Најчестата лага е дека кога си доагам дома гледам филм и си легнувам. Се е точно само не му кажувам дека го вклучувам компјутерот и седам на фемина. И подобро да не му кажам, ке мисли дека си пишувам со некој.
Како викаат на лагата и се кратки нозете Во секоја врска на почетокот мили мои феминки се лаже, сите лажат , нема човек кој не излажал. Ме има фатено како го лажам и плус тоа го правев будала во очи дека не сум излегла и после тоа каде и да одев не ми веруваше само поради таа случка но со тек на време се се средува и довербата си доаѓа сама по себе . Затоа сега сме 24 часа заедно и немаме потреба да си се лажеме и си уживаме
Исто потполно,и секоја ден тоа.Ако јас си седам по неколку сати на фемина на Facebook а кога ке ме праша беше приклучена му викам само малце да видам што има хаха
Хехе добра тема Toj : Уште седиш на ФБ доста седиш на ФБ земи деактивирај го ФБ !!! Јас : Да да ок утре.... ( a во себе мислам никогаш а можи и тогаш нема)
* аи сакам ама имам добиено (немам, ама ке се лути ако го одбијам) * не сум на нет (а дремам на фемина) * не можам сега на нет, немам струја (знам дека ке ме гњави со глупости) * не сум лута
* Уживај (а мислам на ``пати``!) * Ќе престанам да се љутам, ок! (А нема) * Ќе го сменам тоа (Ќе се потрудам, ама ништо не ветувам, шансите се најминимални)
Што направив сега? Ништо! Сигурно? Да! Добро тогаш!! КАКО МОЖЕШЕ? --------------------- Неможам срце уморна сум!
Не ми е ништо или во ред е ( а јас ) Сеедно ми е, како сакаш... Сега си легнувам..(а тоа по 2 часа ) Не бев на нет... Инаку приметив многу од нас лажеме дека сме на Фемина хехехе
Не можам денес, уморна сум. Одам да спијам ( а ја си дремам уште на Фемина ) Не искачам денес, "дома" ќе бидам . Не сум лута. Те мразам.
Ќе ти се јавам после да праиме муабет Нема да праиме муабет јас ќе си легнам мене ми се спие, ти ако имаш работа-работиси не ме терај и мене да останувам до 2часот а си легнувам во 3ипол-4хахахаха
koga ke treba da odam kaj nego....pa ke me mrzi odma da stanam da se oblakam....ko po obicaj kasnam...ke mi rece..... kaj si po sea te nema cel saat....jas:abe zborev neso so majka mi zatoa se zadrzav....
- Не се налутив.. - Ако оди, сеедно ми е.. - Не го видов телефонот - Eве си легнувам - Ништо не ми е..