оди бе срце слободно што ти е,прошетај се,таман работа ќе љубоморам (и после му се јавуваш да го слушнеш и мислиш по тоа муабетот живи жаби плука од уста )
Еве со брат ти на по едно пиво седнавме.- А се враќа дома клен пијан . Доаѓам за 10-15 минути.-Го нема уште саат ипол-два . Абе знаеш со брат ти бевме на чорба, ме тераше многу му се јадело.-Аха он демек нејќел, заради брат ми отишол . Веќе не пијам ракија.-После два саати „Мацо ај дај по една ракија пред ручек“ . Не спијам.-А затворил очи и хрчи корне, слепа и глува ме прави . И најчесто употребуваната: Дебела си.-Сака да ми набие комплекс ама неможе знам дека сум таман .
Ахааам еве ме идам, тргнат сум, спремај те се вие. Он уште у меане. Нее сонце, само на кафе ке мрдниме, не пиеме оваа вечер. Седнуваме у кафиќ и тој како од пушка - ДЕчко дај еден коњак. А јас ваква Злато ручеков супер, малку си го пресолила само, а фацата ваква му е Сирото мое. Едит: Ја заборавив најважната, како ли само можев.. _ ајде ма, да не бев јас кој друг ќе те земеше, стара мома ке си одеше. (тоа на шала е речено, ама сепак капачето му е ставено, сеа да не го објавувам јавно)
Во ред душо ке се сменам Извини сонце не го мислев тоа Не дека сум љубоморен или нешто слично, ама кој беше типот што се поздравивте ? Ми изгледа познат од некаде затоа ... Нема веќе да ти ги читам пораките еве ветувам нема веќе (И у позадина уше да го имаше моментот од Друже Тито ми ти се кунемо ) Еве од денес ти се колнам нема веќе да ти барам пасворди од фејзбук и слични такви ствари
епа девојки мојот ни пие ни пуси ниту пак во други девојки гледа не бе не ми вика дека не го слуснал телефонот дека он човекот работи не гледа фудбал ни други репрезентации,не излегува со другари до раните утрински часови неее скраја да е и не не го чекам по пола саат секогас е точен ех тие лаги пари да беа мојот ке бесе милионер
Јас други девојки не ни погледнувам.. а тој по секоја втора се врти и ја буљау гз Не играм веќе ми се смучи (аха сигурно) Ич не ми се спие (веќе заспал) Оваа грешка нема да м исе повтори, ветувам.. јесте наредните 24 часа,нема! Не го слушнав мобилниот (даа,да па глув ли си )
да допијам пијачката и идам а јас чекам едно 1-2 да измијам заби и ке ти се јавам-а тој се рекламира по фб не гледам порничи а уствари само на тоа мисли....итннннн
јас,, утре ке одам до трговски тој,,добро ке одиш јас,,денес одам трговски тој,,не не не студи друг ден,јас ке те однесам мн мн честа лага
најголема лага негова: Не не мие другарка.....по извесен период(неколку дена ) ме побара да излезиме за на кафе,или и пишав порака на моб за роденден....итн. значи
Тој: Мамурно утро. Веќе не пијам и не одам на диско, само со тебе ќе сум си. Наредниот викенд ете го пак отишол на диско и па мортус пијан.
Ко ке гледа во женски и јас ке му речам: е сега што зјапаш? - и тој ке ми речи ама чеј сега да ти кажам нешто ( ке се мисли стоо саати ) и на крај ке ми смени тема и така секој ден... Јас ке му речам ако ке излезам со другарка ми да си купам нешто и тој ке ми речи аа ако одии излези и дури сум излезена ке му се јавам и муабетот абе уште ке шеташ од сабајле си излезена мене не ми смета ама ке се измориш... хахахах абе машки муабетии )
Искуството ми потврдело дека следниве реченици биле најлажни: - Не, бе не сум љубоморен. - Не е до тебе, до мене е. - Не пијам веќе! - Уф ама е грда онаа! (ама радо би и го...
Злато не дркам, не гледам порничи. Идам кај него, за да пуштам you tube доле ми се отвара you jizz.. Кoга прснав да се смеам.. ХАХАХА
Не, не се ебам со твојата најдобра другарка, душо. Не, и паднал мобилниот до шољата затоа влегов со неа, гад и беше да го земе сама. Не знам зошто си параноична, само 45 саати ми беше исклучен мобилниот.
^ Јас: Ке можеш да се уклучиш на скајп Тој: Не бе срце мое немам пари ........ за пола саат се јавувам .... Јас: Бебче што ми праиш.. Тој: Ништо срце еве сони играм со другариве ... Спојлер сонце на мајка ... разиграно ...