Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најужасен состанок

Дискусија во 'Врски' започната од Trendafilka, 26 февруари 2010.

1. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.163
    Допаѓања:
    39.741
    Од твоја уста, во на Дедо Мраз ушите. :D
    Ама слабо некако мамичките се расположени за финансирање. Па, и ја отежнувам со мојата нескромност. :D

Поголема шанса има тебе некој татичко да ти подари Х6, и онака на постарите модели ептен им падна цената, не мора седмица на лото. :wasntme:

2. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    2.861
    Допаѓања:
    6.923
    Со тие пари бар ново, Renault Arkana (Conquest), исто ко X6 само без бубрези ии со фуллллл опрема :D Е сега е Рено.. :wasntme:
    dsc_8006-1024x678.jpg

Не давате жмигавци вие со бмвињата, да не знае човек кај идете во кој правец, мора другите сами да преценуваат пред време :rofl:

*
    не забележав дека се со руски таблици, ако видат овие од кале ќе речат одма ете руско влијание.. сори кале, не беше намерно... :bandit:

Последна измена: 25 декември 2023
    На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.259
    Допаѓања:
    13.006
    Ајде може, нели реков не пребирам.

Ама ново си е ново сепак, свежо, тазе.
    Со бајати ли застарени модели од 62 ? :(

Ок е, ај, X6 никад нема да биде стара крнтија, сепак бирам да се задоволам и со помалку, може. (highfive)

Уште да имав де. :( Ај ќе иам. :sun:

И ветувам дека ќе давам ја. :rofl:

Остај сељачана шо не знае кај тера, за секого не е таков ѕвер. :mm:

На quattro и Billy Idol им се допаѓа ова.
  4. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.163
    Допаѓања:
    39.741
    Не мора толку далеку до Франција да се оди. Чесите ја направија Skoda Enyaq иста, плус и со "бубрези" е. :wasntme:

Иначе на GLE и GLC coupe дизајнерот им беше Македонец. Некој Славчо ако паметам добро. Се возев во GLE и ако морам да бирам тенк, тој би го одбрал пред Х6. Иако ја не сум баш по тенкови, више сум за спортско купе или лимузина. :)

На Mnik и quattro им се допаѓа ова.
  5. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    2.861
    Допаѓања:
    6.923
    А тука се согласувам, пред французите секогаш предност за ФауВе Концернот давам и не знам што да имаат французите ама ФауВе секош ќе биде за мене најуспешен бренд од Европа. А Шкода е итоа како етаблирана во групацијата, ФауВе дури им наложи тие да раководат со проектите за мотори со фосилниве горива за цела групација, за ФауВе да се насочи 100% на електрификацијата.

Славче Таневски и Mercedes CLA Shooting Brake го дизајнира, а сега најново и Mercedes-AMG GT

Јас имам видено GLE, влегов, ама се немам возено. Беше од Белгија донесено, не да е ѕвер, она е чудовиште, хулк. Made in USA исто како и Х6ва и Х7ва. Имав слика баш, црна боја беше, ама не можам да ја најдам, изгледа избришана мие. Ама знаеш, си се возел плус.

Едино и едино не ми се свиѓа тоа што се нагласуваат како џипови, SUVs и Crossover, а фактички не се тоа што ги викаме, тоа е ист концепт како и останатите каросериски изведби само што се подигнати на поголемо оскино и шасиско растојание и имаат масивност така големо да изгледаат и високо што се седи. Ама џип, прав џип, мислам за Off-road, е Toyota Landcruiser, Jeep Wrangler, Suzuki Jimmny, и секако LADA. Овие GLE, GLac, X6, Q7, Q8, Touareg, Lexus RX & NX, се моќни возила со огромни агрегати ама не за терен.. Ќе одат ама нее тоа тоа, вештачки. А овие послаби можеби се, ама за тоа муе намената, самиот дизајн ќе ти каже кој за каде е. Ама тоа е тоа, во тој правец отиде автомобилската индустрија ама и тренд е сега да се купуваат повишени возила. Aygo беше мини хечбек, сега го направија Crossover..

