Зошто да раскине ако е среќна со новиот дечко? Не е фимтата се да се реши ако е сингл. Финтата е да биде среќна.
Затоа што не е среќна никако моментално. Еве и самата таа погоре напиша дека не е, и дека ќе земе слободно време да размисли. Некој погоре напиша дека дечкото во кој е вљубена вистински да ја сакаше ќе се замешаше и бореше за неа, а не да ја остави во туѓи прегратки и да му е гајле што има проблем со мајката нејзина и другиот дечко. Тоа не е взаемна љубов.
На две столчиња не се седи , ама на три може и да се подлегне . Јас не би била во.врска доколу немам расчистено со предходната врска . Сепак , ситуацијата на членката е комплицирана . Најдобро е да седне и да размисли со ладна глава , што и како ќе постапува во иднина ло. Јас никогаш не би и го направила на ќерка ми тоа што мајка и и го прави .
Да не сакаш песна да ти пееме? Ако не е ништо сериозно со ниеден од тројцата ќе разберам, у спротивно е за осуда.
Со ниеден не сум во врска, ниту пак ќе бидам во блиска иднина. Едниот знае дека сум во контакт со двајцата. Другиот знае за првиот, а на третиот не му е гајле дали имам некој друг. Плус, со едниот раскинав, ама ме притиска и знае некогаш за ме залапа. Вториот го гледам еднаш на секои 6 месеци, а со третиот почнав пред некое време да се гледам.
Отсекогаш сум била против се дури јас не се најдов во таква ситуација но не каде што јас седев на 2 столчиња туку он... се запознавме на забава преку другар каде што беше со девојка му но не ја претставуваше како негова девојка, после тоа почнавме да збориме и да се гледаме. Ни еднаш не ја спомна пред мене а знаев дека се заедно, ми се смачи од се го тргнав од секаде почна да ме бара преку други луѓе и му кажав отворено дека јас имам чувства за него но не можам себеси да се погазувам и дека мора да бира меѓу мене и неа. Ја остави, и сега сме заедно.
Така ако гледаш, со кој и да си треба да се плашиш. Секој е способен да изневери во дадени околности.
Исто како што лојален човек знае да изневери така и неверен да стане лојален. Многу добро ја знам нивната приказна и баш од таа причина не се плашам, веројатноста дека секој човек во животот во одреден миг ќе те заебе и не гледам поента врската да си ја упропастувам поради стравови.
Nema sedenje na dve stolcinja, ako se pojavi nekoj vtor dlaboko vo sebe znaes deka so prviot e zavrsena rabotata a edinstvenoto nesto so te pridrzuva ne e ljubovta tuku vremeto pominato zaedno i spomenite koi so navistina ne se ni tolku vazni no sepak predizvikuvaat nekoj strav i izmesani emocii koi ne teraat da mislime deka vsusnost imame cuvstva kon dvete licnosti. Bev vo ovaa situacija i napraviv glupost zaradi toj strav, srekna sum sto momceto ne otkri zosto bi ostanal skrsen. Ne prodolziv da lazam tuku se skarav odma i sega sum so toj vtoriot i mi e preubavo, ne se kaam no sepak svesna sum deka napraviv greska pa zatoa, koga ke vi se pojavat nekoi simpatii kon druga licnost, a ste vo vrska skratete gi site dvoumenja i bidete iskreni so vasiot decko/devojka stavete kraj i ne razmisluvajte mnogu. Ako se dvoumite pomegu dve licnosti izberete ja vtorata zosto ako prvata ste ja sakale dovolno nikogas ne bi ve privlekla vtorata. Bidete slobodni i zivejte go zivotot bas kako sto sakate i so kogo sakate, ne gi trosete izbrojanite casovi lazejki i somnevajki se vo svoite cuvstva