... не бе злато не пијам ти па (со другари кога е излезен) и тој како мене постојано ,, не пие ,, а секогаш е мамурен
-Леле срце ми се јави другарот да одиме на чаршијата....сеа како да го одбијам не е фер...ај не се лути..... (а ако он се јавил а кажува дека другар му го барал-ај нема врска) Поверував!!!
Не ме нервираш бе срце. Добро сум. Не сум испил денес ни едно пиво. Не ми смета ако излезеш со другарките.
Ти си за мене најубава на цел свет. Мислаааааам..јаоооооооо,. ајде слатка лага Не излегов на пиво,......бев на кафе. Како не мириса од километар на скопско Добро сум, ама стварно сум ок. Можеби и да хмммм Манипулации за да стигне до некоја цел. го читам одма Вечер ке си одиме порано да се гушкаме. охххх знам знам..поднапиен кома ...... А за порничи не ме лаже, знае дека знам....и се смееме нон стоп за тоа
Ништо не ми е ! Не дека ми смета, не е убаво... (ако облечам нешто провокативно ) Поубава си без шминка
и мене исто, особено кога ќе облечам некоја блуза со ,,огромно,, деколте (градите ми се големи), тогаш
"еве седам со ... за работа нешто се договараме", срце колку му е тешко, по ресторани и кафичи дури работи
Купив фустан кој има потпунки и не мора нели прслук .. и го облеков одма кога го купив и вика а бе убав е надоле , а нагоре онака .. дека провокативно Интересен ми е , мисли дека не знам Кога вика иди кај сакаш вака дотерана , не ми смета .. а внатре се јаде