E ako de. Kude Miceta karsi garnizon ke najdes ubavi jabuke. Samo ne kupuj mnogo da ne se stavljas na trosak .Edna ke zavrsi rabotu.
Ајде еве ме, купи па врати се, пуцај.... пази..смири се.. АААААААААА..... *млад си беше и си остана млад*
Ништо сестро живи си живот терај си работу овде много топло, ја викам има клима у пекол. Ајде гасу много скупо од овде да врту.
Чек да ископам пут прво па да гу најду, де бе куде најде да се привржеш за њума.. Тамн си мислеше млеко ке ми олади и пепелашку да гу чују..
"Изнадезодорансираја си се" Го слушнав скоро у Струмица и сеуште се обидувам да го изговорам без грешка
Џенарики - Мали зелени сливичиња ( почеток на јуни или јули ги има , зреат ама кај нас сите ги јадат зелени ) Коколе - Оревче ( ова ми го кажа баба ми ) Бабуле - Балонче ( и ова од речникот на баба ) Тафраче - Торбичка Запаши се - Врзи се ( на пример куварска престилка да врзеш ) Тупа - Удира Светулки - Сијалички Јабана - " Ако не се спасиш на време од токсични луѓе , ќе отидеш јабана " - Ова му доаѓа како демек ќе се разболеш од нервоза со токсични луѓе .
Ф'ртуна мислам е летало/змеј , или kite на англиски. Бафтир мислам дека е несреден човек, размаен, како да кажам. Пр. Шо си ваков ко бафтир?