Се договарам со девојка за на кафе за прв пат. Стигнав прв на договореното место ја чекам 15 минути ја нема и се јавувам вика идам за 5 минути, дојде со уште двајца дечки во глава ми дојде дека се сретнале по пат и ќе си одат но тие останаа, нарачав кафе девојката исто а дечкиве салати, скари ребра во фурни десерти алкохол... Седев 20 минути каде што никакво внимание немав од девојката а со нив цело време муабети. Кажав ќе идам до вц, отидов на шанк платив кафето мое и нејзино и исчезнав, после 2 часа ми се јавува кај сум бил, зошто ме нема, кажав дека имам работа. Она збесна, почна да се дере како ретардирана, кој ќе им ја плател сметката на нејзините другари сега, како сум можел така да си отидам, куп навреди и грозни зборови. Хахахах ја се згазив од смеа
Ми текна рандом онака на случкава, и реков ајде Старк кажи си како се имаш избламирано навремето. Ова ми се случи пред 8-9 години негде. Се допишувавме со една од мојот град ама живееше во Битола со цимерка ама за тој ден се договоривме да појдам Битола да одиме ПортаЏез ова она и да преспијам таму. Се поднапивме таму убо беше, јас и таа бевме, јас па испаднав и мангуп познавав една на шанк шо работеше и ми даде маса, беше вау моментот. Си ојме дома шо си ојме, муабети ова она, ај рековме ќе гледаме филм, пуштивме хорор филм, и таа демек се плаши нешто држи ме за рака, слушни како ми чука срцето, да ја допрам, а имаше големи гради , и јас улајот и реков досаден ми е филмот и се префрлив на каучот да спијам. И чупето нормално си замина да спие, сабајлето ко стана, ај рековме ќе појадуваме нешто, ми вели добро момче си.
Леле не си пробал да ја гибниш малку па јас налетвам на такви шо ке се напнат само да имаме нешто поќе.... Па недај госпо да немаме одма лути се
Затоа го пишав како блам од сегашна гледна точка, барем да фатев, дефинитивно најголемите гради ги имаше хаххаах, ама ништо, јас фатив си свртив грб и си легнав хаха.