Prviot pat aj si pomisluvav ok e mozebi ne stignal da izmie zabi no ova e vekje sekoj sostanok vaka mu se slucuva ne mu e prv pat ova e vekje 5ti.
Не мора ни да е расипан заб, може да се проблеми со крајниците кои некогаш се хронични и единствен лек им е операција.
Kanalizacijata da ne go vikaat na prekar ? Toa e indikacija deka mozebi i ne se grizi za svojata higiena, a toa e gadno.. na polovio organ pa ce ima izvarka ebago.
Jas kako mashko ce ti kazham. Covekot so idi na dejt, ce saka da ja impresionira devojkata. Vo smisla isteizhen, iskapen, sreden, da lici na coek. I normalno i zdivot ce si go proveri kolku tolku, aj se gresi nekos ama cinam rece 5 pati bese?
Jas bi mu sugeriral ednas dva pati, ako pak ne se podobri, ne bi bil so nea. Turn of mi e ako higienata e na nisko nivo.
Немало таков. Како нешто лошо ајде ми е тотално несредена соба, ама она баш хаос, газиш преку расфрлани алишта, крпи, кутии, слики за да стигнеш до кревет (седевме на кревет на првиот дејт, немаше место друго во соба). Уметник беше типот. Лична хигиена океј, малку хаотична соба.
Не знам дали јас претерувам , ама ајде... Се сретнавме преку фб ни идеше муабет, па секако дека се договориме и во живо да се видиме, рече дека сака сериозна врска, дека е сериозен што и мене ми одговараше, се видовме се ок, додека не почна да лупа глупости како за деца од 5 години, капакот на се беше кога ми рече на крај, ајде па се гледаме пак, сега те оставам со фб заводниците да се допишуваш, си мислам во памет, што? Си излегол со мене да ми збориш да пишувам со фб заводници не знам што, прост муабет, ме оттргна скроз од него, впрочем не беше само ова, ама ова беше капак на се. Ми пишуваше пак неколку пати после тоа, ама не одговарам ништо.
Очекувал да добие одговор дека само со него си пишуваш, низ хехенце сакал да те испита. Маж без самодоверба.
Не верувај многу на маж шо зборе, се ќе излажат само да те легнат. Пази како се понаша. А чим викаш дека се понаша како детенце, тогаш дај му клоцата.