Ќе ом ,ќе јадам и пак ке дојдам,чекај ме на ќошо Леле низ ова корзово колку убај чупиња имало бе браат
Не се замарам,џомити многу важна е работава Шо боја да ја варосам кујчава,мислам дека бела најмногу че одговара
Црну мат боју имате ли ? Мат немамо a зашто ти гу треба? Имасмо али с'г моментално снемасмо. С'г још малко с'лнце ке пројде па ке се оладимо, мада преко д'н е пекол
Сеа уш малу сонцено че си ојт па че се оладиме а преку ден да изгориш е надвор ! Леле колку згоден дечко..ке му пријдам...можеби ке биде нешто ..
Леле шубав е дечконо...че му пријдам ....мош че биди нешто.. Сега ќе појдам до пазар да земам домати и краставици..
Че појдам до на пазар да зеам патлиџани и крастајци.. за следниот/следната : Како дете сакав да сум рапер но не сум
Ко дете сакав да бида рапер ама не су. Сакав да одам во парк да го прошетам кучето но одеднаш заврна и не појдов.
Сакаше да идем у парк да га прошетам куче ама од едан пут заврна и не отидо. Вечерва ќе бидам дома и ќе го гледам филмот којшто ти ми го препорача.
Како дете саках да бидум рапер ама не сум. Вечер ке бидум дома и ке го гледум филмут шо ти ми го препорача.
Вечер че су дома и че го глеам филмот шо ми го кажа ти Леле од каде си ти мор срцка ? Многу струшки ми звучиш хахах. Јас бев на плажа и таму јадев сладолед.
Сладолет ли?Обожавам сладолет од малинки и капинки.Лета воа распусто уште малце,а ич неќам воа школото да почне..
Zivoto e ubav ako znajs kak da gu zivejs. Ne mora da bideme najdobri, dovolno e da bideme podobri od vcera...