истооо хахаххаах жими све ти зборам, вака ама ич не ми доаѓа да си пишам или видам со некоја.... ммммхмммммм
и кај мене истото ништо не ми е ..а смуртен или ќе се налутит што си лут не су лут а тојј пукат од нервоза и лутина
Не ти кренав телефон затоа што: се бањав,се туширав, заклучував врата, бев во лифт, зборував со соседот пред врата..а знам дека тогаш не е расположен и не сака да разговара со мене
ХАхаааааа, најјако или ај дојди кај мене ќе гледаме филм. А да му речам нема филм што барам да идам. Абе претстава, опера нешто, балет на МРТ,. ќе се најди.....
јас: ( пред излегување) срце како изгледам тој:супер си многу си убава, па и ти нема потреба толку да се дотеруваш де ова, де она за мене секогаш и секако си убава да за ова сигурно ќе поверувам, да му излезам мрсна, неизбричена, смирисана на пот, неиздепилирана и тогаш че му бидам убава најубава во светов
Уште малце ке седам и ке си дојдам... (oн доага после 3 саати ама малце ке седел.. ) И кељава да се ишишаш пак ке те сакам. ( така вика пошто знае дека никогаш нема тоа да го направам ) Вечер стварно дома ке седам не идам нигде ... ( а знам дека нема шанси да остане дома макар и кога е уморен па дури и болен )
1.Ќе паузирам со пушењево ( а паузата некако на холд ја ставил) 2.Идам за 5 минути ( А у превод за 45 ) 3.Не хрчам јас ( а на одмор коа бевме изпила цела шума) 4.Ќе си легнам јас порано ( идам јас кај него он стратегии играл цела вечер) 5.Коа ќе се дотерам во некои попровокативно парче облека ... ,,Хмм абе ти дотерана толку а јас во патики сум .... е ова највеќе ме вади од кожа , па шо не си се средил и ти коа знаес дека ќе излегувамееее
Најмногу се нервирам кога ЗНАЕ дека ЗНАМ дека лаже и пак продолжува. Се слушаме пред пет секунди, го зезаат некои девојчиња во позадина, го прашувам кој те зеза и се смеам и ми вика "Ненад бе, еве слушни го" и во тој момент се осеќам како најголемиот дебил на светот! Мислам, јас Ненад ниту го знам, ниту сакам да го знам, така да воопшто нема потреба од такви глупости...вака само повеќе ми се раѓаат сомнежи
Sekoj vtor zbor me lazi,,kaj si do vmagazin a on lezi vo spalna ili e kaj drugarmu,,do kaj si koga ke si dojdis , pred kuki sum eve a on uste ne izlegol od tamu kaj sto e ,,me vadi od kontakt nekoj den zemam partali i begam od nego
Обично сме многу искрени еден спрема друг , го познавам добро и знам кога лаже или измислува од него И само ќе почнам да се смеам ке кажам ДОБРО, и тој : абе неможам да лажам одма ме познаваш
Не е лага лице правење е Пред некој ден му викам „Абе срце зошто само кога сум дотерана, средена во косата и нашминкана ми викаш дека сум ти убава?“ и тој „Не бе секогаш ти викам„ И од тој ден па наваму секое сабајле кога стануваме од спиење ми вика убава ми си, јас мрсна во косата никаква разбушавена тој „убава ми си„
Јас: Ајде вечер да изаваме? то: ќе видиме ќе се договориме ,кога треба да изл. немам пари ако сакаш договори се со другарките, и утре или после 2 дена ќе излезе со другарите е како тогаш има пари ??? Веднаш заспав не ти се јавив, имам работа ... а тој всушност си седи со другари и многу е понижувачко ако се јави на девојка му . другооо од утре не пијам , не пушам веќе, не се замарам со глупости
Немам забележано нешто да ме лажи, едноставно ке ми кажи како што е.. Ако не сака денес да се видиме ке ми кажи, ако работи нешто исто....ако е изморен и сака да одмори, ако излегува,ако пие,ако игра игри... ништо не ми пречи, јас што сум му на него да се плаши од мене за да ми кажи? Ни сум му љубоморна ни па тој е а за порничи нека гледа и јас гледам... или ако зјапа по женски, јас повеќе зјапам ке му кажам ее види ја оваа каква е и така си коментираме ... и баш ме радува што немам потреба да коментирам за некои лаги,што ги нема, што се непотребни и глупави
Ко ќе го прашам ти е мака? ти се спие? НЕ! А тој цел ден на работа гледам му се спие му се плачи... Нејќи да си одиме