Вчера си поминав супер на забавата... знам, не е нешто посебно, од Скопје сум. Кој говори на Германски?
А што сакам да учу германски ама од школу ни понудива или Француски или Италијаски...и ја избра Италијански....Иначе ви феминке како сте ми данска?
одлично, не до толко, јутре треба у школу да иду, а не ми се иде.. и ме много мрзи.. али тој е живот. ај тоа ^
сенвичи со кечап.. шо привлекува кечап мори .. кашкавал и салама не ќе пишуваме реферати овде.. сенвич со кубас шо фали во реченицава? сенф к15 DD
Арни сме... Си живуркаме... Од некоо причина никојпат не сам размислувала на струмички...стварно не знам оти. И ја саа утепах ме мислејќи шо да напишам а да звуче како струмички. Мислам оти ми успеа.
Ц ц ц... расипаате темата, мрш там. Треба еден член да пуставе реченица, и тај пуд него да га каже на неговио дијалект, а у исто време и нова реченица да стаа. Аман, аман. Ај да прудожеме. Иначе и јас никојпат не расмисљувам на струмички. Дваесет години од денес ќе бидеш поразочаран од нештата што не си ги сторил, отколку од оние што си ги направил.
Двајсе години од денеска ќе бидаш поразочаран од работте шо не си ги направил,отколко од тии шо си ги направил. За следната форумџика: Не живејте во минатото, не сонувајте за иднината, концентријајте се на сегашниот момент.
Не живеајте у минатто, не сонувајте на идниинта, концентрирајте се на сегашнио мумент. (е сега со акцент е подруго) „Знаеш што? Сакам дел од мојата душа да сокриеш во твоето срце, мојата насмевка..нека биде во зеницата на твоите очи.. мојот допир..нека го сртне твојот.. и телата нека танцуваат во ритамот на страста. Знаеш што?..мојата тишина нека ти зборува, моите очи нека те галат..моето срце тивко ќе го шепне твоето име.. Знаеш...јас сум само ЖЕНА....“ Малце подолго.
„Знааш шо?Сакам дел од мојта душа да скриеш у твојто срце, мојо осмех.. нек биде у црнката на твојте очи,мојо допир...нека го сретне твојо теалта нека игрт у ритмо на страста.Знааш шо?.. мојта тишина нек ти говоре,мојте очи нек те гаљат... мојто срце тихо ќе го шепне твојто име... Знааш ... јас сам само ЖЕНА...„ Во тешките моменти се дознава дали имаш пријатели или само список со имиња.
„Уф тешките моменти се дознаве дали имаш пријатели или само список со инијна.“ Боже чувај ме од пријателите, од непријателите не, сам можам да си се чувам од нив.
''Господи чуви ме од пријателето, од непријателето не, сам можам да се чувам од них '' "Цел мој живот беше мечтаење, мечтаење кон подобро утре и исполнето со надеж дека се` ќе биде онака како што сум замислила "
Цел живóт ми беше мечтаане, мечтаане за поарно утре и исп’лнено су надеж ути сичко ќе е така как’ шо сам си замислила. Ако мојот доктор ми каже дека имам само уште шест минути да живеам, нема да седнам и размислувам. Само ќе почнам малку побрзо да пишувам.
Aко мојо доктор ми каже оти имум само уште шест минути да живеам,нема да седнум и да размиславум туку само ќе почнум малку побрзо да пишувум Тоа е закон во животот. Каде и да одиш, ќе се вратиш на почеток. Колку и да промените секогаш ќе се вратите на местото каде што сте биле среќни . Колку и да бидеш добар, не можеш да го замолчиш ѕверот во себе. Каде и да одиш, немој тоа да го заборавиш. Секој се враќа на крајот во својата родна куќа !