Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најужасен состанок

Дискусија во 'Врски' започната од Trendafilka, 26 февруари 2010.

1. Stella1111200

Stella1111200 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    275
    Имав 16 години и имав еден симпатија ама апла симаптија и тоа една моја другарка го знаеше.
    Кога ми пиша тогаш на актуелната апликација Snapchat јас паднав во несвест од среќа и нормално кажав на другарката.
    После некое време допишување и муабетење излеговме и низ разговорот тој ми кажува “ еј што прави другарка ти “ и јас онака во шок од каде ја воопшто знае го прашав “ од каде ја ти знаеш неа воопшто “ и тој кажа па пред 1 час бев со неа на дејт, имаме 5 пати излезено, ти нели знаеше?
    Можете само да ми ја замислите реакцијата. Сега се смеам ама и 5 години подоцна не ми де верува дека ова ми се случи, редовно 2-3 пати годишно сегашните другарки ја кажуваат приказната и се смеат оти и тие не веруваат како ми се случило ова. Мислам дека ми е таква звездата.

На eliesaab, Selena01, нина122 и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Albertos

Albertos Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2015
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    393
    На форумов сум само заради оваа тема. :D Едвај чекам некој да пише и да ми излезе горе известување :)

Сепак мислам дека не мора толку да дискутираме. Ако напише некој искуство, одма страна и пол се коментира со реплики, па потоа реплика на репликата, па пак реплика на репликата и тоа од 1-2 членови. Ако веќе толку има тие двајца што да си кажат, мислам добро е да си пишат пораки по пп. Имајте малку усул, мајку му. :(
    Коректно, според мене е темава да има повеќе искуства. А не да се труе со еден куп реплики и разговори помеѓу двајца членови.

На eliesaab, Just a chill guy, Badii и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Stella1111200

Stella1111200 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    275
    Најдобриот другар ме потсети и на оваа случка.
    Ова беше скоро, еден дечко што ми вака беше познаник му бев симпатична и некое време се молевме за да излеземе заедно. Јас во тој момент не бев спремна во било какви односи да се вплеткувам ама по некое време ди кажав ајде да дадам шанса, ништо нема да ме чини.
    Кога излеговме тој си го донесе другарот. Јас таква зачудена кога ги видов двајца ама си велам ајде може нема каде во моментот да оди другар му па ќе си оди за некое време.
    Поминаа 15,20,30,40 минути и евентуално другар му отиде до тоалет. Јас го прашав дечкото зошто дошол другар му со него дека малце не ми е јасно и тој ми кажа “ јас секогаш си го носам мојот другар со мене, морална подршка ми е, плус кој друг ќе ми каже дека си за мене ако не тој “.
    Во тој момент ми “””звонеше””” мајка ми демек итен случај, си станав и после нити му пишав, нити ми одговорив на порака и никогаш повеќе не го видов.

На SeñorPink, Amelia, eliesaab и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Andrijano31

Andrijano31 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2021
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    636
    Аааа си кажа дека не паѓал секад на лепота :!:

На Adidas888 и Puellapulchra им се допаѓа ова.
  5. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.297
    Допаѓања:
    21.811
    Да, понекогаш паѓа и на земја. :rofl:

На SummerGirl и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  6. Badii

Badii Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2020
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    322
    Odamna beshe (pishav i pogore), detski pamet.. ne pishav deka bila okej mojata postapka, samo jas ne znam da glumam i ne sum od tie “abe dobra e za ednash” temata e za spodeluvanje vednash so osudi drugive. Se “napalil” zhalno..

На Aenarion, GymGirl❤, Anyshka и 2 други им се допаѓа ова.
  7. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.331
    Такви се тука, своите грешки ги прикриваат со туѓите и се величат меѓу себе.

На Just a chill guy, eliesaab, Aenarion и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.253
    Допаѓања:
    12.977
    Ако збориш за себе, можеби..

Тешете се слободно, знам дека е така полесно.

Форум е, научете се да прифаќате туѓи мислења, и да не се тригернувате така лесно.

Не се ни знаеме, одма заклучоци се влечат, уште и убедени дека е така.

Си сподели искуство дечкото, кое го доживеал како врло трауматично и ужасно, пошо темата е за најужасен дејт, па ние другите ете иаме право да цитираме, пошо форум е и секој можел да те цитира. Ако идеме офтопик, слободно нека не бришат, нека не банираат, што сакаат нека праат.

@Badii ок е, млад си бил викаш, дете, ете чисто ти кажуваме искрено дека не е ок таква постапка. Вајда го имаш научено веќе тоа.

На Mumoftwo30, eliesaab и Badii им се допаѓа ова.
  9. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    2.472
    Јас мислам дека сосема ок постапи.
    Ептен е грдо да ставаш слики а во живо да не изглеаш ич на нив. Подмолно е.

На Just a chill guy, LoneWolfGuy, Aenarion и 3 други им се допаѓа ова.
  10. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2021
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    795
    Дааа башшш… Познавам такви у живо се пинк пантер а на инста се со облини кајли ким незнам ти шо…. :rofl: Мсм грдо е тоа ептен, убаво кажуваш :nod:

Убаво си постапил, си се тргнал а не си ја искористил. Претежно денес не гледаат каква е велат за еднаш добра е.

