И најдгиот пат започнуе со првиот чекор Се разденува, во стварност повторно се селиме, како закана ни доаѓа време да се разделиме...
Се раздена, пак в вистина се селиме, со заканвење ни идет времето за да се оделиме Сакав само да разговарам со тебе, да се сетиме на она добро време...
Сакав само да праам муабет со тебе, да се потсетиме на ноа арното време За да ја почувствуваш убавината на некоја работа, мораш прво да ја почувствуваш горчината на истата.
За да е осетиш убајната на некоја работа, требит прво да и е осетиш горчливоста Да се заљубиш не значи да сакаш, човек може да се заљуби и додека мрази
Да се заљубаш не значи да сакаш, човек може за се заљубе и додека мразе. Магла пак ме покрива мириса на невоља ноќва сум ти така сам. Улици накиснати прозорци расплакани, каде ли си бар да знам...
Ајде ќе направам така, по што сакам и јас да учествувам во темата (ми дозволувате, нели? ) Не е диалект ова моето, али се блиски јазиците многу... Мъгла пак ме покрива мириса на неволя нощта съм ти така сам. Улици накиснати, прозорци разплакани, къде ли си поне да знам... :geek: Мислам дека нема да се затрудни никој на ова: Никога не се връщай там, където си бил щастлив, ако искаш, това което си преживял там да остане живо в твоята памет.
„Никоаш не се враќај таму кај шо си бил среќен, ако сааш тоа шо си го прошол таму да остане у глаата твоја“ Слушаш ли, ноќе кога светла изгаснат, болката в срце како да ми сопрела, заспиј моја љубена, само не заборавај, парче сон за мене сочувај.
Чуеш ли, вечерно време к'т светлата ќе се изгаснат, болката у срце како да ми застанала, спи моја сакана, само не забравај парче сон за мене да чуваш. “Дипломат е човек, којшто ќе ти каже да одиш по ѓаволите на таков начин, што ќе го очекуваш патувањето со нетрпение”
Дипломат ти е чоек, шо ќе ти речит да ојш по ѓаолите на таков начин шо ќе го очеквиш патувањето со нетрпение. „О, кога би можел да го изменам она што било порано и да почнам наполно одново.“
о,коа би можел да го сменам ноа шо било порано и да почнам наполно одново за следната , време ке помине,време за плаченје,души ке прозборат,некој ке дознае каде погрешивме ...
времето че помини време е за плаченје душичките че прозбора кизнај кој че дознај кај згрешивме.. Понекогаш луѓето се обидуваат да ме "оцрнат",а не се ни свесни колку добро ми стои црно
понекоаш луѓето пробуат да ме оцрнат,а не се ни свесни колку добро ми стое црно Во животот не се битни луѓето кои ти посакуваат среќа туку оние кои те прават среќен...!
У живото не се битни човеците шо ти посакуват среќа туку тии тии шо те праат среќен. "Смеј се кога си тажен,никогаш не знаеш кој може да се заљуби во твојата насмевка"
Не ме замарај коа ти викам..ми досаден си ми така...еееееее и дај тука тај телефоно...шо си го земала.
Замисли никугаш да не си сам, а секугаш да си осамен Погледни, ќе видиш само еден обичен смртник, без концепт за револуција
Погледни, ке видиш само еднога обичнога смртника, без концепт за револуцију Излези момче право на тераса, и поздрави ја Гоцевата раса, кренете раце високо горе...