1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најужасен состанок

Дискусија во 'Врски' започната од Trendafilka, 26 февруари 2010.

1. Koce32

Koce32 Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2025
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    19
    Се договарам со девојка за на кафе за прв пат. Стигнав прв на договореното место ја чекам 15 минути ја нема и се јавувам вика идам за 5 минути, дојде со уште двајца дечки во глава ми дојде дека се сретнале по пат и ќе си одат но тие останаа, нарачав кафе девојката исто а дечкиве салати, скари ребра во фурни десерти алкохол... Седев 20 минути каде што никакво внимание немав од девојката а со нив цело време муабети. Кажав ќе идам до вц, отидов на шанк платив кафето мое и нејзино и исчезнав, после 2 часа ми се јавува кај сум бил, зошто ме нема, кажав дека имам работа. Она збесна, почна да се дере како ретардирана, кој ќе им ја плател сметката на нејзините другари сега, како сум можел така да си отидам, куп навреди и грозни зборови.
    Хахахах ја се згазив од смеа

На olly14, M@C@, FreeToGo и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    4.259
    Мајстор.

На awkey му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.298
    Допаѓања:
    21.448
    Ми текна рандом онака на случкава, и реков ајде Старк кажи си како се имаш избламирано навремето. :rofl:

Ова ми се случи пред 8-9 години негде. Се допишувавме со една од мојот град ама живееше во Битола со цимерка ама за тој ден се договоривме да појдам Битола да одиме ПортаЏез ова она и да преспијам таму. Се поднапивме таму убо беше, јас и таа бевме, јас па испаднав и мангуп познавав една на шанк шо работеше и ми даде маса, беше вау моментот. 8)

Си ојме дома шо си ојме, муабети ова она, ај рековме ќе гледаме филм, пуштивме хорор филм, и таа демек се плаши нешто држи ме за рака, слушни како ми чука срцето, да ја допрам, а имаше големи гради :x, и јас улајот и реков досаден ми е филмот и се префрлив на каучот да спијам. И чупето нормално си замина да спие, сабајлето ко стана, ај рековме ќе појадуваме нешто, ми вели добро момче си. :drunk::D

На FreeToGo, awkey, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.207
    Допаѓања:
    4.409
    Леле не си пробал да ја гибниш малку па јас налетвам на такви шо ке се напнат само да имаме нешто поќе....
    Па недај госпо да немаме одма лути се

На awkey и GirlLove им се допаѓа ова.
  5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.298
    Допаѓања:
    21.448
    Затоа го пишав како блам од сегашна гледна точка, барем да фатев, дефинитивно најголемите гради ги имаше хаххаах, ама ништо, јас фатив си свртив грб и си легнав хаха.

На senjorita-v и awkey им се допаѓа ова.
  6. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.225
    Допаѓања:
    12.043
    Понекогаш човек да се засрами што е дел од женскиот род :|
    Кој ќе и ја плател сметката? (facepalm)

На Alex.T и eliesaab им се допаѓа ова.
  7. M@C@

M@C@ Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2017
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    746
    Паметно си правил!

На Малечка Малинка, LoneWolfGuy и Alex.T им се допаѓа ова.