Ц, сингл сум пошто си го најдов мирот уште пред години Него муабетот ми беше дека не дека коа сум бил млад, глуп и заљубен не сум праел глупости Long story short, знам за шо зборел идиотот хаха (дап, идиот!)
Па добро, според мене не е погрешно што споделил, сепак е голем дел од неговото минато и сигурно му влијае при впуштање во нешто ново. Подобро да е искрен и да знаеш на што си. Не е мала работа да те изневерат после 11 год врска. Е сега ако само споделил и тоа е тоа, тогаш е во ред, но ако зборувал само за неа, тогаш веќе не...
Излеговме на кафе и дечково ме прашува со кого живеам , му кажувам и го прашувам а ти? Ми вика , моите се сеуште живи на спрат сме посебно додека не им дојде судниот ден ...
леле... ова ми делува како да не сака да каже дека има 30+ дека сеуште живее со родителите во соседната соба а тој е сеуште во детската. Па иде муабет моите се живи на спрат посебно .... а тие у другата соба
Проблем не е тоа што живее со неговите, проблем е што нема план за да живее сам кога ќе има свое семејство. Океј е да живееш со твоите додека си сам ако не ти се живее сам, да делиш трошоци за да ти е по економично да заштедиш пари за свој дом... Ама човекот по тоа што го кажал живее со нив затоа што го мрзи да мрдне и направи нешто со своја рака па чека неговите да починат за да наследи.
A od kaj si siguren deka nema plan? Moze nema finansii momentalno, ili ete, stedi za stan, kraj kraeva Ako I'ma sprat poseben, ne gleam so e loso.