Неколку луѓе што познавам имаат направено сообраќајка и после тоа никогаш не се качиле во кола да возат...
Nema vrska toa, kola e potreba mene muabetot ne mi e toa tuku nekoj takov da mi bira I da mi I da se zamisliva deka e nesto I deka ima sansi za drugite na tie godini toa mi e cudno. I neznam kaj si se pronasol ti kolku godini imas? Za da tolku me napagjas.
Не се знае за некои точно, ама во моментов збориме конкретно за нејзиниот, а она верувам си знае зошто човекот не вози кола. Ако он имал сообраќајка и бил истрауматизиран, сигурно немаше да го кодоши девојката по форум.
Forumot e mesto kaj sto se delat iskustva I mislenja za toa vo kakva situacija sme sto bi napravile a ne da se napagjame edni so drugi. Neznam so ti preci tebe toa
Зошто? Јас тебе те бранам буквално. Дека сигурно имаш валидна причина зошто пишуваш на форум, дека мажот очигледно е неспособен. Дека ако бил истрауматизиран од сообраќајка сигурно немало да ни пишуваш на форум. Не те напаѓав тебе. Или може ме реплицираш мене по грешка?
@Ane_na_Bisera16 Стави ја колата на страна, да речеме дека ете не се гледа себеси како шофер и не го бива во тоа, или ете едноставно немал прилика/можност да положи.. Ама кога ќе погледнеш дека на 40 години живее кај мајка му и нема своја куќа, тоа е веќе лошо. А уште полошо е што се плаши од мајка му и се срами да однесе дома девојка. Ако смета дека е пре рано за одење дома еден кај друг, тогаш поканата за во изнајмен стан му е за секс. Некој може ќе рече не секој има можност, да не секој може да си дозволи вила од 3 спрата, а за станче со една собичка може секој да собере пари, со малку труд. Не е најбитно материјалното, ама сето ова што на 40г не се потрудил да стане самостоен води кон заклучок дека човекот не е заинтересиран за својата иднина. А и не е само омажи/ожени се важно е и со кој, дали тој утре би се трудел за фамилијата, каков би ти бил животот со таков човек...
Pa nemal sobrakjajka mi kazal ednostavno ne stignal da polaga I nema namera naskoro da kupi, jas samo baram mislenje so bi napravile vie da ste vo takva situacija so takov tvrdoglav covek. Vo pravo si za se. I ne samo toa namkjor e namesto da si go fati vozot za potomstvo on duri si misli deka moze da bira.
Па знам дека нема сообраќајка фала богу, тоа и му го кажував на членот burevesnik. Тој пиша дека можда имал сообраќајка, не јас. Си ни ги помешала мислењата.
Ништо. Ќе го оставиш оти е мрза и луѓево очигледно бранат мрзливи мажи од некоја чудна причина. Ние треба да сме пицнати и убави 24/7, без вишок килограми и не премногу слаби, со добра работа, да пумпаме бебиња ама и да работиме истовремено, пресонални готвачи и терапевти, а за нив е доволно само да е маже. Каков е и што има небитно оти е греотка и треба да го обожуваме од глава до пети оти само постои, иначе сме голд дигерски мрсулки
Буквално. Битно прашуваат овде, "But, what do YOU bring to the table?" Кога уствари Балкански маж: некое денарче, остатокот трошење пред коперација. Жени: цела листа ствари.
Lugje so me napagjate za nekoj 40 godisnik so ne znae kako da se ponasa vo zivotot. On da e normalen kje ima familia pred se.