Ko че се сака се бара начин, а ко че се најчи се бара причина! Си доаѓа мажот камен пијан,жената му плеснува еден шамар и му вика: - Ќе пиеш ли уште!? Мажот ќути. Жената пак му плеснува шамар и му вика: - Ќе пиеш ли уште!? Мажот пак ќути. И по трет пат му плеска шамар и му вика : -Ќе пиеш ли уште бе!? -Добро бе,дај стави уште една чашка ко си запнала...
Си иде м'жо каман пијан,жеента му плеснуве един ш'мар и му вике: -Ќи пијш ли оште!? М'жо молче.Жеента па му плеснуве ш'мар и му вике: -Ќи пијш ли оште!? М'жо па молче.И пу трет пт ми плеснуве ш'мар и му вике: Ќи пијш ли оште бе!? -Добро бе,ај клади уште една чаша ка си запнала.. -Животот не се мери со секунди, туку со моментите кои не исполниле со срека...
Животот не се мери со секунди, туку со моментите кои не исполниле со срека... -Животут не са мере ус секунди,него ус моментите кои на исплниле ус среќа... *Има само две големи трагедии во животот; едната е некој да не го добие тоа што го сака, а другата е да го добие.
Има само две трагедии уф животут; едната е некуј да не гу дубие тоа шо гу саке, а друагта е да гу дубие. За сите шмизли имам добра вест,сеуште сум таа што ја викаат THE BEST!
За сите шмизли иам една добра вест,уше сум таа шо ја викат THE BEST ! Животот не е врзан во панделка,но сепак е многу скап подарок.
Животот не е врзан во панделка,но сепак е многу скап подарок. Живото не е врзан у панделка, ама сепак е ногу скап подарок. *Не ви треба некој кој ќе ви симнува ѕвезди, туку некој со кого ќе ги гледате ѕвездите.
Не ти треба некој шо ќе ти симнуе ѕвезди, тук’ некој со кој ќе ги гледаш ѕвездите. *Богатството е налик на морска вода....колку повеќе ја пиеш толку повеќе си жеден.
-Богатство наликуе на морску воду ..... колко повише гу пиеш толко повише си жедан ... *Меѓу пријателите треба да ги сакаме не само оние што ги натажува нашата несреќа, туку и оние што не ни завидуваат на среќата.
Меѓу пријателите требит да ги сакаме не само оние шо ги натажвит нашата среќа , туку и оние шо не ни завидвет на среќата. Алиштава ми се водени.
Раната шо се криет споро и тешко заздравуват Отидов до во продавница, купив домати, па потоа ги изедов заедно со другарка ми.
Устите твои да ми станат навика Кога морав да одам им реков, се што имам и куќа ии нива, нека земе што му треба секој, само црешата да ја најдам жива
Кд мораше да иду им кажа, све што имам, и куќу и њиву, нека земе свак што му треба, само црешњу да гу затечу живу Сите одат со песна на Евровизија, само ние со цел албум .
Сите одат со песна на Евровизија, само ние со цел албум . -Сите оат ус песна на Евровизија,само ниа су цел албум. *Да издржиш е тешко, многу потешко отколку да пуштиш и да се откажеш.
Д издржиш е тешко, ного потешко уткулку да пуштиш и д с уткажиш. Ние двајца многу можевме, а среќа немавме да се земеме.
Ние двујцта ного можееме ама среќа немааме да се земаме. Цела вечер ја гледав неговата насмевка,гледав во неговите очи како ништо друго да не постоеше на светот.
цела вечер га гледах неговата насмевка,гледаах у неговите очи и как ништо друго да не постооше на свето. Kако дошол,така и си отишол!