Од кога сум со тебе, девојките не ги гледам на начин како пред тоа, нема шанси некоја да ми се засвиѓа!!!! Да, да секако....
и уште додава .. не бе злато не пијам нема врска..еве сега ке станувам за пола саат...аха да ..знам дека за два саати уште ќе биде таму исто исто...за порничите ми вика дека не гледа...ама јас знам и дека гледа понекогаш ама не ми ни смета и да гледа...и јас гледам така да....
Хахаха леле темава... Од кога сум со тебе не сум помислил на ниедна друга ! Никогаш не сум се свртел по девојка! Не гледам порничи! хахахахахахахахааа
ми текна др лага.... ќе поминеме некаде и ќе се загледа во некоја и јас ќе почнам да реагирам и тој: -не бе срце на ја манијачам туку ја гледам што носе оти после ќе ја озбориш како е облечена а јас не сум забележал во што е облечена!!!!! Е ДА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.......а она авион!!!! или -Не бе мило не ја гледам така туку гледај како косата си ја фанала!!! Божем...а типката средена ТОП!!!!!
А незнам зошто мисли дека ако сум во тренерки нема да ме гледаат Ваљда јасно му е дека има машки што сакаат баш девојки во тренерки
Мене уопште не ми смета ако гледа порничи. А најчеста лага хм... Мене си ми секако убава било без шминка или со шминка. Аха да, затоа по секоја нашминкана и деколтирана се врти.
lele ova za sminakata... istooooo ha ha ha (pred izlevanje kaj nekoj drugar se) al zlato za pola saat, po pola saat, aj za deset minuti po deset minuti...................... hahahahh jas ci cekam si znam kako e rabotata
Ја незнам што се нервирате и што се чудите што гледаат порничи. Едно е сигурно и треба на сите да им е јасно.Нема машко што не гледа порничи и нема машко што не мастурбира! Значи ако мислиш дека едно од овие две не прави, тогаш биди сигурна дека те лаже. А и уште нешто, сите се вртат по женски, тоа им е у природата
Јасно дека им е у природата,вродено им е на нив тоа ако нека гледа не е проблем,јас не си се лутам само он мисле дека јас не забележувам тој што прави па мава ефтина лага...
ова да значи и тие што се во брак го прават тоа и е природно за нив... а за вртење по жени пред некое време прочитав дека мажите поминувале по 1 година во животот зјапајќи по жени , за срамота
"Ne kasnam zaradi fudbalot voopsto ne ni gledav, nemav sto da oblecam" --- i treba da poveruvam neli???
Да, пола од тоа, ама исто зјапајќи по жени,нели??? Незнам за другите, ама ја редовно си зјапам по жени,посебно ако се згодни и средени.мажи си гледам на нет или тв хихиих