На Just a chill guy, Anyshka, LoneWolfGuy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.253
    Допаѓања:
    12.977
    Колку и е да се фејкала, и да се претставувала нешто што не е, (ни под разно не го оправдувам) ама има нешо се вика култура, манири, љубезност, или не сте запознаени со тоа? Не мора ни за случајов со дечкото што го сподели да е, кажувам за сите вака што постапуваат. Само ради ебан изглед кој не ги задоволил стандардите, се бега ко од ѓавол, усвета се фаќа, место ко чоек да поседиш, поразговараш, да си го допиеш кафето или шо и да е, и да си отидеш потоа, па секој по свој пат.

И неам поим зашо се спомиња тука искористување, као добро шо не ја искористил па каква е таква е. За обичен дејт збориме или не? :?:

Страшна работа.

На SeñorPink, Guns N` Roses, st-el и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.790
    Допаѓања:
    34.479
    И јас познавам многу такви.
    Во живо цело лице со дупки и бубулици, а на слики лицето стакло.
    Ок, не се гледа само убавината, туку и карактерот, ама нека не залажуваат таквите, па и со облини, а во живо ништо од тоа.
    И јас мислам дека членот добро постапил, отколку да ја искористи за една вечер, и да беше така ќе му рипнеа "како можел да ја искористи, па подобро да и' кажал".
    Вака искрено постапи и така виновен е.

На Just a chill guy и GymGirl❤ им се допаѓа ова.
  13. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.592
    Допаѓања:
    39.617
    Поради таквите како вас што се исмеваат, луѓето си ги кријат недостатоците на соц.мрежи

На christinnn, Estranged, Salome и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.253
    Допаѓања:
    12.977
    И го рече :handshake:

Глеј ги паметниве бе, ејјј мајката

Иначе поздрав за лајкачите, шо одма а коментирам контра, и некој ми се стаи, одма у иста секунда мора да го поддржат :l:

На Mumoftwo30, Amellie13, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  15. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.592
    Допаѓања:
    39.617
    У една тема пишуваат жена на жена е волк, а во друга ставаат слики кај што се исмеваат жените, а и еве овде се докажаа какви се.
    Не знаат кај тераат веќе.

На Mumoftwo30, Amellie13, SummerGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.253
    Допаѓања:
    12.977
    Себепонижување и дно дна е уопште жена да си, а такви слики да ставаш, и тоа лабаво си се исмеваш.. Ама тоа е, за памет е касно. :|
    Жал ми е.

На Mumoftwo30, SummerGirl, halfasoul и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.574
    Допаѓања:
    7.529
    Баш истово сакав да го пишам. Девојчево ако става слики кои не личат на нејзе, тоа си е нејзино де. Ако е така сама себе се лаже. Јас да би се нашла у ваква ситуација да ме кетфишне некој, ако е типот океј не би ишла. Нека има и пивски стомак ако сака. Сеа ако некој стварно е безобразен да земе да те навредува или па да ти спушта безобразни коментари секако ќе си идеш. Али вака, си го викнал девојчево, се бањала, се шминкала, се смешкала дур мислела на дејтов и овој се избацува само со "Извињавам се, пуно гости су дошле код куче"

На Mumoftwo30, halfasoul, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.790
    Допаѓања:
    34.479
    Не е работата за исмевање, ама подобро природен изглед отколку вештачки.
    Некои навистина не личат на себе.
    Некој ако те сака ќе те сака и со мааните.
    И не сите можеме да имаме чисто лице, ама подобро природно, биди си онаква како што си, самодовербата е најважна.
    Кога немаш самодоверба џабе е се'.
    Некои немаат дел од телото поради здраствени причини па повеќе имаат самодоверба од сите.
    И не мешајте други теми, ако е за тоа и во други теми ги критикувате тие што се со филери, а тука им давате поддршка.

На christinnn, Just a chill guy, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  19. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.488
    Допаѓања:
    165.882
    Мислам дека catfishing би праела многу добра засебна тема зошто е обемна и очигледно има за шо да се дискутира (исправност на тој кој лажи, причини, самодоверба и од друга страна излажаниот и како треба да реагира и зошто, земање во обзир чувства на сите вклучени и можна злоупотреба). Ова тема сепак е за да се сподели најужасниот состанок. Ако има кандидат некој нека ја отвори и другата па продолжете. Само не си одете на сила.

На Albertos, Mumoftwo30 и FriendOfDorothy им се допаѓа ова.
  20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.759
    Допаѓања:
    23.965
    Дајте, бе не лупетајте ајде.
    Дека он машко е, па сеа ќе го напаѓаме дека бил разочаран?
    Малку тука имаат пишано дека некој им се избацил во живо, а со слики везе немал? За девојки реакцијата е хаха, хихи, нели?
    А, што лошо направил, не разбрав?
    Излажал дека мора да си оди и што? Негова работа. Не му се допаднала и што? Да не ја вреѓал случајно?
    Демек подобро е да одглуми дека си личи со сликите и да си поседи на дејтот. А, дека нема да ја викне пак, што има врска?
    Ма дајте, ве молам, да ве излажеше вас некој увелико ќе дрндавте тука.

На Just a chill guy, Aenarion, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.