На кое место се чуствувате најубаво додека сте со љубениот?

Дискусија во 'Врски' започната од suGarBaby, 29 јануари 2010.

1. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    179
    На едно посебно место каде што само ние одиме :P

2. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Кај мене или кај него дома..во соба,запалени свеќички со мирис на ванилааа и јас и он во кревет си гледаме некое филмче или си муабетиме,си се гушкаме,бакнуваме,грицки-мицки..ммммммммм :$

Зимава,едвај чекам да падне снегче,се договоривме ќе поминеме викенд кај мене во викендичката близу Скопје,нежности под ќебенце,покрај новиот камин со добро музиче и домашна правена пица :inlove: Can't wait!!!!! :inlove:

На Oaza.123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    пааа кај него дома и во парк, оти сме сами :lol:

4. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    хехех со мојот дечко сакам да сум на некое мирно затворено и топло место каде што никој не би можел да не вознемирува а и секако да има кревет :angel:

5. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    639
    Обожавам кога сум во ,,нашата соба,, Ја нарекувам ,,наша,, бидејќи во таа соба влегуваме само јас и дечко ми ( и понекогаш мајка му по потреба да ни ја исчисти :lol: ) Се чувствувам најопуштено кога сме двајцата сами, особено во зима кога огнот од каминот ни ја затоплува и осветлува собата! Обожавам кога ќе си влезам во топлата собичка со еден куп чипсови и чоколадо и си уживаме цела вечер! Тоа е нашето љубовно гнездо, таму си минуваме прекрасни моменти оделени од сите (неговите се на спрат подолу од нашата соба),таму си водиме љубов, гледаме филмче, се галиме, се караме :tmi: ...тоа е нашето место! Во тоа мало таванско собче се чувствувам најубаво со дечко ми бидејќи имаме приватност и место за уживање! Понекогаш му велам на дечко ми дека еден ден кога ќе им појдам ,,млада невеста,, :lol: во куќата сакам баш таа соба да ни остане наше место,да си ја направиме наша спална :P :P :P

На lady12d му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    108
    секаде ми е романтично кога сум со него,особено у кревет ииииха :$ :lol:

7. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Најубаво досега сум се чувствувала (онака да речам дури филмски :) ) на:

*Планина- каде што е недопрена природа и буквално се претопуваш со природата
    *На покрив од висококатница
    *На плажа, на зајдисонце (почна да врне па трчавме по плажата како деца. Се буткавме во песокот кој стана каллив, и на крај како прасиња валкани влеговме во море да се избањаме :inlove: )
    *Во поле со пченка, а над нас од небото `истураа` ѕвезди, и блескаше млечниот пат
    *На врвот од Ајфеловата кула

*Ах што ми е убаво кога се присеќам на тие мигови ;( ;( ;(

На Monickaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Da4e-22

Da4e-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    ah ljubov dali ima nesto podobro od nea ne znoruvam za ljubov megu maz i zena zborum opsto kako ljubov kon se ljubovta ima mn prasanja a nema nitu edna definicija. Kako ke ja definiras ljubovta kako doverba razbiranje strast i toe e se samo na pocetokor na edna vrska podocno se stanuva nekako kako navika.Ustvari ne e ni navika tuku e nekoe cuvstvo sto nemozi da go opise nekoj.Vlubovunjeto se desava na pocetokot na sekoja vrska toa e najubavoto toa e najslatkoto :) a potoa so tek na vreme seto toa isceznuva nekako kako vo magla.Na pocetokot si imame i nasi pesni i nasi mesta a potoa karanici za smetki i pari i deca .No sepak mili moi i toa spaga vo ljubov se e ljubov samo nekogas i nie ne znaeme so e tocno vo vrska so ljubovta kon partnerot dali e vecna ili izumira so tek na vreme i tanuva navika.Otvoram nova tema i ocekuvam deka ke ima nekoj so ke saka da pisuva za ova to e i zivotot e ljubov a kakva e onaa vistinsa ljubov za koja se zboruva ljubov strst kon nekoj coek mislam deka za taa ljubov nema definicija poz inace jas so mojata ;jubov najdobro si se osekam doma vkrevet nekoe vakvo romanticno vrnezlivo vreme i nekkoj dobar film ama ako covekot e toj sto sakas da bidi pokraj tebe so nego sekogas i sekade ke se cusrvuvas ubavo :)))) pozzzzz

9. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Дома, најубаво ни е. Топличко и мирно. :hug:

10. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    На место кде можеме да бидеме самички, и да си го посветиме целото внимание еден на друг :l:

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Во неговата соба, на креветот под ќебе! Поубаво здравје!

12. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    навистина од ова поубаво нема :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

13. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Потполно исто, да не се мачам да дефинирам :lol:

14. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Кога сте со љубениот на било кое место ви е најубаво, најбитно е што сте заедно, но кога би морала да изберам би се согласила со постовите погоре. Во кревет :rofl: :rofl: :rofl:

15. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Во куќичката од неговата баба
    куќичката е празна и секогаш си седиме сами таму
    и Да има и кревет :D :$

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.796
    Допаѓања:
    18.580
    Кај него во соба,кога си лежиме и си се гушкаме...Ма секаде ми е убаво со него

17. Lucky88

Lucky88 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    14
    Со него секаде ми е убаво, на било кое место...ама се знае најдобро кај него у соба, bthw ја викаме наша соба...е таму ни е најубаво, таму се чувствуваме по слободни, по опуштени...хмм кога вака си зборувам, море баш ми се спие покрај него, туку ај да видам што прави, и ако е слободен, одма кај него :)

18. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    хмммм... најубаво мие кога ќе идам кај него во студентски, а неговите цимери веќе си ги собрале парталите и си отишле. Цел викенд е наш :P :$

На Minnie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.008
    Дефинитивно кај него дома,кревет,опуштена атмосвера,да не се повторувам,таму ми енајубаво :inlove:

20. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Најубаво ми е во топло креветче,уживаме гушнати,гледаме тв или правиме нешо друго :lol: