@Maelina Леле Е вака те замислив, при прва прилика гарант си била Токио дрифт, да избегаш од таму А него со ѓердан лук
Мене ми личи дека многу пребираш, супер си е типот, ти кажал ти да возиш затоа што не се знаете па да не ти е непријатно со некого што не го знаеш да бидеш во кола и он да те вози.. После веројатно имал трема и тресел глупости, како и секое машко на прв дејт, тоа со лукот итн., мене ми личи дека типов е супер само ти си терсене..
Се надевам дека си саркастична. Ако имал трема што би јадел лук ако знае дека треба да се видат или зошто едноставно не измил заби 2сек работа? Исто да му било за да не и биде на неа непријатно сигурно немал во слепи улички да ја тера да вози и на прв состанок да и каже дека би и направил дете.. Исто муабетот за храната и зошто не јаде...
@Maelina Дали навистина?! Леле, не знам дали да плачам или да се смеам. Како бе така, оди на дејт, а пука лук како стар дедо? Нели му е срам од тебе? Оди на дејт, каква некултура. Ужас, катастрофа. Инаку да, баш си била упорна и издржлива. Јас да бев уште кога ќе го осетев мирисот одма застанувам, излегувам и му отварам врата да излезе. Нели дека е принцеза. Овој како на мајтап излегол на дејт, така ми изгледа. Дај те молам. Девојкава оди на дејт, намирисана, средена, дотерана, а он буквално како смрдлива бубачка пред неа се појавува Дали тебе би ти оставил впечаток некој на прв дејт кој мириса на лук и кромид, не на парфем?! Исто како да отишла на пазар со дедо кој јаде лук за притисокот да не му е покачен.