Ако почнеме ја и ти да правиме муабет за автомобилизам, ќе треба модераториве да не преселат во друга тема хаха.

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.302
    Допаѓања:
    22.592
    Читам случки и се смеам, ми текна на една другарка лани еден и пишува и се пушта и едвај договориле ајде да дојде во Ск да се видат и овој и рекол и ајде најди некој хотел ти каде да се видиме сигурно знаеш такви места, и девојчето во депресија падна вика на што личам јас бе сум знаела места, од кај да знам :lol::lol:
    Нормално не се видоа го откачи одма.

На Gosh, Alex.T, Stark и 2 други им се допаѓа ова.
  7. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.331

Honda nsx од првата генерација од 1990 како и Хонда С2000 од 1999 година се колите од моите соништа...

На Billy Idol и quattro им се допаѓа ова.
  8. DACIA

DACIA Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2017
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    148

имав другарче такво тежок манипулатор и деген, скроз истиве муабети ги праеше, можи и истиот да е па, имал она имал ова, шетан бил ваму таму :makeup: Зар не покажуваше симптоми of being a сељак уште при чат? Колку год има доточниот.
    Не секој знај убаво да согледува и да работи со вакви случаи, посебно со тоа шо че понуди подарок на жртвата, како шо спомна.

9. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2019
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    267
    Верувале или не, 35

10. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.051
    Допаѓања:
    225.353
    ај ти од машка страна раскажи за некоја, жити ја :D

11. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.163
    Допаѓања:
    39.741
    И јас имам омилени коли такви, како на пример Mazda RX7 или Miata, или 350z. Ама ако може било која кола да ја земиш, сигурно нема да е Ѕ2000. :D

Пишав ја, одма за раче и во Порше Македонија да ме поднови со едно GT2 RS. Или ај по скромен ќе бидам, и GT3 би прифатил. За другите треба нарачка да се прави, на листа да се чека... па ќе ги оставам за следни дејтови, да не биде сега одма на почеток. :wasntme:

https://vm.tiktok.com/ZM6ARDB7C/

https://vm.tiktok.com/ZM6ARu5S4/

12. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.259
    Допаѓања:
    13.006
    Еве си најдов dream car, иако попрво се знае шо бирам и покрај се.
    Dream car 2 нека е. Да не се брукам со скромниот фејк џип. :bandit:

Е овие може. Овие ќе пројдат. :inlove:
    А голема разлика у цена биле двата модела.

@Billy Idol @quattro

bugatti-la-voiture-noire_100794247_l.jpg 08_pur-sport-deliveries~2.jpg

Х6 нели не е џип? :?: Па и ја сум се прашувала дали е или не е, секогаш мене според дизајнот ко на висока гломазна кола ми личела ама сите џип викаат.

Каша попара стана темава со оф топици, нека преместат у соодветна тема или нека бришат.

Нина крива е, она спомна бмв и толку ми требаше. Извинете. :tmi:

@Anonimnna5 неизживеана тешка будала тој, џабе у години е. Паметот му е тој.

На quattro и Billy Idol им се допаѓа ова.
  13. Shalitra

Shalitra Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2018
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.980
    Абееее темава ја напраивте здружение на возачи со тоа аутата алооо ајде разлаз сите :rofl:

На Just a chill guy, Regina.Phalange, minne992 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.163
    Допаѓања:
    39.741
    Па има ли подобар водич за идните дејтови од ова? :D

Отсега ќе се знае дека Х6 од 2009 баба што го возела не е луксузен, и не е џип (теренец), па тешко на Шара или Галичица со него. А и треба во широк круг да се избегнува пошто е скап за одржување, а и многу троши, а кој го купува, и нема баш пари да го одржува, пошто да имал, немало да го купи. :wasntme:

Исто така корисно е да се знае дека ова не е евтина кинеска кола. :wasntme:

А оваа не е (толку) скапа.

