Многу ми беше досадно без тебе на излегување. Од утре не пишам спортска ( ова секој ден го слушам ) Не пијам веќе. Наредниот викенд : Сите пијат како да делам само јас,не дека сакам Кога е сам излезен - Не гледам во други,само на тебе мислам ( да бе,јас од вчера сум )
Дечкоми е секогаш искрен со мене ... мислам дека до сега не ме лажел.... па нема и зошто, кога ке видам некоја ептен јака му велам... ауу види га бе колку е јака или има јак газ... или ако го прашам за некоја јака ли е и ми одговара искрено... кај што сака таму оди, што сака тоа прави и мислам дека нема зошто да ме лажи па и јас зјапам во мажки и му викам ееј колку е згоден.... Башка не сакам да ме лажи нека ми ја кажи вистината нема јас него да му забранам нешто... никогаш не сум го правела тоа а и нема да му забранувам така да ние сме си искрени со дечкоми
se..se...ali naveke marazam koga ke go vida namurten i koga ke go prasam sto ti e...ke mi rece nisto ne mi e....
ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД САМИОТ СЕБЕ, НЕМА НИКОЈА КАКО ТЕБЕ... ПА ТОА Е ЛАЖЕН ПРОФИЛ, ТОА НЕ Е ЖЕНСКО, ТОА Е МАШКО СО УКРАДЕНИ ЖЕНСКИ СЛИКИ (а го разоткрив дека профилот е вистински ама се правев дека верувам за да видам колку далеку ќе оди и да не опишувам се што открив, а јас го баталив и се ожени со истата од тој профил)... НЕ СУМ ЖЕНЕТ, ТОА ТАА ГО НАМЕСТИ, ТАА ГИ НАМЕСТИ СЛИКИТЕ, ТАА Е НЕНОРМАЛНА ОПСЕДНАТА СО МЕНЕ... НА РАБОТА СУМ/БЕВ, НЕМАВ ВРЕМЕ ДА ТИ СЕ ЈАВАМ (а во исто време тој не знае дека ги следам активностите од неговиот друг профил на фејсбук, во кој не сакаше никако да ме прифати за пријател).... УМИРАМ БЕЗ ТЕБЕ... АКО НЕ СУМ СО ТЕБЕ ЈАС ЌЕ УМРАМ... ОТИ МИ НЕДОСТИГАШЕ И ТИ МЕ ОСТАВИ ЈАС ПОЧНАВ ДА СЕ ДРОГИРАМ И СЕ ДРОГИРАМ 2 НЕДЕЛИ, И ВЕЌЕ ПРИМАМ КОКАИН, ШМРКАМ И ИНЈЕКТИРАМ, А ДЕНЕСКА ШМРКАВ 20 ГРАМА ДРОГА.
Нее душо не пијам појќе ( а тој уште малку заштитно лице на СКОПСКО ќе стане ) НЕ БЕ СРЦЕ НЕ СИ ДЕБЕЛА ! ( лагата што секој ден ја слушам по 17 пати )
Не бе не сакам животни , ни за тебе не би чепнал маче Да да додека завчера не се појави со мачето в раце
Могу те сакам-лага најдобар си-лага немам сретнато дечко како тебе-лага има и многу други лаги ама не ми текнува
Исто важи и за машките. Најдобра е таа со која моментално се во врска. Или муабетот “јас сум кропирал многу девојки“, “можам да си фатам женска кога сакам“, “бев синоќа со другарите на кратко колку да не ги одбијам, им ветив и се вратив со такси“
Сонце само тебе те гледам. Сонце нема како тебе. И најдобрата за мене: Сонце не се сеќавам на неа. Не ми текнува сега.