Кога не сум расположена единствена лага која ми ја кажува е : Дојди до мене, само ке те гушкам, ништо не правиме
Кога после караница се смиривме малку и ми кажа те сакам сеуште многу, но те молам дај ми малку време да се совземам, да размислам што понатаму ке ти се јавам... И никогаш не се јави. А јас си чекав месец!
- Уба си и не дотерана. - Да се нашминкам или не? Не уба си и вака (ха ха ха ) - Јас: види колку е уба, или колку е убо облечена. Тој: која? Не видов. - Зошто би гледал други кога те имам тебе ( нај смешната лага, а помини некоја уба тап "случајно" гледаше ) итн..
Последната: " Не сакам слаба жена, сакам да има што да фатам ". Аха да, за да ме утешиш дека " не сум дебела " . Кажи си човече, нема крв да ти испијам .
*Ќе ти се јавам за еден саат (го нема пола ден) *Не сум ич спан (спие по 10 саата) *Многу сум изморен
Другарите ме викнаа, не ми се одеше мене инаку, не можев да ги одбијам, ќе се лутеа, стварно инаку ич не ми се одеше, како би си седел дома, ќе си учев таман за испитите. Ќе учам појше за следен семестар, стварно ќе учам, се ќе положам. Не гејмам ја ич, ова само една една партија у 100 години, ај заради другарчето, не ми е убаво да го одбијам.