На quattro и Shalitra им се допаѓа ова.
  15. Shalitra

Shalitra Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2018
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.980

Лада Нива е шитот :l:

На Selena01, quattro и Billy Idol им се допаѓа ова.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.051
    Допаѓања:
    225.353
    лошо искуство мислев:D

17. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.356
    Допаѓања:
    20.343
    Ако Ламбото е од оние што едвај пола гз ти го собира внатре, поарно Хонда :D
    Не сакам непрактични работи

На LoneWolfGuy и quattro им се допаѓа ова.
  18. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.419
    Сум имал доста трауматични дејтови, ама не се за во темава. :D
    Ама онака кога ќе ми текне на најтапа дејт, беше кога личноста ме однесе во кафич каде што е regular и доста од луѓето што беа таму ги познаваше, плус бившиот и во еден момент беше ко, оној позади тебе ми е бивши и јас бев ко најс. После тоа ме покани да одиме во друг кафич каде што било другото друштво и јас бев ко не, enough, ќе излеземе пак. Секако не искочивме пак. :D

На KateKane и LiliBoz им се допаѓа ова.
  19. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    2.861
    Допаѓања:
    6.923
    Аа ова бара писта, едино само Петровец можеш да го возиш, за по шахтиве нее ич..

Џип е да, ама на стероиди :muscle::D Ама подалеку од асфалт не оди, шо вика @Billy Idol на Шара тешко, не познат терен, нема ни да стигни од снегооот, арно ќе биде и до Tetovë ако стигни, итоа македонија пат ако не бидат изненадени, оти снегг и бмв не одат заедно, не се сакаат ич ау.. затоа до пролет бмв е во зимски сон |-):D

Наскоро сите ќе возиме кинески колиии. Build Your Dreams пример...:angel:

Ова ме потсеќа на грујо.. Maybach S600 Pullman Guard, тој мачките шо го изгреба хахах.

Итоаа 1.7 без плин, или ако е со плин, точење само на Лукоил хехе, заклучен диференцијал и.. russian paradise :angel:

И.. ако го уклучи Хондата VTEC-от, сите овие пластикарии шо ги спомнавме (освен ладата), ни прашина нема да им се знае

На Shalitra му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.163
    Допаѓања:
    39.741
    Малку ли ги имам напишано овде низ годините? :D
    Сум немал ново негативно, да не се подречам. Сега во корен сечам уште пред да дојде до дејт.

Ама во врска со темава за коли, другар ми имаше едно така, awkward искуство, а ја му бев wingman. :D

Требаше да иде на дејт со една, ама оваа не сакала сама, туку и со другарка. И ај ме зема и мене, да не биде сам.

Седиме, јадиме, некој тапа муабет се врти... Женскиве тотално незаинтересирани, едвај чекаат да завршат со јадењето и да си одат...

И тука мене ми се испушти дека другаров е богат и имаат неколку бизниси. Одма им светнаа очите, се заинтересираа, па и почнаа со прашања од типот што бизнис имаат, колку заработуваат, блаблабла, ама другаров никогаш не збори многу. :wasntme:

Завршивме што завршивме, и овие одма предложија да сме оделе на некое друго место.

Иии, одиме кон паркингот каде му беше паркирана колата, овие цел возбудени целите, што кола има... Дали е Мерцедес? Дали е Порше? А што ако има Ферари? ^_^

И како се приближуваме, пред нас едно Масерати. Овие готово, помислија дека е тоа. Кога видоа дека не е, туку е колата до него, сосема нормална, се разочараа. Секако, втор дејт немаше. :)

Па не е Ламборџинито за онаквење. За тоа хотел може да се земи. :D

На Alex.T, LiliBoz и Shalitra им се допаѓа ова.