Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

На гости кај него или тој кај тебе

Дискусија во 'Врски' започната од maja8, 8 март 2010.

1. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Доаѓа и тој кај мене и јас кај него . Нема потреба од поводи и слично си доаѓаме едни на други на гости . Се знам и јас со неговите и тој со моите така де нема проблем. Инаку почесто сум јас кај него :lol:

На Barbie07 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    21.181
    Секој ден еден кај друг си станавме дел од инвентарот тој кај мене а јас кај него :lol:

3. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Почесто тој кај мене, него ли јас кај него..
    многу јасно: домашен терен :rock:

На Twinkles и natemila им се допаѓа ова.
  4. siaSweet

siaSweet Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    145
    Сегашниов е првиот што сум го донесла дома, исто како и прв кај што сум била на гости дома кај него. Си одиме на гости често,секој ден различно дали тој кај мене или јас кај него.

5. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    кај мене се уште не сум го донела, срам ми е а и не сум подготвена за тоа (си имам причини зашто) а кај него 2-3 пати сум била и тоа кога неговите не се дома. Баба му ја запознав и сестра му, а неговите не, не можам уште да се пресрамам :$ :tmi:

6. cinderella93

cinderella93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    49
    повеќе пати сум била кај него дома, но кога е сам и еднаш кога беше само мајка му дома, бев и во германија на гости пошо некое време е тамо, ама сеуште не бил он кај мене дома, мислам не дошла таква прилика, и некако не сум баш спремна кога ќе помислам со запознавање со моите, но се надавам дека наскоро ке биде и тоа :wasntme:

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Си одиме најнормално еден кај друг, меѓутоа тој кај мене почесто бидејќи живеам блиску до каде што работи и плус почесто сум сама, т.е. тој никогаш не е. :wasntme: Мислам, се знае со моите ама претежно не се дома, а и што ќе ни се де. :lol: Јас кај него си одам баш како на гости, со сите нишани со сите дома фамилијарно, окапувам по пола ден, тек вечерта си одам, бидејќи ретко и одам. :D Ама многу убаво се чувствувам кај него. :inlove: Еве утре ќе одам, да гледаме фудбал. :lol:

На cinderella93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lavica.4

Lavica.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Odime godina ipol ni toj kaj mene ni jas kaj nego..jas nisto ne svakam..sum go pokanila ne dosol mi vika ima vreme,a ne me povikal kaj nego....mene nisto ne mi e jasno do kade ke odi nasava vrska??imam drugarki sto si odat edni kaj drugi a odat mn pomalce od mene koga ke im kazam duri neprijatno mi e.....neznam dali odam po vistinskiot pat.Imame po 20 god.ako imal nekoj vakva situacija neka pise...ve molam .pozdrav!!

9. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Разговарај со него не сте веќе деца, што има врска, долго време сте заедно. Можеби него му е непријатно затоа. Прашај разговарај.

10. Lavica.4

Lavica.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Neznam...i negovite doma znaat isto i kaj mene,sramezliv e,dali e do toa nz.doma go zezaat ova ona...masko li e sto li e!sekogas treba jas vo se prva da sum...:-\

11. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Епа сега ако го сакаш ќе разговараш ќе го опуштиш малку ќе го ослободиш нема врска ако си прва во се.
    Немој така јас изгубив една врска поради вавки глупости, тој срамежлив па инат водевме итн итн

12. loverangelx3

loverangelx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    40
    Најчесто јас одам кај него... :)

13. orchid28

orchid28 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    156
    Подолго време ме тера да одам кај него но уште е рано ..
    Вчера ги запознав сестра му и зет му и можам да кажам дека за џабе си бев нервозна цел ден пред тоа :)

14. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    одам кај него и тој кај мене гледаме филм знаедно :D

15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Повеќе сакам кога он ќе дојде, мене таму ми е непријатно, сум била само еднаш и толку.

16. WildNightGirl

WildNightGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2014
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    96
    Колку често? ..хм, па можеби 2,3 пати во неделата. Најчесто коа го изнервирам со моето доцнење па сврати и напраи некој ред муабет со мајка ми додека не ги прекинам, некогаш и почесто, зависи како де. Бидејќи не познавам срам, сеедно ми е дали тој е тука или јас сум кај него. Кај и да сме, дома сме. 8) :rofl:

На devojka54 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    бидејќи он не живее у мк (али не е далеку сепак :D) аа и е така поприлично зафатен јас одам кај него, али кај и да е го очекувам и у мк да дојде (мора не за друго заради мене се разбира :D) :D

18. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    И јас му идам на гости и он иде кај мене ;) пошо живејме во различни градови,секако останвиме на спиење...и кога бевме дечко и девојка,а и сега од ко се веривме. Уствари,не се осетвам ко да идам во гости,туку како дома,си гледаме тв,јадиме, заедно,одам кај него на работа,му помагам :)

На devojka54 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. RajskataPtica

RajskataPtica Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    59
    Јас предходно имам донесено дечко дома и тоа за многу брз период од врската, но откако раскинав со него сфатив дека сум згрешила зошто сепак било тоа прерана одлука.. за врска од месец - два.

Сега веќе имам дечко и сме во озбилна врска и подолга.. по повеќе од 6 месеци го запознав со моите зошто сметав дека е личност која треба да ја знаат и познаваат доволно добро. :)
    Мене неговите ме знаат уште од првиот месец и сум прва девојка што влегла кај него во куќа и што ме запознал со неговите.
    Почесто сум јас кај него отколку тој кај мене и тоа воопшто не ми пречи.

Секогаш сум сакала да го запознаам дечкото барем со едниот родител, зошто ми значи и нивното мислење. Немам против тоа и дома да го донесам зошто не гледам нешто погрешно во тоа да знае каде
    живеам, каде спијам, какво кафе ќе му направам, доручек и сл. (карикирам)
    Едноставно .. штом сум со него толкав период и планирам некаква иднина со него, сакам да знае се за мене, а и јас за него.

Како и да е, вие самите би требало да си донесете одлука до каде ќе ви биде границата во зависност од тоа каква ви е врската и односот во врската. :)

20. Lavica.4

Lavica.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    Ne go svakam zivotot.....premnogu go sakam! :-\ ne me svaka....odime godina ipol nesaka da doaga kaj mene mi vika rano e....a ne me vika kaj nego negovite me znaat onaka i po tel i se....zosto nesaka......a sramezliv e....na kolku vreme vie pocnavte so odenje?mn li e god.ipol?vw molam neka pise nekoj.fala.