтино, преку ставање на траен мост. Така, за дватa заба ќе ме кошта 250 евра.

Сега проблем немам финансиски да ги средам, само треба храброст и одлука затоа што процедурата е болна, и трае подолго време. Но, во минатото не сум можел да си дозволам.

Кај дечкото е лошо што естетски му влијаат, и сигурно би ги средил во прва прилика да има пари. Ама проблемот е баш тоа, пари.

Никој не е перфектен. Некој има проблем со заби, други имaат проблеми со кожа, псоријаза, акни, бемки, трет има проблем со стрии, целулит.

Ако се има пари, може лесно да се решат овакви физички проблеми. Да се дозволат третмани на лице, тело, да се пресади коса... Па до естетски операции.

Сите сакаме да изгледаме беспрекорно. Но, не може секој да си го приушти тоа.
    Што не значи дека треба да се затвори човек во 4 ѕида и да не бара партнер.

Не треба да се прифати се, но не треба ништо да се исмева. Секој прво треба да си ги види своите недостатоци, пред да суди туѓи.

На Puffy2019, sj *O*, Цобра и 13 други им се допаѓа ова.
  17. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Да, ама од друга страна гледај ги пензионериве и постариве луѓе, сите се скоро со протези, во живот 2ца дали имам сретнато без заби што е. Еве мајка ми од кај 40 години сите горни заби ги нема, а не дека бевме или сме некои со пари, ама уште тогаш си ги среди. Колку што знам негде и на рати за плаќање може да се договори.

Последна измена: 4 април 2023
    На sj *O* и Polyincognito им се допаѓа ова.
  18. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Па забите се побитни од тоа да имаш стил и да се носиш незнам како. По 500 ден човек да трга пари на страна месечно, за 1 година ќе ги среди. Башка чим има некој пари да оди по кафиња, а притоа "нема" за да заштеди да си ги среди забите, очигледно е до човекот, нехигиена. Од кога стана невиден набилдан стандард да сакаш дечкото или девојката покрај тебе да има заби, да не му висат мрсули од нос или да шета небањат и да корне на пот? Се ова ти е исто.

На sj *O*, VDT2906, cresa-jagoda и 7 други им се допаѓа ова.
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.026
    Допаѓања:
    52.097
    Да да, сигурно. Се ова пошо сака партнерот да има предни заби.

На Frosty!, VDT2906, Gosh и 9 други им се допаѓа ова.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    ако не се грижи некој за сопствените заби, и ги остаил да му трулат, тек за мене?
    на поклонет коњ не му се гледаат забите, ама на овие коњи им се гледаат
    ја кај машките прво во заби гледам
    последно ми се деси, убаво момче, ми пишуваше едно друго. И стварно убав вака на слики, мераци.
    И се деси, да се видиме надвор рандом пред да идеме уопште на кафе. Коа се насмеа...боље да не се насмееше
    и си реков арно сеа шо видов, и никад да не го испиеме тоа кафе, него да идев на кафе и после тоа да го ghostnev

На sj *O*, VDT2906, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.