Најјакото беше што ти си материјалистка затоа што го бараш најосновното нешто што треба да го поседува секој човек за да изгледа привлечно на прв состанок. Погоре напишав дека постојат решенија во форма на парцијални протези кои не коштаат повеќе од 1200 ден, а воедно не бара стругање на соседни заби. Затоа не е оправдување немањето на заби. Има за сечив џеб и за секоја ситуација решение. Само јас тоа го сфаќам како негрижа за себе. Да речеше членката не ме возеше во неговото порше и не ми го плати виното од 1876, да разберам. Заби. Заби. Заби.
Начинот на кој го кажувате е малку лош, ама ве разбирам на што целите. Пример тој за себе ако не се грижи итн... џабе е се. И јас имав и имам товар на себе кој ќе го носам цел живот, ама бре луѓе првин гледајте да сте здрави вие првично, еве во случајов се заби. Попрај ги да можиш да јадиш и така че можиш да работиш. (прост пример за то како најпрво треба да се грижиш за себе, па за се останато) Мене кај девојче прво што гледам е манири педантност и облека како се облекува, плус дали води здрав живот и дали вежба.
Не се работи ниту за критериум ниту за материјализам. Здравје е во прашање. Хигиената не е и не смее да биде критериум, тоа се подразбира дека треба да го има. Во денешно време да шеташ штрбав ми е неприфатливо. Ако вас ви е прифатлива толкава негрижа за оралното здравје, тогаш ваш проблем.
Требало платата наместо за дотерување, да ја донираш за забите... Пошто рече таква прилика не се пропушта
Sea bas trebase da iskocam so nekoj od insta I ja po pravilo ne trebase ni da prifatam da ne izlezam na kafe tuku sakav onaka na klupa da se zapoznaeme I da zborime i on mi vika ako nekjes nisto da pravime I ne sakas oralen a samo sakas da se muvame ne iskacam muvanje e za mali deca, I mi vika so kje iskacam bez vrska, I jas mu kazav ako ne sakas epa dobro ne mora da izlagame voopsto, I polse toa on me blokiral so e smesno a po pravilo ja treba da go blokiram.
https://ideas.ted.com/what-our-toothbrushes-tell-us-about-inequality/ Postaro e, ama ne vervam deka nešto se smenilo. Higiena da, zdravje da, ama i siromaštija e ponekogaš. Ne go poznavame, ne možam da mu sudam. Ima mesta vo Makedonija kade ni voda čista nema za pienje taka da...
Ти да му речеше од орален, само разговор сељак, СЕЉАК, еве нека седи тука 2 пати, ако некој си се пронајде да си знае. До пред некоја година беше тешко да најдеш асален маж/дечко, сега со овие генерации уште потешко е. Што им е на децата, до душа според тоа дека на добар дел Лазаров и таков калибар им се идоли, ништо не ме чуди
Загреф И мене еден со толку години натака ми го води патот Праиме муабет недела дена. И секс е, и преубав и сѐ, ама го осеќам дека му е за ебење само, ама не му кажувам да видам до кај ќе тера. И ми вика ,,ај да искочиме у петок доста се допишуваме, па не сме деца” неш јебат бро Многу ми е ќејф такви загорени да заебавам ауу. Пошо знам дека дуе клецнат, соларен систем ќе измислат ако треба, и после магла. Педери
друже многу е заебано, повеке женски има процентуално, башка од женските да речеме 80% се ок, од машките ај што се помалце, кој е низок, којн не е убав, кој не е финански стабилен, , прекумерна тежина, нема место за живеење, карактер, се коцка, пие, се дрогира, едно 20% ако има асални тоа е, незнам колку од женските се стварно срекни а ако е стварно асален по него сигурно и други женски сакат да го превземат...
Моја колешка овде у странство излегла со некој тип на дејт. Се допишувале некое време преку социјалниве мрежи и се договориле да одат на некоја журка и таму да се запознаат.Дошле на журка, се супер,денсале и еден момент огладнеле и таа го замолила да оди да купи пица парче да јадат.Вика го чекав 45 минути и никаде го нема и тргнала да го бара у гужва и после некое време го гледам у ќоше кај се мува со некое машко Се шокирала и спакувала сиктер домче.Oва она ми се исповеда да си олесни душа
Стварно незнам од која причина, но темава ми е најинтересна за читање. Не бев неколку недели тука, и баш се израдував кога видов дека има многу нови мислења. Да се надоврзам на темата. Незнам од која причина, но мене не ми смета ако некој/а би ми кажал/а што би и пречело кај мене. Ако не во живо, батем подоцна во порака. Ќе гледам да се потрудам и да го средам тоа. Подобро така, отколку да ќутат и да ти прават лице, дека се е во ред. Разбирам дека има и страв/срам од другата страна, па полесно е да си преќути, но барем мене лично воопшто не ми смета ако некој каже нешто што стварно му смета. Без разлика Физички или карактерно. Дури Често пати знам и да прашувам познати за заби, дали им мириса кога сум имал расипан, или пак дали некои други работи се приметуваат итн. Се што сум сакал, било искрен одговор. Така да, можеби не баш целосно, но до некаде ја оправдувам девојката. Само сметам дека можеби требало на него да му каже тоа.