Сакај за да можеТ и другите да те сакеТ хххах ТеШко се врзувам за некоја личност , но кога тоа ќе се случи... е тогаш сум се зезнала за сите времиња !!
Тешко се врзуам за некоа личност , ама каа че биде тоа .. е тогаш сум се заебала за сите времиња Жолт долг волк полн со болви
У СРЦЕ НЕ ОСТАНУЕВ НИ УБАВИ НИ ЗГОДНИ,НЕГО ПОСЕБНИ И РАЗЛИЧНИ. Сакаш да има нешто меѓу нас?? -Даа еден голем ѕид.
Сакаше да јајш? Мојш слободно. Кој e неискрен со другите, тој на крајот престанува да биде искрен и со себе.
Кој е неискрен со другите, тој на крајот престанвит да бидит искрен и со себе. Парите не ми се проблем - Пари нема !
Парте не ми са прублем - Пари нема! Ти бил даден ОВОЈ ЖИВОТ, бидејќи си доволно силен/а за да го живееш.
Ти бил даден виа живот,бидејќи си доволно силен/а за да го живеиш. Животот е убав ако знаеш како да го живееш.
Не сум од Куманово ама го знам дијалектот. Живот е убав, ако знаеш како да га живиш. Јас сум јас, затоа што не си ти.
Ногу е жешко надвор човек не може да излезе. Најубавиот подарок за една девојка е да знае дека е сакана.